Teraz jest 28 kwi 2025, o 23:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Windows 10 na Xiaomi?

Microsoft wprowadza na rynek swój najnowszy software Windows 10 i ogłosił właśnie z jakimi producentami smartfonów podejmie współpracę na terenie chin.

Ma to być Lenovo i Xiaomi. Mówi się też że dołączy do nich ZTE. Pierwszy smartfon na którym Microsoft przetestuje swojego najnowszego Windows-a 10 to Xiaomi Mi4 a później najprawdopodobniej także ZTE Nubia Z9. Decyzja ta spotkała się z niemałym zdziwieniem i zrodziła szereg plotek dotyczących Windowsa i serii smartfonów Lumia oraz przyszłości Windowsa ...
Czytaj więcej : Windows 10 na Xiaomi? | Wyświetlone : 1927 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZOPO ZP532 - elegancki pięcio calowy średniak

Obrazek

Nowy elegancki smartfon, znanej na forum firmy ZOPO, trafi już jutro do sprzedaży. ZP532 cechuje się przede wszystkim metalowym korpusem, oraz zakrzywionym szkłem 2.5D. Może i ten smartfon nie będzie mógł się pochwalić najnowszym procesorem, czy dużą pamięcią ram, ale z całą pewnością, jego wygląd może przyciągnąć potencjalnych klientów... :)

Obrazek

Wyświetlacz: 5" IPS HD (1280 x 720 pikseli), zakrzywione szkło 2.5D,
Procesor: MediaTek MT6592
Grafika: ARM Mali-450MP4
RAM: 1 GB
Pamięć ROM: 8 ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP532 - elegancki pięcio calowy średniak | Wyświetlone : 2243 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Biała i czarna lista sprzedawców Opinie Aliexpress + sklepy

Zakładam wątek, w którym będziecie mogli ocenić sprzedawców, zarówno tych z Aliexpress jak i sklepy internetowe. Wątek będzie służył jedynie ocenie, bez komentarzy i dyskusji (te można prowadzić w już istniejących watkach dotyczących sprzedawców).
Wszystkie wpisy muszą być merytoryczne, poparte własnym doświadczeniem. Żadnych "nie bo nie", każda ocena musi być uargumentowana. Proszę nie oceniać sprzedawców, których transakcje jeszcze nie zostały zakończone. Proszę również oddzielać opóźnienia wynikłe w transporcie i nie obarczać nimi sprzedającego.

Wątek ma ...
Czytaj więcej : Biała i czarna lista sprzedawców Opinie Aliexpress + sklepy | Wyświetlone : 56168 | Odpowiedzi : 83 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

ECCO 04 z 3GB ram - już w przyszłym miesiącu

Obrazek

Plotki się potwierdziły, firma Ecco planuje zaktualizować swojego flagowca E04 do 3GB pamięci RAM.
Ecco zadebiutowało pod koniec ubiegłego roku, wydając kilka bardzo przystępnych cenowo smartfonów. Jednym z ich ostatnich jest Ecoo E04, który cechuje się procesorem octacore MT6752, 2gb ramu, czytnikiem linii papilarnych, LTE i 5,5" wyświetlaczem FullHD, a wszystko to w cenie 189,99 $.
Jeśli szukacie smartfona o podobnej specyfikacji, to rozsądnie będzie poczekać chwilę, ponieważ zaktualizowana wersja Ecoo ukaże się w ...
Czytaj więcej : ECCO 04 z 3GB ram - już w przyszłym miesiącu | Wyświetlone : 4774 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

iOcean X9 będzie posiadał 3GB RAM i Mediateka MT6752

iOcean wydał w tym roku już jeden ciekawy telefon z 64bitowym MT6752, ale nie zapomina o swojej seri "X" i planuje obecnie wydać następce modelu X8.

Obrazek
Obrazek

O firmie zrobiło się głośno, gdy kilka lat temu wydała X7, hitem wówczas był najnowszy procesor Mediateka, oraz 5' calowy wyświetlacz FullHD. Jakiś czas później X7, zastąpiła X8, a w tym roku i ona będzie musiała zrobić miejsce dla nowego modelu.
iOcean już chwilę temu pokazał wstępnie ...
Czytaj więcej : iOcean X9 będzie posiadał 3GB RAM i Mediateka MT6752 | Wyświetlone : 3918 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Doogee pracuje nad nowym flagowcem.

Redaktorzy portalu gizchina zdobyli zdjęcia tylnego panelu nowego smartfona Doogee który ma zadebiutować jeszcze w tym roku.

Obrazek

Bardzo niewiele wiadomo na temat tego telefonu, nie wiadomo czy tylna pokrywa jest rzeczywiście wykonana z metalu, czy może ma go tylko imitować.
Dokładna specyfikacja nie jest jeszcze znana, ale sądzi się że telefon będzie posiadał 64bitowy procesor Mediatek, LTE, 2GB RAM oraz 5-calowy wyświetlacz FHD. Nowy telefon wygląda atrakcyjnie, więc warto czekać na więcej informacji na ...
Czytaj więcej : Doogee pracuje nad nowym flagowcem. | Wyświetlone : 7302 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

IUNI U2 ROM MIUI, PILNE

Witam,

posiadam telefon IUNI U2 i potrzebuje miui do tego telefonu z polskim językiem.

na telefonie jest iuniOS który sprawia się bardzo dobrze lecz nie jest to telefon dla mnie i potrzebna zmiana

Specyfikacja telefonu : http://www.mgsm.pl/pl/katalog/iuni/u2/

jest to wersja RAM/ROM : 2Gb/16Gb

Pozdrawiam
Czytaj więcej : IUNI U2 ROM MIUI, PILNE | Wyświetlone : 3665 | Odpowiedzi : 12 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Wyświetlacz 4.7'' 5.0" 5.5" ???

Już od prawie 2 lat bronię się rękami i nogami przed snartfonami powyżej 4.7 cala, ostatnio pogodzilem się z tym, że muszę kupić teraz 5'' lecz nie znalazłem nic szczególnego wszystko co mi się podoba ma 5.5", teraz moje pytanie czy 5.5" idzie w parze z funkcjonalnością? Wiadomo lepiej oglądać filmy i grać w gierki na dużym ekranie ale co gdy trzeba szybko napisać SMS jedną ręką itp.? Idzie się przyzwyczaić? Da rade wsadzić takiego ...
Czytaj więcej : Wyświetlacz 4.7'' 5.0" 5.5" ??? | Wyświetlone : 2486 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Przenośny dysk twardy problem.

Mam problem z przenośnym dyskiem twardym. Problem polega na tym że ma prolemy z zapisem. Załóżmy że kopiuje 1 GB to pierwsze 250 mb szybko sie nagrywa a potem to jakiś koszmar. 100 mega z 5 minut :-/ Dysk już kilka lat ma i raz spadł mi na dywan. Dziwi mnie że jest w stanie zapisac część danycch szybko a reszta to chyba jak predkosc zapisu jak ...
Czytaj więcej : Przenośny dysk twardy problem. | Wyświetlone : 2065 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Komputery i internet

Premiera PowerBank One Plus - 17 Marca - 79zł

W grudniu mogliście przeczytać pierwszego njusa na temat nowego produktu One Plus, producenta który zasłynął dzięki świetnemu telefonowi OnePlus One.
Obrazek
Material Sandstone Black or Silk White
Battery type LiPo
Nominal capacity 10,000 mAh
Input DC 5V/2A
Output 2 × 5V/2A
Charging time Approx. 5.5h
Dimensions 142.8 × 72.6 × 16.2 mm
Weight 220g
Safety features Electrostatic, short-circuit, overcharging, overheating protection

Obrazek

Dziś już znana jest cała specyfikacja, oraz możemy podziwiać nowy produkt na zdjęciach. ...
Czytaj więcej : Premiera PowerBank One Plus - 17 Marca - 79zł | Wyświetlone : 1743 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570