Teraz jest 10 sie 2025, o 22:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kropka Goophone i5c

Witam czy da radę usunąć kropke z ekranu Goophone i5C.

Tutaj filmik jak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=RBAPoXmw4oE

Po naciśnieciu na tą kropke pokazują się jakieś opcje nie mam pojęcia jakie, czy da radę ją usunąć?
Czytaj więcej : Kropka Goophone i5c | Wyświetlone : 1453 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

[pytanie]rootowanie MTK6589

Witam jak wykonać rootowanie MTK6589 W S4 http://www.aliexpress.com/item/Smart-sc ... 01578.html ??? I co daje te roorowanie ? Z góry dziękuję za odpowiedzi

////edit by ryyyyiu/////
Czytaj więcej : [pytanie]rootowanie MTK6589 | Wyświetlone : 1917 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zopo ZP820 za 160$ w Chinach

Chińczycy do sprzedaży wprowadzają następce popularnego ZOPO ZP810. W telefonie zastosowano procesor MT6582 z grafiką od ARM, a nie jak w przypadku młodszego brata MT6589
Obrazek

Procesor jest taktowany zegarem 1,3 GHz i wspierany przez 1-gigabajtową pamięć operacyjną RAM, Zopo ZP820 został wyposażony w 2-megapikselową kamerę przednią i aparat główny o matrycy 8 Mpix z diodą LED, telefon może rejestrowanie wideo w jakości Full HD.

Pozostała specyfikacja obejmuje Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS z ...
Czytaj więcej : Zopo ZP820 za 160$ w Chinach | Wyświetlone : 9262 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Problem

Witam, nie wiem czy piszę w dobrym dziale jeżeli nie to proszę o przeniesienie mojego tematu.

Obrazek

Co mam zrobić bo pokazuje mi się takie coś? Właśnie doszła do mnie przesyłka i chce zaakceptować, że wszystko w porządku.
Czytaj więcej : Problem | Wyświetlone : 947 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Samsung galaxy s3 podróbka/soft

Witam
Jakiś czas temu kupiłam Chińską podróbkę Samsunga galaxy s 3, z czystej ciekawośći, z początku prezentował się ładnie, jednak od momentu kiedy zaczęłam się interesować nim w celu użytkowania zmagam sie z jednym problemem, przeszukałam juz forum pod jego kontem jak i również sporo na ten temat googlowałam jednak nie mogę doszukać się odpowiedzi, stąd moje pytanie:
-Czy da rade zmodyfikować go w jakiś sposób?
-Wgrać nowy soft? oprogramowanie?
-W jakiś sposób go ulepszyć? ...
Czytaj więcej : Samsung galaxy s3 podróbka/soft | Wyświetlone : 5085 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

http://smartandroid.pl/ warto?

Witam,jako ze pierwszy post serdecznie witam wszystkich :)
Szukam od jakiegoś czasu telefonu dla siebie, przypadkiem natrafiłem na taką stronę http://smartandroid.pl/ i zastanawiam się nad zakupem z tej że strony.
Interesuje mnie Lenovo a 830 albo a 850 ewentualnie ZTE V967S Jak myslicie warto?
Dodam tylko że będzie to moj pierwszy smartfon wogóle do tej pory jade na noki 52 coś tam :)
Pozdrawiam i licze na jakieś wskazówki ...
Czytaj więcej : http://smartandroid.pl/ warto? | Wyświetlone : 7070 | Odpowiedzi : 35 | Dział : HydePark

jak jest z polskim jezykiem

Witam. Nie chce zaśmiecac forum takim banalnym pytaniem wiec licze na jedną konstruktywną odpowiedz a potem temat usne. Jestem zielony w temacie oprogramowan, romów i softów w telefonach wiec pytam. Jezeli zamówie jakiś telefon z chin, np jiayu g4 albo zopo c2 lub jakis innyto czy da sie do niego wgrac takie oprogramowanie (rom czy coś takiego:D) zebym miał w 100% jezyk polski? i czy nie traci sie wtedy gwarancji na urządzenie? i czy można ...
Czytaj więcej : jak jest z polskim jezykiem | Wyświetlone : 873 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Singapore Post - sledzenie paczki

Witam!

Na jakiej stronie śledzić paczkę? Żadna nie chce mi działać.
Czytaj więcej : Singapore Post - sledzenie paczki | Wyświetlone : 2794 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

MTKLogger

Witam,
po włączeniu telefonu zaczął mi się pojawiać komunikat, że wszystkie logi zostały zatrzymane i czy chcę wznowić wszystkie narzędzia do logów. Mogę wybrać ok lub cancel. Niezależnie od wyboru przy każdym włączeniu telefonu komunikat ponownie się pojawia. Czy wiecie o co biega i co zrobić aby dał sobie spokój z tym komunikatem ?

pozdrawiam
Beny
Czytaj więcej : MTKLogger | Wyświetlone : 2621 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

klon I9500 dev/radio brak plików nie wykrywa sim

Witam

Pierwszy post i od razu wołanie o pomoc!
Mam klona s4 I9500
mtk6589 android 4.2.9

niestety będąc laikiem za dużo się bawiłem.
teraz telefon nie wykrywa sim, brak imei.
doszedłem do tego iż nie ma plików w katalogu dev/radio
MTK Droid root & tools jak chcę odzyskać imei pokazuje coś takiego:
--- ERROR :dev/radio/pttycmd1 inaccessible , should be Root Shell
--- ERROR :pttycmd1 device NOT found!

macie jakieś pomysły czy mam przycisk do papieru? ...
Czytaj więcej : klon I9500 dev/radio brak plików nie wykrywa sim | Wyświetlone : 1418 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580