Teraz jest 10 wrz 2025, o 01:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

KUPIE TELEFON i5 lub fake iphone4

Tak jak w tytule ! kupię telefon i5 lub fake iphone 4.

Propozycje w komentaarzach !
LUB Szukam osoby która zamówiłaby taki tel przez internet ! :!: :!: :!: :!: :!: ...
Czytaj więcej : KUPIE TELEFON i5 lub fake iphone4 | Wyświetlone : 1242 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

ROM Lenovo A820 aktualny, najlepszy

Witam,
proszę to wklejać linki do najlepszego romo dla Lenovo.

więc zacznę od tego
Code:
http://94.23.195.41/~jacek/roms/A820/A820_JB4.2.2_SANXING_PL_JDStar.pl.zip

Zużycie pamięci 8%, 60 MB.

W pełni działająca autoryzacja, również w menu i na smsach.
Czytaj więcej : ROM Lenovo A820 aktualny, najlepszy | Wyświetlone : 14653 | Odpowiedzi : 26 | Dział : Lenovo A820

przywracanie IMEI MT 6515

Witam, przeczytalem wiele poradnikow i nie moge nigdzie natrafic na opis przywracania IMEI w telefonach MT 6515 ;(
na forach rosyjskich odnalazlem 5 sposobow http://forum.china-iphone.ru/vosstanovl ... 12628.html
lecz zaden nie dziala posiadam MT6515M (ze stajni HAPPLE) sp6820 dodam tylko, ze po zmianie roomu zmienily sie IMEI i obecnie brak zasiegu.
Moze ktos pomoze, z gory serdeczne dzieki ;)
Czytaj więcej : przywracanie IMEI MT 6515 | Wyświetlone : 1119 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Goophone I5 Android 4.0 MTK6577

Witam zakupiłem tel chiński to taki klon iphona 5 w,l który jest jeden przycisk a nie 3. tel ma zainstalowanego androida 4.0 i mam problem np z edycja listy kontaktów ( nie potrafię usunąć podwójnego wpisu )czy np dodaniem mp3 aby był dzwonkiem itd... jakby brakuje klawiszy bo ten 1 to jest wstecz...czy są jakieś widety nie wie jakaś nakładka co to ułatwi czy muszę jednak się męczyć ( może mogę wrzucić jakiegoś ROm-a czy ...
Czytaj więcej : Goophone I5 Android 4.0 MTK6577 | Wyświetlone : 1613 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Wyswietlacz do S4 clone

Próbuje od 2 dni znalezc na aliexpresie wyswietlacz do Clona S4. Na 90 % mam taki telefon :
http://www.aliexpress.com/item/Singapore-freeshipping-Perfect-Clone-I9500-S4-Phone-for-S4-i9500-phone-Really-5-0-inch-1280/1009614767.html
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-Galaxy-Clone-original-S4-GT-i9500-Quad-core-mobile-Phone-MTK6589-1GB-RAM/1137245400.html
Wysłałem zapytanie do kilku sprzedawców mających te telefony ale niestety brak odzewu.
Znacie moze sprzedawców którzy mogą mieć w ofercie taki wyswietlacz ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wyswietlacz do S4 clone | Wyświetlone : 1063 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Kolor

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum i natrafilem na maly problem; jak zmienic tlo z ciemnego na jasne? Nie moge strawic ciemnego podswietlania, jest jak dla mnie calkowicie niefunkcjonalne. Szukalem w ustawieniach ale juz mnie oczy bola:)

Bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Problem rozwiazany, do usuniecia.
Czytaj więcej : Kolor | Wyświetlone : 980 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

[ANKIETA] Jak długo trwała u Ciebie przesyłka z Chin

Witam! Stworzyłem ankietę odnośnie czasu oczekiwania na przesyłkę z Chin. Chcę sprawdzić jaki jest średni okres oczekiwania.
Czytaj więcej : [ANKIETA] Jak długo trwała u Ciebie przesyłka z Chin | Wyświetlone : 1418 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

S 4 podróbka czy oryginał

jak w temacie, na co zwrócić szczególną uwagę i gdzie "zerknąć" żeby mieć pewność że S4 którego trzymamy w ręku to oryginał a nie podróbka???
Czytaj więcej : S 4 podróbka czy oryginał | Wyświetlone : 1156 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

dane ROM

można odzyskać dane z pamięci ROM z chińskiej słuchawki ?? jeśli tak to jak ??
chodzi mi o to że telefon ma wbudowany32 gb. po zmianie wersji androida pokazuje mi 1,5gbadane które tam BYŁY ZNIKNĘŁY . wiem ze po formacie bedemiał znów32 gb ale wiem tez ze bez tych danych. chodzi mi przed wszystkim o zdjecia . da jakoś rade ??
Czytaj więcej : dane ROM | Wyświetlone : 1059 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164994 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39583