mlb napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
qzder napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
qzder napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nie można po ludzku powiedzieć, tylko od razu wyzywać mnie od pisani bajek? Źle to sformułowałem, sam płace kredytówką, więc nie do końca jestem w temacie, jednak sama wada sposobów płatności moim zdaniem jest. Już kilka osób pytało czy ktoś jest w stanie zrobić mu płatność, bo on nie ma jak. Najwidoczniej problem jest.Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
W jednym zdaniu potrafisz wykluczyć samego siebie. Gratuluję.Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
W obecnych nowych chinczykach, które w większości używają procesorów MediaTek'a MT6589 mają również problemy z GPS'em. W niektórych działają lepiej, w niektórych bardzo kiepsko - jedno jest pewne - obecne chinczyki nie zachwycają pod tym względem.Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Napisałem już to na górze i wiedzę, że znowu mam się powtórzyć. Czy nowa osoba ma spędzić tydzień na to by przeczytać całe forum, żeby kupić telefon? Chyba wypowiadamy się tutaj po to by pomagać świeżakom, a nie im utrudniać. Jaki w tym topicu widzisz problem w zebraniu najogólniejszych założeń kupna telefonu w chinach?Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
OtoMis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości