Teraz jest 10 wrz 2025, o 15:19

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

JiaYu G2F za 82 dolary w Chinach

Nowy telefon jest JiaYu G2F będzie kosztował klientów chińskich zaledwie 82 dolary (499 Yuan)!

Obrazek

JiaYu G2F oficjalnie będzie dostępne tylko z TD-SCDMA dla sieci China Mobile 3G, ale podobnie jak Xiaomi, JiaYu obiecał wypuścić wersję elefonu za 82 dolary kompatybilnego z bardziej popularnymi zakresami WCDMA używanymi na całym świecie.
Za mniej niż 100 dolarów (dla chińskich klientów) JiaYu G2F faktycznie oferuje klientom budżetowy smartfon, który obejmuje takie pozycje jak wyświetlacz 4,3-calowy z Gorilla glass ...
Czytaj więcej : JiaYu G2F za 82 dolary w Chinach | Wyświetlone : 35304 | Odpowiedzi : 191 | Dział : Nowości

Szybsze zużycie baterii aero2

Witam, mam pytanie czy to normalne że przy używaniu aero2 bateria szybciej sie rozładowuje niż przez wi-fi?
Telefon to overmax vertis i troche sie grzeje jak korzystam z aero2.
Czytaj więcej : Szybsze zużycie baterii aero2 | Wyświetlone : 1242 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Japan Display -5.4″ i 6.2″ w rozdzielczości 2,560 x 1,440

Jak się okazuje ekrany FullHD w smartfonach to nie szczyt możliwości. Obecnie więcej niż jeden producent pracuje nad wyświetlaczami wyższych rozdzielczości. Ostatni do gry wszedł Japan Display, który zaprezentował wyświetlacze o rozdzielczości 2560x1440
Obrazek

Firma zaprezentowała 2 panele o wymiarach 6,2 cala i 5,4 cala,w obu oferując taką samą rozdzielczość 2560 x 1440 pikseli. To, czy te panele zostaną zakwalifikowane jako "Quad HD" lub 4K jest przedmiotem dyskusji, ale jesteśmy bardziej zainteresowani tym, co wyświetlacze ...
Czytaj więcej : Japan Display -5.4″ i 6.2″ w rozdzielczości 2,560 x 1,440 | Wyświetlone : 1533 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zopo C2 z 8 rdzeniowym procesorem już w listopadzie?

Druga generacja telefonu Zopo C2 ( Zopo ZP1000 ) zostanie wyposażona w 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego producenta MediaTek o symbolu MT6592.

Obrazek

Wcześniej informacje sugerowały, że następna generacja Zopo C2 (ZP1000) będzie posiadała 5-calowy 1080 wyświetlacz, ale zdjęcia które wyciekły na Weibo pokazują większy 6-calowy ekran. Tylko tył C2 jest pokazany na tym zdjęciu, ale może spodziewać się że Zopo ZP1000 może być dość duże i grube.

Patrząc z bliska tylny głośnik można zobaczyć w dolnej ...
Czytaj więcej : Zopo C2 z 8 rdzeniowym procesorem już w listopadzie? | Wyświetlone : 3513 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Przycisk HOME

wrzuciłem sobie dosyć ciekawy ROM w wersji 4.2.3 na mój Amoi N828. Bardzo nie pasuje mi jednak zainstalowana aplikacja 3D Home, która nie koniecznie trafiła w mój gust i której nie mogę usunąć. Poradziłem sobie z tym jakoś instalując GO launcher EX jednak nie odbyło się to bez problemów - przycisk HOME przestał działać :( Po przejściu na 3D Home działa poprawnie. I teraz moje pytania:
- czy mogę w jakiś sposób bezboleśnie usunąć 3D ...
Czytaj więcej : Przycisk HOME | Wyświetlone : 969 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Android A 1000

WITAM może ktoś mnie podpowie jaki zamiennik baterii będzie pasowal do tego tel. bateria o wymiarach 52*46*4
Czytaj więcej : Android A 1000 | Wyświetlone : 1038 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Lenovo a850

Witam, czy któryś z użytkowników zdecydował się na kupno Lenovo a850 i mógłby napisać jakąś mini-recenzję?

Pozdrawiam

Wysyłane z mojego GT-B7510 za pomocą Tapatalk 2
Czytaj więcej : Lenovo a850 | Wyświetlone : 10869 | Odpowiedzi : 31 | Dział : Lenovo A850

SONY czy ZOPO pierwszym 8-rdzeniowym telefonem?

Trwa coraz bardziej zacięta walka pomiędzy producentami telefonów o palmę pierwszeństwa do uruchomienia pierwszego prawdziwego 8-rdzeniowego procesora.

Obrazek

Ostatnio do tej rywalizacji stanął SONY który ma ambitne plany na zwiększenie udziału w rynku telefonii mobilnej.
W planach sony jest przejęcie Ericssona i zastosowanie wydajnych 4 i 8 rdzeniowych procesorów MediaTek.
12 listopada na konferencji prasowej w Szanghaju Sony zaprezentuje telefon Sony Tianchi który prawdopodobnie będzie wyposażony w procesor MTK6592 pozwalający na pracę 8 rdzeni równocześnie. ...
Czytaj więcej : SONY czy ZOPO pierwszym 8-rdzeniowym telefonem? | Wyświetlone : 1355 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Sprawdzanie pisowni

Jak ustawiacie swoje chińczyki i chinki pod kontem sprawdzania pisowni i poprawiania błędów.

Wysłane z C2 Platinium za ponocą Tapatalk
Czytaj więcej : Sprawdzanie pisowni | Wyświetlone : 1069 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Umi X2 za 160 dolarów w Chinach.

Umi oficjalnie ogłosił obniżkę cen na obu obecnych wersjach Umi X2, począwszy od 160 dolarów!

Obrazek

W listopadzie Umi X2 z 1GB RAM 16GB ROM bedzie kosztował zaledwie 999Y(160$) . Zaawansowaną wersję z 2 GB pamięci RAM i 32 GB ROM wyceniono na 1199 Yuan.
Umi X2 to jeden z pierwszych telefonów czterordzeniowych Mediatek z FHD 1920 x 1080 wyświetlaczem, uruchomiony na początku tego roku i stał się popularny na całym świecie ze względu na ...
Czytaj więcej : Umi X2 za 160 dolarów w Chinach. | Wyświetlone : 2956 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164996 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583