Teraz jest 29 kwi 2025, o 20:26

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[UMI CROSS] Jak wydłużyć czas pracy baterii.

Potrzebne są nam 2 aplikacje z Google Play.
DS battery Saver ( Free lub Pro )
https://play.google.com/store/apps/deta ... r&hl=en_GB
Fast Reboot ( Free lub Pro )
https://play.google.com/store/apps/deta ... t&hl=en_GB

DS - Ustawiamy na profil senny. W opcjach aplikacji mozemy ustawic białą listę aplikacji ktore musza działać w tle np. budzik.
FR - Ustawiamy aby reboot sie odbywał przy włączeniu ekranu i jego wyłączeniu ...
Czytaj więcej : [UMI CROSS] Jak wydłużyć czas pracy baterii. | Wyświetlone : 1377 | Odpowiedzi : 4 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Smartfon do 1000-1200zł

Witam, postanowiłem, że nazbieram trochę pieniędzy i kupię nowy telefon. Pewnie na początku przyszłego roku, ale chcę się już porozglądać. Poczytałem trochę i widzę, że warto kupić coś z Chin, więc chcę się spytać co wybrać :)
Moje wymagania to:
Cena: 1000-1200zł, nie licząc cła ani VATu. Może być coś troszkę droższego jeżeli naprawdę będzie warto, ale ogólnie im taniej tym lepiej.
Wyświetlacz: Najlepiej 5", może być większy. Najlepiej Full HD, ew. 1280x720.
Aparat: Tylni ...
Czytaj więcej : Smartfon do 1000-1200zł | Wyświetlone : 241836 | Odpowiedzi : 1225 | Dział : Jaki telefon kupić ?

LENOVO A820 ZATRZYMANY NA CLE WER WAWA POMOCY

Witam, zamówiłem 29.10.2013 Lenovo a820 , przesyłka dotarła do polski 06.11.2013 do dnia dzisiejszego po wysłaniu dokumentów do UC emailem nie otrzymałem od nich odpowiedzi ,jest ktoś w podobnej sytuacji doliczą VAT na 100% , i dlaczego to tyle trwa?
Czytaj więcej : LENOVO A820 ZATRZYMANY NA CLE WER WAWA POMOCY | Wyświetlone : 1673 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Lenovo A630

Właśnie dostałem ten telefonik, niestety romów praktycznie nie ma na niego. Na needrom są tylko do A630T.
W specyfikacji i w mtk tools pisze że obsługuje WCDMA 900MHz ale nie niestety aero2 nie potrafię uruchomić.
Ktoś go ma, ktoś miał, coś wie, coś słyszał ? :)
Czytaj więcej : Lenovo A630 | Wyświetlone : 4030 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusja o telefonach Lenovo

Xiaomi mi3 z WCDMA w grudniu

Xiaomi mi3 napędzany procesorem Snapdragon z obsługą częstotliwości WCDMA będzie dostępny od połowy grudnia, ale czy nie będzie już za późno?
Obrazek
Obrazek

Xiaomi mi3 jest sprzedawany jak do tej pory tylko z zakresami TD-SCDMA (działa tylko w Chinach) obsługiwany przez procesor Tegra 4.
Wielu fanów oczekując na Xiaomi mi3 z obsługą zakresów europejskich nie chcąc dłużej czekać zdecydowało się na Nexusa 5 od google.

Wszystkie telefony Xiaomi są oficjalnie dostępne tylko w Chinach, Tajwanie ...
Czytaj więcej : Xiaomi mi3 z WCDMA w grudniu | Wyświetlone : 2014 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

8-rdzeniowy MT6592 z wydajna grafiką

Nadchodzący 8-rdzeniowy MT6592 zaoferuje nie tylko imponującą wydajność CPU, ale i wydajne GPU, co zaowocuje niezwykłą wydajnością!

3 urządzenia w rozdzielczościach ekranu WUXGA (1920 x 1200p), FHD (1920 x 1080p) i HD (1280 x 720p) poddano testom Benchmarka AnTuTu i zobaczyliśmy imponujące wyniki . Podczas gdy urządzenie wyświetlające WUXGA uzyskał najsłabszy wynik 14582 punktów, to urządzenia z ekranami FHD i HD notowały wysoką ocenę 28.198 i 27.442 punktów. Zdumiewające jest to, że urządzenie FHD uzyskało ...
Czytaj więcej : 8-rdzeniowy MT6592 z wydajna grafiką | Wyświetlone : 1686 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Chiński telefon z klasyczną klawiaturą?

Czy spotkał się ktoś z sensownym telefonem z klasyczną klawiaturą? Albo pełną albo jedynie "cyferkową"?
Szukam czegoś w nowych modelach ale nie mogę nic namierzyć, żeby miało zwykłą klawiaturę i było na androidzie, no i nie był to model sprzed kilku lat :-)
Jakiś pomysł?
Czytaj więcej : Chiński telefon z klasyczną klawiaturą? | Wyświetlone : 1081 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Mlias MX69 klon note 3 z imponującym wynikiem antutu 27650

Chiński rynek telefonów jest ostatnio polem zaciętej walki za sprawą nowej serii procesorów MediaTek! Mlais ogłosił, że ich 8-rdzeniowy phablet MX69 napędzany procesorem MT6592 zadebiutuje już 20 listopada!
Obrazek

To dość niespodziewane posunięcie,bo do tej pory sądzono że to Zopo pierwszy pokaże prawdziwy ośmiordzeniowy telefon,tymczasem przed nim będzie Mlais z ich 8-rdzeniowym klonen Samsunga Note 3! Telefon ma być dostępny w sprzedaży od 20 listopada czyli w dniu premiery procesora MT6592!
Smartfon ma kosztować 311 ...
Czytaj więcej : Mlias MX69 klon note 3 z imponującym wynikiem antutu 27650 | Wyświetlone : 1362 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

I9500 Doskonały klon S4? Ma ktoś?

Tani, proc 1.6, gesty, rom 16gb ram 2gb(można użyć 1gb), bateria 3000, aparat 13mpx...
Warto brać? Wszystkie "parametry" sfałszowane? Słyszałem o naciąganiu, ale żeby aż tak...
Czytaj więcej : I9500 Doskonały klon S4? Ma ktoś? | Wyświetlone : 4553 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

THL, 6 cali i 8 rdzeni już niebawem

Jeśli Monkey King 2 jest zbyt małym telefon dla Ciebie, a potrzebujesz 8-rdzeniowe urządzenie, to THL przygotował coś dla Ciebie.
Obrazek
Obrazek

THL opracował dwa 8-rdzeniowe smartfony które czekają na oficjalną premierę po 20 listopada. mogliśmy już zobaczyć zdjęcia Monkey King 2, ale jeśli twoje potrzeby wymagają większego wyświetlacza to ten phablet może być dla Ciebie.
Jedyne potwierdzone informacje to: procesor MT6592 taktowany z szybkością do 2GHz , 13-megapikselowy aparat główny i 6-calowy wyświetlacz prawdopodobnie ...
Czytaj więcej : THL, 6 cali i 8 rdzeni już niebawem | Wyświetlone : 2865 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570