Teraz jest 26 kwi 2025, o 12:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

TCL J920

TCL zapowiada kolejne telefony w tym TCL J920, który zadebiutuje z 5,5-calowym ekranem i czterordzeniowym procesorem!

Obrazek

Telefon będzie dostępny z procesorem MediaTek MT6582M który pracuje z częstotliwością zegara 1.3GHz, wyświetlacz 5.5 QHD (960 x 540P), 1 GB pamięci RAM, 4GB ROM, aparat 8-megapikselowy z tyłu i 2-megapikselowy z przodu. Urządzenie będzie zasilane przez nie wymienny akumulator o pojemności 2500 mAh, a pracował będzie pod kontrolą Androida 4.2. TCL J920 oferuje również wsparcie dla sieci ...
Czytaj więcej : TCL J920 | Wyświetlone : 4583 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

THL Monkey King 2 8-core

THL w Monkey King 2 rywalizuje z Zopo, Umi, TCL, Jiayu, Mlais i innymi chińskimi producentami, aby jako pierwszy uruchomić telefon z 8 rdzeniowym procesorem.Część znawców tematu uważa że ujrzymy go jeszcze w tym miesiącu.

Obrazek

THL w Monkey King 2 będzie wyposażony w nowy 8-core procesor Mediatek MT6592, 2 GB pamięci RAM., będzie również posiadał szkło Corning Gorilla Glass, wymienną baterię oraz dwie 13 megapikselowe kamery.

Kto waszym zdaniem pierwszy wypuści 8 rdzeniowy telefon? ...
Czytaj więcej : THL Monkey King 2 8-core | Wyświetlone : 3029 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Singapur

Czy ktoś wie czemu nasze paczki z telefonami Chińskimi są wysyłane z Singapuru ?
Czytaj więcej : Singapur | Wyświetlone : 1602 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Star n9500 brak zasięgu po upadku

Telefon upadł mi z ok 20 cm i padł zasięg. Zniknęła w ogóle ikonka z zasięgiem. Kolega próbował mi wymienić antenę, ale skońćzyło się na tym, że zasięg jest w centrum miasta, ale na obrzeżach znowu ta ikonka znika. Czy ktoś ma pomysł na naprawienie go, bo szkoda aby się marnował. Jest jak...
Czytaj więcej : Star n9500 brak zasięgu po upadku | Wyświetlone : 888 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Najczęściej zadawane pytania przy kupowaniu, pełen proces.

Uważasz, że czegoś tu brakuje? Napisz w temacie lub wyślij mi prywatną wiadomość.

UWażasz, że gdzieś nie mam racji? Poinformuj mnie!

Question: Jaki telefon wybrać?

Answer: Pomyśl, co będzie dla Ciebie najważniejsze w telefonie i najbardziej wartościowe (wydajny procesor, dobry aparat, dioda powiadomień LED, dostępność romów, etc.), następnie porównaj telefony korzystając z tabeli porównawczej (http://telchina.pl/tabela-porownawcza-telefonow-t4687.html), przeczytaj recenzje wybranych modeli w internecie i podejmij ostateczną decyzję.
Obrazek

Q: A co, jeśli dalej mam jakieś wątpliwości?

A: ...
Czytaj więcej : Najczęściej zadawane pytania przy kupowaniu, pełen proces. | Wyświetlone : 154971 | Odpowiedzi : 815 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

klon s4 mini brak animacji startowej samsung

witam
kupiłem na aliexpress klona s4 mini i po przywróceniu ustawień fabrycznych nie mam animacji startowej samsunga, teraz mam logo android sam plik boot animation jest w system/media tylko niewiem jak to uruchomić
a i jeszcze jedno da się do niego wgrać room z j.polskim?
Czytaj więcej : klon s4 mini brak animacji startowej samsung | Wyświetlone : 1873 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Mofi case vs Nillkin

Cześć!

Przymierzam sie do zakupu Lenovo a820 razem z case'm http://www.aliexpress.com/store/product/Freeshipping-Original-Lenovo-A820-MTK6589-Quad-core-1-2G-CPU-Android-4-1-Dual-SIM-WCDMA/412402_855324864.html?tracelog=back_to_detail_a

Zastanawiam się co wybrać:
1. Mofi leather case http://www.aliexpress.com/item/MOFI-For-Lenovo-A820-3G-MTK6589-Leather-Cover-Shell-for-Lenovo-A820-Leather-case-Accessory-New/1214815247.html?
+pełniejsza ochrona boków?
+ochrona ekranu
+użycie jako podstawki
-wygoda?

2. Nillkin Case http://www.aliexpress.com/item/For-Lenovo-A820-3G-MTK6589-NILLKIN-Rubberized-Plastic-Case-free-screen-protector-new-arrival/1214853193.html?
+większa wygoda
-brak ochrony krótkich boków tel
-brak ochrony ekranu

Zastanawia mnie zwłaszcza czy można obrócić przednią klapkę Mofi do tyłu i wygodnie używać telefonu w pionie i poziomie.

Ktoś używa jednego lub drugiego? Jak wrażenia?

--
Pozdrawiam
StaSZek
Czytaj więcej : Mofi case vs Nillkin | Wyświetlone : 1527 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Galaxy Note 3

Witam, to chyba najciekawsza opcja telefonu czterordzeniowego z processorem MTK6589T, aparatem 13MPX, Wyświetlaczem FullHD, Aero2 i 1GB RAM.

Jak na telefon za 209$ chyba warty uwagi.

Pozdrawiam :)
Czytaj więcej : Galaxy Note 3 | Wyświetlone : 2582 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Sunnycube M8

Witam
Chciałbym zapytać czy ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat daty premiery i dostępności tytułowego smartfona.
Czytaj więcej : Sunnycube M8 | Wyświetlone : 1026 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569