Teraz jest 16 maja 2025, o 16:16

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Hisense U978 - Taśza alternatywa dla Lenovo A850

Urządzenia z CPU MTK 6582 na pokładzie szturmem zdobywają segment smartfonów budżetowych. Do grona urządzeń opartych na tym układzie wkrótce dołączy Hisense U978
Obrazek
Smartfon ten będzie tańszą alternatywą dla popularnego Lenovo A850 . Ma takie same parametry, jedyne różnice to słabsza kamera - 5MP tył bez diody doświetlającej, oraz 0,3MP przód. Wyposażono go natomiast w całkiem sporą baterię o pojemności 2500mAh. Cena na razie nie jest znana, lecz należy się spodziewać że będzie znacznie ...
Czytaj więcej : Hisense U978 - Taśza alternatywa dla Lenovo A850 | Wyświetlone : 1216 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Problem z czujnikem odległości

Witam!Kilka dni temu kupiłem telefon neken n6 i zauważyłem,że niekiedy przy wybieraniu numeru z listy kontaktów zaraz po uzyskaniu połączenia gaśnie ekran,a telefon normalnie wykonuje połączenie,lecz przy zgaszonym ekranie nie mogę ewentualnie sam zakończyć połączenia,gdyż ekran jest ciemny i koniec,oczywiście nie mam go przy uchu,jeśli ktoś do nie dzwoni i telefon przykładam do ucha zauważyłem,że ekran nie gaśnie nie wiem co z tym zrobić.Czy da się to naprawić,czy tylko zostaje mi się rozpłakać.Wiem,że coś się ...
Czytaj więcej : Problem z czujnikem odległości | Wyświetlone : 877 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

THL T100 Monkey King 2 od 10 grudnia.

W grudniu niemal każdego dnia mamy premierę telefonu rodem z Chin. 10 grudnia THL uruchomi długo oczekiwaną 8-rdzeniową słuchawkę THL T100 Monkey King 2!
Obrazek

THL T100 Monkey King 2 to telefon inspirowany stylem Xiaomi MI3 . Telefon posiada bardzo dobrą specyfikację, wyposażono go w ośmiordzeniowy procesor MT6592 taktowany z częstotliwością 1.7GHz dostarczony przez tajwańskiego Mediateka , 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM, wsparcie dla dual-SIM NFC, OTG i 13-megapikselowy aparat Sony z ...
Czytaj więcej : THL T100 Monkey King 2 od 10 grudnia. | Wyświetlone : 3172 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Pomoże ktoś? Co to za aplikacja?

Cześć, ostatnio przelgądałem video z Lenovo A850 i spodobała mi się jedna aplikacja:

Obrazek

Nigdzie nie moge jej znaleźć :/

Jakby co to jest na tym filmiku od 6:23

Code: Zaznacz cały
https://www.youtube.com/watch?v=Wv__CB41oe8

Jak ktoś wie to z góry dzięki za pomoc! :-D
Czytaj więcej : Pomoże ktoś? Co to za aplikacja? | Wyświetlone : 1585 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Geekbuying - Promocje / Rozmowy ogólne

Witam

Obrazek

W tym wątku umieszczane będą najświeższe promocje prosto od Geekbuying. Można tu także zadawać pytania i zgłaszać ewentualne problemy pracownikom sklepu. Mamy nadzieję, że takie rozwiązanie usprawni proces zakupów.

Poniżej kilka istotnych informacji:

Dostępne opcje wysyłki:

- Kurier DHL
- Poczta (SG,HK,CN)
- EMS

http://www.geekbuying.com/help/payment_ ... ping_guide

Dostępne Opcje Płatności:

- Paypal
- Western Union
- Karty Kredytowe

http://www.geekbuying.com/help/payment_ ... ng/methods ...
Czytaj więcej : Geekbuying - Promocje / Rozmowy ogólne | Wyświetlone : 132126 | Odpowiedzi : 702 | Dział : Geekbuying.com

Mlais MX28, tani czterordzeniowy telefon.

Mlais, który do tej pory był znany z telefonów inspirowanych wzornictwem Samsunga , uruchomi tani telefon z oryginalną konstrukcją kosztujący w chinach tylko 82 dolary!

Obrazek

Mlais MX28 wyposażono w 5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540, 1GB RAM, 4 GB ROM z możliwością rozbudowy o kolejne 32 GB, baterię 2500mAh i kamerę z tyłu z matrycą 8 MPx.
Mlais napędzany będzie czterordzeniowym procesorem MT6582M, który widzieliśmy w takich słuchawkach jak Zopo ZP700 i Jiayu ...
Czytaj więcej : Mlais MX28, tani czterordzeniowy telefon. | Wyświetlone : 1640 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Znaczek CE a szpiegowanie w chińskich telefonach

Nie macie podejrzeń, że w sofcie telefonów z Chin zaszyte są jakieś backdoory lub przynajmniej sniffery? Byłbym zdziwiony, gdyby chińskie władze oferowały miliardom obywateli możliwość korzystania z netu bez podsłuchu i to być może na skalę niespotykaną w EU czy USA.

Była ostatnio historia z chińskimi czajnikami, które masowo szpiegują (podsłuchy) mając ukryty chip Wi-Fi i łącząc się automatycznie gdziekolwiek się da. Także byłbym więcej niż pewny, że telefony z Chin są wręcz naszpikowane tym. ...
Czytaj więcej : Znaczek CE a szpiegowanie w chińskich telefonach | Wyświetlone : 3204 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Pytania, problemy

Klon Galaxy S4 i9500 MT6577/512MB RAM/5"

Witam wszystkich forumowiczów,

zachciało mi się aktualizować moją chińską słuchawkę i chyba ją uwaliłem... Nie mogę znaleźć nigdzie (ani na google, ani na zagranicznych forach) ROMu pasującego do mojego telefonu. Gdy znajduje ROM do podobnego telefonu o praktycznie identycznej specyfikacji, telefon się włącza, słychać dźwięki systemowe, reaguje na przyciski, na dotyk - jednym słowem chodzi, ale ekran albo jest czarny, albo ma jakieś artefakty (kreski, paski). Wyświetlacz do samego końca był sprawny, więc myślę, ze ...
Czytaj więcej : Klon Galaxy S4 i9500 MT6577/512MB RAM/5" | Wyświetlone : 2075 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Faea F1 nie chodzi 1 slot Sim

Cześć!
Od końca wakacji 2013 posiadam ten telefon jestem bardzo zadowolony, ale po ostatnim factory reset przestał chodzić 1 slot karty Sim.
Testowałem na tym telefonie różne softy przez ostanie półtora miesiąca miałem zainstalowany Lewa OS który najbardziej przypadł mi do gustu, ale zaczął niestety czasami się wyłączać i włączać po podłączeniu ładowarki więc postanowiłem wejsc w RECOVERY w zrobiłem data format, factory reset i wipe cache partition.
Niestety zauważyłem że nie chodzi mi 1 ...
Czytaj więcej : Faea F1 nie chodzi 1 slot Sim | Wyświetlone : 1003 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Jaki ROM do tego telefonu

Mam nadzieję że piszę w dobrym dziale.

Jaki wgrać ROM do tego telefonu. Producent nazwał go Cocci F6 ale nic takiego nie mogę znaleźć. Może ktoś bardziej doświadczony we fashowaniu podpowie jak wyszukać ROM.
Telefon jest zrootowany ale przez MobileUncleTool nie można wgrać CWM Recovery :(
Czytaj więcej : Jaki ROM do tego telefonu | Wyświetlone : 1341 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572