Teraz jest 17 maja 2025, o 01:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zwrot pieniędzy z Aliexpress

Witam serdecznie,
Zakupiłem na Aliexpress dwie kurtki. Sprzedający przysłał tylko jedną. Uruchomiłem "spór" i sprzedający zgodził się z moimi roszczeniami a mianowicie: zwrot pieniędzy za nieprzysłaną kurtkę. "Spór" został zaakceptowany i zamknięty przez sprzedającego. Od Aliexpress otrzymałem e-mail w którym informują mnie, że w ciągu 30 dni muszę wystawić komentarz sprzedającemu a jeżeli tego nie zrobię to uznają, że transakcja zakończyła się pozytywnie. Moje pytanie brzmi: Jak mam odzyskać pieniądze? Muszę najpierw wystawić komentarz i ...
Czytaj więcej : Zwrot pieniędzy z Aliexpress | Wyświetlone : 1904 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Hummer H1 uphone - polski rom poszukiwany

Witam
Czy ktoś z Was posiada polski rom do tego chińczyka? Przetestowałem już wszystkie romy z neta bez rezultatu. Wiem że można kupić już z polskim językiem android 2.3.6 tylko skąd go wziąść ewentualnie jaki rom podejdzie i jak to zrobić. Siedzę już nad nim kilka dni i klapa. Proszę o pomoc. Podaję odczyt z MTKDroid...
Hardware : MT6575 (MT6517 is Fake!)
Model : uphone
Build number : ALPS.GB2.MP.V2.24
Build date UTC : 20130902-124222
Android ...
Czytaj więcej : Hummer H1 uphone - polski rom poszukiwany | Wyświetlone : 5004 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROMy i Modyfikacje

ZOPO ZP700

ZOPO zorganizuje w sobote 21 listopada konferencję na której zaprezentuje pierwszy na świecie prawdziwy 8-rdzeniowy smartfon, w tym dniu zaprezentowane zostanie kilka nowych modeli w tym tytułowy ZOPO ZP700
Telefon będzie dostępnych w sprzedaży w kilku opcjach kolorystycznych .

Obrazek

Smartfon posiada dwa aparaty – z tyłu z matrycą 8 megapikseli i diodą doświetlającą LED ,a przedni ma 5 Mpix.
Telefon napędzany jest przez czterordzeniowy procesor MT6582 taktowany zegarem 1.3GHz który jest wspomagany przez 1GB ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP700 | Wyświetlone : 24576 | Odpowiedzi : 150 | Dział : Nowości

Inernet bezprzewodowy

Okazuje się że 200 MB które mam w pakiecie od Play potrafi zniknąć w ciągu jednego dnia :)
więc zastanawiam się nad wykorzystaniem drugiego slotu na kartę SIM w telefonie :)

I teraz moje pytanie, jaki pakiet internetowy jestem w stanie dostać za ok 10 zl miesięcznie ?
macie jakieś przetestowane konfigurację, zaznaczę że mieszkam w mieście i z zasięgiem nie powinno być problemu u żadnego operatora,
ktoś może powiedzieć mi jak wygląda zużycie przy ...
Czytaj więcej : Inernet bezprzewodowy | Wyświetlone : 1775 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HydePark

instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa

próbowałem zainstalować na moim telefonie zte v967s gre Shadow Era ( 20 mb ) z sklepu play i po pobraniu aplikacji podczas instalacji wyskakuje taki blad "instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa", tylko ta aplikacja nie chce mi sie zainstalowac :(

- probowalem pobrac na telefon aplikacje i zainstalowac ale wyskakuje blad "aplikacja nie zostala zainstalowana"

- miejsce na telefonie jest, ponad 230 mb ( karty pamieci nie posiadam)

- przeczytalem zeby ...
Czytaj więcej : instalacja na nośniku USB lub karcie Sd jest niemożliwa | Wyświetlone : 10936 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Co sądzić o tych wynikach w klonie s-4

Witam trafiłem na filmik w którym ktoś prezentuje telefon oferowany na allegro http://www.youtube.com/watch?v=Rzg0_Hje ... e=youtu.be wynik antutu :shock: .Czy można aż tak zafałszować wyniki antutu ????
Czytaj więcej : Co sądzić o tych wynikach w klonie s-4 | Wyświetlone : 1068 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi)

Pojawiły się pogłoski o Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi) z 8-rdzeniowym procesorem MT6592, telefon ma trafić na półki sklepowe przed końcem roku.

Obrazek
Dzięki niesamowitemu sukcesowi Hongmi, producent postanowił kontynuować serię decydując się na większy wyświetlacz i najnowszy ośmiordzeniowy procesor tajwańskiego producenta MediaTek.
Aktualna wersja Hongmi posiada 4,7-calowy wyświetlacz, czterordzeniowy procesor i 8-megapikselowy aparat z tyłu, ale jeśli pogłoski się potwierdzą to 2-ga generacja modelu może być interesująca za sprawą wzrostu wielkości ekranu do 5,5 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Red Rice 2 (Hongmi) | Wyświetlone : 2079 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Lenovo K910 Vibe Z

Zaprezentowany w tym roku Lenovo K900 z procesorem Intel Atom i 5,5-calowym wyświetlaczem pokazał światu, że Lenovo jest poważnym konkurentem dla takich marek jak HTC, Samsung i wielu innych. K900 jest doskonałym urządzeniem, wydaje się ze ten największy producent komputerów PC będzie odnosił coraz większe sukcesy na rynku telefonów w czym noże pomóc niedawno zaprezentowany Lenovo K910, znany jako Vibe Z.
Największą zmianą w Vibe Z jest to, że Lenovo zmienił procesor Intela na Snapdragon ...
Czytaj więcej : Lenovo K910 Vibe Z | Wyświetlone : 2572 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

ZOPO Z 8-rdzeniowym procesorem od 21 Listopada?

Zopo zapowiada telefon Nowej Generacji już na 21 listopada,a będzie to tylko 1 dzień po oficjalnej premierze 8-rdzeniowego procesora Mediatek.

Obrazek
Oficjalna strona ZOPO na Facebooku jest ostatnio aktywna z zapowiedziami nowych telefonów, kolejne wydarzenie jest zaplanowane na 21 listopada!
Zopo szykuje niespodziankę kolejnego dnia po oficjalnej premierze 8-rdzeniowego procesora tajwańskiego producenta układów SoC Mediatek. Zopo może być pierwszą firmą która uruchomi pierwszy prawdziwy 8-rdzeniowy telefon z procesorem MT6592!

źródło:gizchina
Czytaj więcej : ZOPO Z 8-rdzeniowym procesorem od 21 Listopada? | Wyświetlone : 1606 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Geekbuying - Konkurs nr 1

Witam

Mamy zaszczyt ogłosić pierwszy konkurs organizowany we współpracy z Geekbuying.com

Nagrodą dla zwycięzcy jest możliwość kupna telefonu Blackview JK809 za jedyne $95 (-50% ceny).

Obrazek

Ekran: 6.0 HD, 1280 x 720pixels
Procesor: MTK6589T - 1.5 GHz
Pamięć: 1GB RAM + 8GB ROM
Kamery: 12.6MP / 5.0MP - dioda LED
Android 4.2.1
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz

Więcej info na stronie GEEKBUUING
http://www.geekbuying.com/item/Blackvie ... 19437.html

Dyskusja o telefonie ...
Czytaj więcej : Geekbuying - Konkurs nr 1 | Wyświetlone : 4631 | Odpowiedzi : 14 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165507 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39572