Teraz jest 28 kwi 2025, o 06:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ulefone Be Pro Mini - prawdopodobnie pierwsze zdjęcie...

Jako, że większość producentów posiada w swojej ofercie wersje mini swoich flagowców, toteż Ulefone nie chce być gorszy i prawdopodobnie przygotowuje swój nowy model Be Pro Mini, którym z całą pewnością zainteresują się zwolennicy mniejszych telefonów, niż te które obecnie zostają wprowadzane na rynek. Można być tylko zadowolonym, ponieważ od dłuższego czasu utrzymuje się trend, pakowania najlepszych konfiguracji do phabletów, a telefony o przekątnej wyświetlacza do i poniżej 5 cali są niestety pomijane.

Obrazek

Najnowsze ...
Czytaj więcej : Ulefone Be Pro Mini - prawdopodobnie pierwsze zdjęcie... | Wyświetlone : 1771 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Potrzebny program do zmniejszenia ekranu

Witam. Mam taki problem, że przestał mi działać dotyk ale tylko na dole wyświetlacza tak koło 1 cm. Nie stać mnie obecnie na nowy wyświetlacz, więc mam do Was pytanie. Czy ktoś słyszał o takiej aplikacji żeby zmniejszyć ekran i żeby tam gdzie dotyk nie działa było czarne tło. Z góry dzięki za odpowiedź
Czytaj więcej : Potrzebny program do zmniejszenia ekranu | Wyświetlone : 2850 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

iphone 5s z aliexpress

Witam,

Natknąłem się na poniższą aukcję. Napisałem do sprzedawcy, zapewnił, że iphony są oryginalne. Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim. Czy jest możliwe ze za 400$ sprzedają oryginalne ihphony z chin?
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 35069.html
Czytaj więcej : iphone 5s z aliexpress | Wyświetlone : 2781 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Meizu i Nokia razem?

Ostatnio pojawiły się interesujące plotki dotyczące planów Meizu. Wygląda na to że niebawem możemy zobaczyć smartfon Meizu z technologią zapożyczoną od Nokii. Może to być daleko idąca kooperacja czerpiąca z osiągnięć Nokii na polu oprogramowania i podzespołów używanych do budowy smartfonów. Informacje te pochodzą z tego samego źródła które niedawno ujawniło szczegóły dotyczące HTC One E9 więc prawdziwość tych doniesień może być wysoka.

Obrazek

Już w styczniu słyszeliśmy plotki o współpracy pomiędzy Meizu a Nokią ...
Czytaj więcej : Meizu i Nokia razem? | Wyświetlone : 1578 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Elephone planuje telefon z chipem MT6795

Elephone na ten rok planuje premierę kilku smartfonów działających z najnowszym procesorem MT6752 LTE, ale od firmy oczekuje się high-endowych urządzeń zdolnych konkurować z Meizu i Xiaomi.
Obrazek

Z przecieków wiadomo że zespół Elephone pracuje obecnie nad telefonem, który będzie wyposażony w 64 bitowy chipset Mediatek MT6795 o taktowaniu 2,2GHz, wyświetlacz 2K i 20.7 megapikselowy aparat z tyłu. Nowy telefon ma konkurować z flagowymi telefonami takimi jak Meziu MX4 Pro czy Xiaomi Mi Note (Standard ...
Czytaj więcej : Elephone planuje telefon z chipem MT6795 | Wyświetlone : 2860 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Fujitsu wprowadza wydajny system chłodzenia smartfonów

Smartfony stają się coraz mocniejsze i szybsze. Zastosowanie najnowszych procesorów poprawia ich wydajność przy odtwarzaniu filmów najwyższej jakości oraz gier 3D i niejeden smartfon może pod tym względem lepszy od laptopów produkowanych 2 czy 3 lata temu. Ale negatywną stroną tego postępu są problemy z przegrzewaniem. Producenci smartfonów zmuszeni są do znalezienia rozwiązania tego problemu.

Fujitsu zdaje się wygrywać tą bitwę za sprawą ich najnowszego wyrobu. Bazuje on na prostym pomyśle zastosowania miniaturowego obiegu zamkniętego ...
Czytaj więcej : Fujitsu wprowadza wydajny system chłodzenia smartfonów | Wyświetlone : 1496 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Dingding Sk3 Pro ma posiadać 4 GB RAM

Lokalny Chiński producent telefonów Dingding chce zabłysnąć na rynku międzynarodowym za sprawą nowego telefonu Dingding Sk3 Pro, który ma posiadać aż 4 GB pamięci RAM.
Obrazek

Firma od kilku lat działa na lokalnym rynku chińskim, ale w 2015 r chcą sprzedawać smartfona całym świecie. Ich pierwszym urządzeniem międzynarodowym będzie Dingding SK3 Pro, znamy już częściową specyfikację.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Dingding SK3 Pro ma być wyposażony w 64-bitowy ośmirdzeniowy procesor MT6752, 4
GB pamięci RAM oraz ...
Czytaj więcej : Dingding Sk3 Pro ma posiadać 4 GB RAM | Wyświetlone : 2036 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Telefon z transmiterem FM?

Witam

Tak sobie dzisiaj jechałem nowym samochodem i naszła mnie ochota na posłuchanie swojej muzyki.
Okazało się że muzyka z głośników telefonu była powiedzmy nieodpowiednia.
Przypomniało mi się że moja nawigacja z 2008 roku miała wybudowany transmiter FM i zacząłem szukać tego w moim telefonie. Jak możecie się domyślić mój obecny telefon nie posiada tej funkcji. Tu rodzi się moje pytanie.

Czy chińczyki produkują teraz w ogóle telefony z transmiterem? Przyznam że dla mnie jest ...
Czytaj więcej : Telefon z transmiterem FM? | Wyświetlone : 16773 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

LOL google ma mnie za kompletnego idiotę :-D

Chciałem poszukać jakiś informacji ciekawych, a tymczasem google stwierdziło swoim wynikiem wyszukiwania, że nie umiem policzyć działań na poziomie 5-latka :-D.

http://imgur.com/OxJKpZa

T.
Czytaj więcej : LOL google ma mnie za kompletnego idiotę :-D | Wyświetlone : 3260 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Humor

Pierwsze zdjęcia - Xiaomi Redmi Note 2

Premiera drugiej generacji popularnego nie tylko na naszym forum Redmi Note od Xiaomi zbliża się dużymi krokami. Wydaje się, że jednak termin debiutu jest bliżej niż nam może się wydawać, ponieważ w sieci zaczynają pojawiać się zdjęcia Redmi Note II 8-)

Obrazek

Pierwsze co można zauważyć, to to, że Xiaomi pokusiło się o zmniejszenie ramek okalających wyświetlacz, co było nie spotykane wcześniej w ich budżetowych rozwiązaniach dla ...
Czytaj więcej : Pierwsze zdjęcia - Xiaomi Redmi Note 2 | Wyświetlone : 1978 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570