Telefon upadł mi z ok 20 cm i padł zasięg. Zniknęła w ogóle ikonka z zasięgiem. Kolega próbował mi wymienić antenę, ale skońćzyło się na tym, że zasięg jest w centrum miasta, ale na obrzeżach znowu ta ikonka znika. Czy ktoś ma pomysł na naprawienie go, bo szkoda aby się marnował. Jest jak...
Uważasz, że czegoś tu brakuje? Napisz w temacie lub wyślij mi prywatną wiadomość.
UWażasz, że gdzieś nie mam racji? Poinformuj mnie!
Question: Jaki telefon wybrać?
Answer: Pomyśl, co będzie dla Ciebie najważniejsze w telefonie i najbardziej wartościowe (wydajny procesor, dobry aparat, dioda powiadomień LED, dostępność romów, etc.), następnie porównaj telefony korzystając z tabeli porównawczej (http://telchina.pl/tabela-porownawcza-telefonow-t4687.html), przeczytaj recenzje wybranych modeli w internecie i podejmij ostateczną decyzję.
witam kupiłem na aliexpress klona s4 mini i po przywróceniu ustawień fabrycznych nie mam animacji startowej samsunga, teraz mam logo android sam plik boot animation jest w system/media tylko niewiem jak to uruchomić a i jeszcze jedno da się do niego wgrać room z j.polskim?
Mam kilka pytań odnośnie tego modelu : - Czy ktoś posiada ten model telefonu i jak działa - Jak to jest z kupnem z terenu Chin (1 raz kupuję) - Czy będę musiał do ceny doliczyć cło lub jakiś podatek - Czy ten sprzedawca wygląda na wiarygodnego - Jaki czas jest zazwyczaj przesyłki do Polski?