Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ramos i10s -root

Witam, czy ktoś wie jak zrobić root w tablecie Ramos i10s z androidem i procesorem intela z3735f i dlaczego pad nie działa po podłączeniu go przez kabel, zainstalowałem program "usb host controller" program wykrył pada prawidłowo a mimo to nie działa. Bardzo prosze o pomoc.
Czytaj więcej : Ramos i10s -root | Wyświetlone : 1960 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Wysyłka telefonu w kraju, czym?

Witam, z jakiej firmy skorzystać wysyłając tel. w kraju, żeby było szybko, bezpiecznie i tanio. Chodzi głównie o przesyłkę ubezpieczoną i z potwierdzeniem odbioru.
Czytaj więcej : Wysyłka telefonu w kraju, czym? | Wyświetlone : 1876 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Lenovo Vibe Shot 4G LTE - średniej klasy wariant...

ObrazekLenovo pokazało model Vibe Shot na targach MWC, a teraz jego brat 'prawie bliźniak', o nieco zmienionej specyfikacji, został dostrzeżony w Chinach.

Międzynarodowa wersja Vibe Shot, którą pokazało Lenovo, jest wyposażona w chipset Snapdragon 615, oraz wyświetlacz FullHD, ale nowy model nie będzie posiadał tych podzespołów. Na szczęście producent zastosował ten sam aparat, obniżając specyfikację gdzieś indziej...

Lenovo Z90-7, bo tak podpisywany jest ten model w TENAA, ma także 3 diody LED i 16 mpx ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Shot 4G LTE - średniej klasy wariant... | Wyświetlone : 1805 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Meizu także wypuści swój powerbank - 10,000mAh

Obrazek

Meizu podąża drogą Xiaomi... jak wszyscy wiedzą, sposób działania Chińskiego giganta, jest skuteczny, toteż inni mniejsi jak i więksi producenci nie mają oporów, by prezentować bardzo podobne urządzenia jak te którymi raczy nas ta wiodąca marka.

Wyciekło zdjęcie, które zwiastuje pojawienie się w ofercie Meizu niedrogiego powerbanka o dużej pojemności. Jak widać na zdjęciu designersko, to ponownie zaokrąglony prostokąt, z którego obudowy możemy odczytać, że będzie posiadał pojemność 10,000 mAh,. Na zdjęciu możemy zobaczyć ...
Czytaj więcej : Meizu także wypuści swój powerbank - 10,000mAh | Wyświetlone : 1794 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Modem - router LTE - działający w sieci Play

Szukam modemu z funkcją routera obsługującego LTE w sieci Play.
Zdaje się są to częstotliwości: 800/1800 MHz.
Cena do około 200zł.
Chodzi mi o coś takiego: http://www.aliexpress.com/item/AT-T-Sierra-Wireless-Mobile-Hotspot-WiFi-Elevate-4G-MiFi-Router-Aircard-754S-Free-Shipping-Drop/32303924271.html, z tym że tu LTE jest na 700/1700 MHz.

Jakby komuś rzuciło się w oczy takie urządzonko, to byłbym wdzięczny za linka.
Czytaj więcej : Modem - router LTE - działający w sieci Play | Wyświetlone : 2578 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Komputery i internet

Sony xperia S, podróbka?

Witam, gdzieś na necie znalazłem to forum, gdyż szukałem jak rozpoznać telefon podrabiany od oryginalnego.
A więc mam pytanie, czy ten telefon może być podróbką? http://allegro.pl/sony-xperia-s-4-kolor ... 67492.html
Nigdzie nie wyczytałem że te telefony są podrabiane. Telefon na tej akucji wychodzi około 460zł z dostawą, a ceny na ceneo i skąpcu zaczynają się od ponad 1000zł
http://www.ceneo.pl/15653664
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/3926045 ...
Czytaj więcej : Sony xperia S, podróbka? | Wyświetlone : 2439 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

MS-DOS na smartfony

Microsoft w tajemnicy przygotowywał i dziś dopiero ujawnił alternatywny dla Windows Mobile system operacyjny dla smartfonów i tabletów. Zapewne jest to spowodowane słabą sprzedażą urządzeń opierających swe działanie na tym systemie.
Obsługa aplikacji i wszystkich standardowych funkcji jest banalnie prosta, wystarczy wpisać odpowiednią komendę. Nie znamy jeszcze wszystkich informacji dotyczących tego systemu ani smartfonów na które zostanie on wprowadzony w pierwszej kolejności. Microsoft zapowiada ujawnienie wszystkich detali jutro ( 2.04.2015)

Obrazek
Obrazek

Źródło: tajne/poufne
Czytaj więcej : MS-DOS na smartfony | Wyświetlone : 1693 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Lead Core - tani procesor, w nowym tanim Xiaomi Redmi 2A

Obrazek

No i wszystko jasne, dziś debiutuje okrojona wersja popularnego Redmi 2, producent zapakował tym razem do znanego modelu Soc Lead Core L1860C. Nowy, "stary" model, wyceniony został na 599 juanów, a w promocji która potrwa do 8 kwietnia, można go nabyć za jednyne 499 juanów.

W Redmi 2A znajdziemy androida z nakładką na interfejs graficzny MIUI V6, 4.7" wyświetlacz HD 1280 x 720 pikseli wykonany w technologii IPS. Procesor Lead Core L1860C, który składa ...
Czytaj więcej : Lead Core - tani procesor, w nowym tanim Xiaomi Redmi 2A | Wyświetlone : 3140 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Jednak tel Lenovo nie bedzie w Polsce.

Wysłałem zapytanie do polskiego oddziału Lenovo na temat kiedy tel lenovo będą oficjalnie dostępne w Polsce. Oto odp.

Witam serdecznie,

Nie będziemy wprowadzać na Polski rynek smartphone’ów marki Lenovo. Będziemy promować drugą naszą markę, jaką jest Motorola.

No i jak to mówią po ptakach. A miało być tak pięknie.....tragedia z tym naszym krajem. Jesteśmy chyba jedynym tak potężnym rynkiem zbytu dla tego typu sprzętu, który nie ma tych tel oficjalnie. Niemalże wszyscy nasi sąsiedzi mają ...
Czytaj więcej : Jednak tel Lenovo nie bedzie w Polsce. | Wyświetlone : 1877 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

NO.1 G2 SmartWatch Problem z wgraniem aktualizacji

Witam,
Mam SmartWatcha NO.1 G2 a właściwie to mam go od dzisiaj. W związku z czym chciałem mu wgrać jak najnowsze oprogramowanie i tu pojawia się problem. Pobrałem paczkę .rar z nowym oprogramowaniem i programem to zrobienia tego i zacząłem robić wszystko zgodnie z instrukcją. Gdy wszystko ustawiłem to kliknąłem "Download" tak jak w instrukcji i wyłączyłem SmartWatcha i pojawił się komunikat w programie FlashTool: "Failed to enumerate a certain COM port i kliknąłem Ok ...
Czytaj więcej : NO.1 G2 SmartWatch Problem z wgraniem aktualizacji | Wyświetlone : 1666 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570