Teraz jest 8 sie 2025, o 02:29

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Redmi 8 - oficjalnie od dziś

Xiaomi Redmi 8 zostanie dziś zaprezentowany jako następca Redmi 7. Przed oficjalną prezentacją wiemy prawie wszystko o urządzeniu.

Czytaj dalej :
Xiaomi Redmi 8

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 8 - oficjalnie od dziś | Wyświetlone : 2841 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

KISSCASE Official Store

Witam wszystkich.
Mam pytanie,czy ktoś z forumowiczów miał styczność ze sklepem jak w tytule?Jeśli tak,to jaka jest jakość ich produktów?
I drugie pytanie.Jak traktować dopisek "Top Brands".Dopiero zaczynam przygodę z Chinami,i jeszcze nie wszystko rozumiem.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Czytaj więcej : KISSCASE Official Store | Wyświetlone : 2152 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria

Telefon do 800PLN z dobrym aparatem

Witam, tak jak w temacie, proszę o poradę co wybrać:

Wymagania:
- Cena: do 800PLN
- Dobry aparat foto
- 6" ekran lub więcej
- Akceptowalna wydajność
- 4 GB operacyjnej lub więcej
- gniazdo na karty pamięci

Na razie faworytem jest Redmi note 7, ale w nim aparat chyba nie powala?
Może jakieś inne propozycje?
Czytaj więcej : Telefon do 800PLN z dobrym aparatem | Wyświetlone : 2172 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Jak zaadresować zwrot do Chin

Od sprzedającego dostałem dane do zwrotu przesyłki, napisał tak:

Contact Name: Ma Qingwei
Address: 102 Room, NO.194 Keng Bei Cun,Donghu Street,luo Hu Qu ,Shen Zhen Shi , Guang Dong Sheng ,China
zip code: 518114
Telephone: 86- 15099945978
Mobile: 15099945978

Mam wątpliwości, napisać to dokładnie w takiej formie jak podał? Address w jednej linijce? Tak ma to być sformatowane? To wszystko na druczku się nie zmieści.
Macie jakieś doświadczenie w wysyłaniu, adresowaniu?
Czytaj więcej : Jak zaadresować zwrot do Chin | Wyświetlone : 4235 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Co za dużo to nie zdrowo.. Tel Xiaomi do 1000zl

Witam,
Niestety mam ogromny problem w ustaleniu hierarchii telefonów Xiaomi pod względem wydajności, aparatu, i tego który ogólnie lepszy.
Biorę pod uwagę telefony Xiaomi do 1000zl i na rynku jest tego za dużo. Jeżeli ktoś jest znawca tematu i znajdzie chwilę żeby porównać Mi9 Se, MI 9 lite, A3, czy Redmi Note 7/8 będę wdzięczny
Czy rzeczywiście są jakieś istotne różnice pomiędzy tymi modelami? Który wg Was jest najlepszy?
Czytaj więcej : Co za dużo to nie zdrowo.. Tel Xiaomi do 1000zl | Wyświetlone : 5973 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Xiaomi

Redmi Note 7 problem z GPS

Witam.
Nie trafiłem na taki wątek na forum a wiem że to częsta przypadłość w tym modelu.
Mianowicie mam problem z GPS , telefon strasznie długo ustala lokalizacje , lub wcale jej nie może odnaleźć .Jak już coś złapie to po chwili gubi zasięg.
Korzystanie z map to istna katorga .

Może na forum ktoś znalazł na to rozwiązanie ?
Tel RN7 , MIUI Global wersja 10.3.10.
Czytaj więcej : Redmi Note 7 problem z GPS | Wyświetlone : 2557 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pomoc techniczna

LeTV LeEco Le Max 2 ekran zwariował

LeTV LeEco Le Max 2 wyświetlacz przestał działać prowidłowo. Połowa wyświetlacza robi się różowa po chwili mam negetyw na pulpicie albo całkiem czarny. telefon działa normalnie. Kupiony na banggood i jeszcze nie minął rok od zakupu ale wątpię żebym coś u nich zdziałał. Co się popsuło i kto mi to naprawi ?
Czytaj więcej : LeTV LeEco Le Max 2 ekran zwariował | Wyświetlone : 2176 | Odpowiedzi : 8 | Dział : LeTV LeEco

Tidal przycina na Mi9T

Czy ktoś ma problemy na Mi9T z aplikacją Tidal? Po ostatnich aktualizacjach coś przerywa. Leci Muzyka i nagle na ułamek sekundy przerwa. Na Spotify tego nie ma ani na odtwarzaczu poweramp. W pierwszej chwili myślałem że gniazdo słuchawek luźne bo tak się to objawiało, ale inne serwisy muzyczne grają płynie. Usunąłem aplikacje , wyczyściłem dane pliki cashe. Nic nie dało. Co dziwne, słucham teraz Tidala przez USB audio player Pro, którą musiałem wykupić. Przez tą ...
Czytaj więcej : Tidal przycina na Mi9T | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Lenovo z6 lite, problem z gps

Witam!
Kupiłem na Gearbest telefon Lenovo z6 lite. Niestety nie działa GPS. Jest to problem software. Może ktoś zajmował się tematem.
Czytaj więcej : Lenovo z6 lite, problem z gps | Wyświetlone : 2536 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Lenovo A820

LeEco LeMax 2 x829 po zainstal. ROM czarny ekran z pingwinem

Witam wszystkich,
proszę o pomoc bo sama nie wiem co zepsułam. Wszystko robiłam z poradnikami działałam na TWRP 3.02-3 po instalacji Romu leree (podobno najbardziej stabilny itp) po którym pisało sukces, zrestartowałam system i zonk :(
Telefon wibruje dwa razy i na czarnym ekranie widnieje pingwin. Próby zainstalowania innych romów też kończą się tak samo. Nie mam kopii zapasowej systemu ( wiem kretynka ). Telefon bez problemu wchodzi w fastboot przyciskami power i volume - ...
Czytaj więcej : LeEco LeMax 2 x829 po zainstal. ROM czarny ekran z pingwinem | Wyświetlone : 1832 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579