Teraz jest 13 sie 2025, o 22:24

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Hot Sale Hike X1 - alternatywa dla NEO N003

Witam, przeglądając jak codzień swoje różne stronki z nowinkami natrafiłem na info o świetnej promocji na fastcardtech - sprzedawca wygląda ok. a sam telefon jest świetną alternatywą dla NEO N003 - tyle że wygląda trochę jak klon OPPO Find 5 co może nawet być zaletą. Oceńcie zresztą sami : http://www.fastcardtech.com/HIKE-X1
Czytaj więcej : Hot Sale Hike X1 - alternatywa dla NEO N003 | Wyświetlone : 2235 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

sam odbiera po sekundzie

android 4.2 JB /. podczas gdy ktoś zadzwoni telefon automatycznie odbiera i rozmówca słyszy wszystko co ja robię np. nie ważne czy telefon mam w kieszenie czy na stole czy pod ładowarką . antivirus nic nie wykrył, po prostu ktoś dzwoni sekundę i rozmowa jest odbierana ... da rade coś z tym zrobić ?? oczywiście nie zmieniając roma czy nie przywracając ustawień bo nie chce stracić tylu gier i aplikacji co mam poinstalowane ...
Czytaj więcej : sam odbiera po sekundzie | Wyświetlone : 1330 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Tabele porównawcze CPU

Tabele porównujące procesory

UPDATE 2015/01/29

LINK DO ROZBUDOWANYCH TABELI ----> http://kyokojap.myweb.hinet.net/gpu_gflops/
Podesłał anduril

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek

LINK
Obrazek
Czytaj więcej : Tabele porównawcze CPU | Wyświetlone : 22705 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Porównania telefonów

Telefon do ok. 130$

Witam ! Potrzebuje kupic jakis w miare ogarniety telefon, ale przeszukujac allegro ciezko cos znalezc w takiej cenie. Na wydanie mam max 450zl. Postanowilem zakupic chinczyka, ale kompletnie nie mam pojecia, ktory bedzie najlepszy w tej cenie. Na czym mi zalezy ? Aby mial wyswietlacz ponad 4cale, ale nie wiecej niz 4,5. Szybki i wydajny procesor (2rdzeniowy, spory ram itp.), no i zgrabny wyglad ;-)
Czytaj więcej : Telefon do ok. 130$ | Wyświetlone : 457156 | Odpowiedzi : 2653 | Dział : Jaki telefon kupić ?

POMOCY!!! problem z softem!!!

Witam wszystkich.

Na początku chciałbym wszystkim z góry podziękować za potencjalne konstruktywną informację zwrotną.
Pół roku temu zakupiłem tel Amoi N828 i byłem bardzo zadowolony do wczoraj :(
Okazało się, że telefon samoczynnie mi się restartował po otwarciu książki kontaktów, a później wiadomości sms. Wydawało się, jakby problem się nasilał, prawdopodobnie po instalacji jakiejś app albo aktualizacji - teraz ciężko jest mi powiedzieć. Przypomniałem sobie, że naciskając przycisk włącz/wyłącz, tel pokazuje opcję "Recovery mode" i ...
Czytaj więcej : POMOCY!!! problem z softem!!! | Wyświetlone : 1070 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Przełącznik kart sim

Czy ktoś z was spotkał się z takim widgetem, który by włączał i wyłączał jedną lub drugą kartę sim?
W moim przypadku karta aero jest wykorzystywana raz na jakiś czas i nie ma sensu, żeby to połączenie było ciągle aktywne, gdyż zwiększa to zużycie baterii. Chodzi o to, abym nie musiał za każdym razem wchodzić w ustawienia/sim menagment, tylko miał skrót na pulpicie.
Czytaj więcej : Przełącznik kart sim | Wyświetlone : 1159 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

brak słownika w SMSach

Witam,
wczoraj otrzymałem telefon UMI X2 turbo. Na razie działa fajnie (oprócz znanego wszystkim probemu z GPS - notabene nie wiem jak skutecznie problem rozwiązać). Pisząc SMSy klawiatura nie podpowiada polskich słów - słownik jest pusty. Można każde słowo dodawać ręcznie do słownika. Czy powinienem zainstalować po prostu jakąś inną klawiaturę ze słownikiem, czy też jest możliwość dogrania samego słownika polskiego bez klawiatury ?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : brak słownika w SMSach | Wyświetlone : 1255 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Mediatek gotowy do uruchomienia procesora MTK6290 4G LTE

Chińscy producenci telefonów potrzebują taniego rozwiązania pozwalającego na łączność 4G w technologi LTE, a Mediatek jest już gotów do produkcji chipa oznaczonego symbolem MTK6290.

Obrazek

Wielu fanów chińskich telefonów oczekuje na 8-rdzeniowe procesory które będą oferowane przez MediaTeka w nadchodzącym miesiącu, ale wielu oczekuje taniego telefonu z szybką łącznościa LTE dzięki układowi MTK6290 od tajwańskiego producenta chipów.

MTK6290 to pierwszy chipset MediaTek do wspierania 4G LTE i jest gotowy do produkcji. Procesor ma architekturę 28nm ...
Czytaj więcej : Mediatek gotowy do uruchomienia procesora MTK6290 4G LTE | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo Vibe Z

Doczekaliśmy sie premiery flagowego smartfonu firmy Lenovo Vibe Z (K910) ,a jest to następca modelu K900 z układem Intel Atom.

Obrazek
Obrazek

Lenovo Vibe Z cechuje się 5,5-calowym wyświetlaczem o rozdzielczości Full HD (1920 x 1080 pikseli), czterordzeniowym procesorem Qualcomm Snapdragon 800 taktowany zegarem o częstotliwości 2,2 GHz. W smartfonie zabudowano układ graficzny Adreno 330 która jest wspierana przez 2 GB pamięci operacyjnej RAM, nie zabrakło też miejsca na podwójny slot kart SIM.

Popd aluminiową ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z | Wyświetlone : 1949 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580