Teraz jest 16 maja 2025, o 16:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Telefon z chin thl t100s (dhl)

Witam, po raz pierwszy zamawiałem telefon z chin, spodobał mi się thl t100s, więc go zamówiłem z sklepu (antelife).
Telefon został zamówiony kurierem dhl, mam pytanie jaka jest szansa na złapanie celnej?
Pytanie numer 2, czemu niemcy (przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - LEIPZIG - GERMANY) i co to znaczy, ?
Za ile się mogę spodziewać przesyłki?
Czytaj więcej : Telefon z chin thl t100s (dhl) | Wyświetlone : 3508 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

smart z dual(Aero2) lub single, ekran 4,3 max 4,5" do 160USD

Jaki możecie polecić, najlepiej aby był już sprawdzony organoleptycznie :)
Założenia:
1. najlepiej z dual sim obsługujący Areo2 może być również single sim
2. ekran 4,3 do 4,5" ten warunek musi spełniać najlepiej z IPS gorilla...
3. cena do 150-160 USD
Z moich poszukiwań wyłania się:
a. Jiayu G2F prawie idealny tylko nie sprawdzony....
b. Lenovo a820 /pożera baterię...
c. ?
Czytaj więcej : smart z dual(Aero2) lub single, ekran 4,3 max 4,5" do 160USD | Wyświetlone : 5909 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dual SIM

Smartisan OS - zabójca iOS zdobył finansowanie !

CEO Smartisan OS Lou Yonghao poinformował że ich tzw. "zabójca iOS" - Smartisan OS otrzymał wsparcie finansowe od Shanghajskiej firmy inwestycyjnej Buttonwood Capital w wysokości 70 milonów Yuanów - czyli 11,5 milona $ !
Obrazek

Smartisan OS to kolejny customizowany Android - podobnie jak Cyanogen Mod czy MIUI. W chinach od jakiegoś czasu panuje wielki "hype" którego obiektem jest Smartisan OS - głównie z powodu samego Lou Yonghao który jest w Chinach populerną gwiazdą internetu, ...
Czytaj więcej : Smartisan OS - zabójca iOS zdobył finansowanie ! | Wyświetlone : 2496 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Limitowana edycja OPPO N1 Pepsi Edition w sprzedaży !

OPPO wprowadza do sprzedaży limitowaną edycję swojego flagowca przygotowaną we współpracy z PEPSI !
Obrazek

Limitowana edycja pojawi się w sklepach w czasie Chińskiego Nowego Roku i zawierać będzie specjalną wersję WCDMA najnowszego flagowca OPPO.

Źródło : Gizchina
Czytaj więcej : Limitowana edycja OPPO N1 Pepsi Edition w sprzedaży ! | Wyświetlone : 1207 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

VIVO Xplay 3s - Pierwsze Rendery !

Do sieci wyciekły pierwsze rendery nowego flagowca VIVO !
ObrazekObrazek
Obrazek

Różnią się one znacznie od wcześniejszych zapowiedzi - m.in szklanej obudowy i obracanego aparaty. Jak na smartfon "next generation" wyglądają zbyt... zwyczajnie ! Ale też nie odbiegają designem od wcześniejszych produktów VIVO. Ostateczny wygląd nowego flagowca VIVO zostanie ujawniony dziś w czasie jego premiery w Pekińskim klubie WaterCube.

Dodatkowo ujawniono informację że VIVO przygotowuje do sprzedarzy odnowioną wersję modelu 3S(nie mylić z Xplay 3S), ...
Czytaj więcej : VIVO Xplay 3s - Pierwsze Rendery ! | Wyświetlone : 1393 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Antelife - program partnerski, drobne zniżki

http://www.antelife.com/affiliates/

Przeglądając Antelife znalazłem coś takiego jak ich program partnerski. Za dołączenie do niego dostaje się dostęp do ich banerów reklamowych wraz z trackerami w nich, mają one za zadanie sprawdzenie z którego miejsca dany użytkownik wszedł na sklep i coś zamówił.

Każdy kto dokonałby zakupu z tego linka dostałby zniżkę w wysokości 5$ na każdy jeden zakupiony przedmiot, a biorąc pod uwagę popularność sklepu tutaj to myślę że ...
Czytaj więcej : Antelife - program partnerski, drobne zniżki | Wyświetlone : 2712 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Retro słuchawka

Cześć, moja koleżanka jest fanką wszystkich gadżetów, jeżeli chodzi o telefony komórkowe dlatego pomyślałem, że w prezencie kupię jej http://www.takapaka.pl/Produkt/1231/zes ... kowy_retro oryginalną słuchawkę do telefonu :D Myślicie, że to dobry pomysł i się jej spodoba? :)
Czytaj więcej : Retro słuchawka | Wyświetlone : 1467 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth.

Czy ktos może przerabiała temat i wie ?

Duzo uzywam GPS w telefonie. Mam ZTE v970 (LewaOS 5). Wczoraj było zachmurzenie i lekka mrzawka i zlapanie fixa na otwartym terenie było problemem, a w lesie to juz szkoda mówić. Rozwiązaniem byłby zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth. Posiadam takowy, Pantagram ktory bardzo dobrze wspolpracował z ZTE Blade a z V970 juz nie chce. Uzyskuje polaczenie przez bluetooth, ale kiedy uruchamiam Locus i wybieram zewnetrzny odbiornik GPS, ...
Czytaj więcej : Zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth. | Wyświetlone : 1110 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

OPPO Find 7 najnowocześniejszym smartfonem na świecie.

Niemal rok po debiucie rewelacyjnego OPPO Find 5 chińska firma chce znów zadziwić konkurencję swoim najnowszym smartfonem OPPO Find 7. Specyfikacja techniczna tego telefonu pokazuje, że będzie to najlepiej wyposażony telefon na rynku.

Obrazek

Firma OPPO chce wykorzystać najlepsze dostępne podzespoły: wyświetlacz o rozdzielczości 2K (2560 x 1440 pikseli), czterordzeniowy układ Snapdragon 805, 3 GB pamięci RAM, moduł LTE, akumulator o pojemności 4000 mAh i 13 megapixelowy aparat foto.
Jak do tej pory nie jest ...
Czytaj więcej : OPPO Find 7 najnowocześniejszym smartfonem na świecie. | Wyświetlone : 2083 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Sensory w smartfonach

G-sensor, to jest czujnik pochyłu a pozostałe dwa?
L-sensor,
N-sensor
Czytaj więcej : Sensory w smartfonach | Wyświetlone : 2792 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572