Teraz jest 29 kwi 2025, o 23:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Następca ZTE A880 - średniej klasy 5 cali

Obrazek
W ubiegłym roku, do swojej oferty ZTE wprowadziło całkiem ładny telefon o nazwie A880, urządzenie zdecydowanie klasy średniej, cechujące się 5 calowym panelem HD, czterordzeniowym procesorem (Snapdragon MSM8916) i 1 GB pamięci RAM.
Dziś wyciekły zdjęcia, z których możemy wywnioskować, że ZTE planuje pokazać następce tego urządzenia, które będzie posiadało kilka ulepszeń.

Specyfikacja jest co prawda jeszcze nie znana, ale łatwo możemy zauważyć, że telefon jest wyposażony w czytnik linii papilarnych z tyłu użądzenia, ...
Czytaj więcej : Następca ZTE A880 - średniej klasy 5 cali | Wyświetlone : 1518 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zakupy na ebay.de

Witajcie

Licytowałem na niemieckim ebay.de pewną rzecz, w trakcie licytacji zrezygnowałem z zakupu dając wcześniej najwyższą ofertę (wiem zachowałem się jak małolat). Okazało się że nik do końca licytacji mnie nie przebił, czyli wygrałem ją. Po zakończonej licytacji napisałem do sprzedawcy, że dopiero zauważyłem że zaznaczył w aukcji wysyłkę tylko do niemiec, więc rezygnuję z zakupu i przepraszam za kłopot. Na drugi dzień otrzymałem z ebay informację o wycenie wysyłki do polski plus koszt przedmiotu. ...
Czytaj więcej : Zakupy na ebay.de | Wyświetlone : 1631 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Brak zdjęcia kontaktu podczas dzwonienia, Androit 4.4.2

Witam
Zakupiłem telefon Lenovo S850 z Androidem 4.4.2 na pokładzie.
Nie mogę sobie poradzić z jednym problemem.
Kontakty przeniosłem do pamięci telefonu. Przypisałem zdjęcia do kontaktów. Jak wchodzi się w kontakty, to zdjęcia osób widać. Jak wejdę w konkretny kontakt, to są wszystkie informacje kontaktu i zdjęcie w tle. Natomiast przy wybieraniu połączenia i podczas rozmowy to zdjęcie kontaktu jest niewidoczne. Próbowałem już kilku aplikacji do dzwonienia ("dialerów") ale to nie jest wina tych aplikacji. ...
Czytaj więcej : Brak zdjęcia kontaktu podczas dzwonienia, Androit 4.4.2 | Wyświetlone : 2341 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Drony

Witam wszystkich mam pytanko sądzicie że ten sprzedawca sprzedaje orginał czy podróbkę bo nie jestem w temacie :(
http://www.aliexpress.com/item/RC-Helic ... 6.html?s=p
Czytaj więcej : Drony | Wyświetlone : 83952 | Odpowiedzi : 537 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Dobór romu pod MT6572

Witam.
Posiadam chińską podróbkę Galaxy S5. Telefon działa pod Androidem 4.4.2. Chciałbym wgrać nowszą wersje systemu i tu pojawia się problem. Z racji tego, że na telefonie nie ma żadnych oznaczeń kto wyprodukował tą podróbkę ciężko znaleźć jaki odpowiedni soft. Tutaj jest moje pytanie do Was. Czy gdybym próbował instalować soft pod inną inną podróbkę S5 (np ten http://www.needrom.com/download/s5-6572-custom-emotion-lollipop/)? Różnica pomiędzy moim telefonem a tym pod który jest rom to więcej ramu u mnie. Procesor ...
Czytaj więcej : Dobór romu pod MT6572 | Wyświetlone : 1812 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Blog o chińskicch gadżetach, alektronice itp

W najbliższych dniach wystartuje blog poświęcony chińskiej elektronice, gadżetom, telefonom i tabletom. Wstępny projekt wygląda tak.
Code: Zaznacz cały
http://telchina.pl/gadzet/

Co powinno się znaleźć w górnej belce?
Jakie macie sugestie, jaką nazwę subdomeny proponujecie, myślę nad gadzet.telchina.pl ale może wymyślicie coś lepszego.
Czytaj więcej : Blog o chińskicch gadżetach, alektronice itp | Wyświetlone : 7257 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Xiaomi H3Y - nowy phablet z 64bit MT6795

Według najnowszych plotek, już wkrótce chiński gigant pokaże swoj nowy phablet, ktory będzie napedzany 8 rdzeniowym procesorem Mediatek'a MT6795.
Sprzet o nazwie kodowej H3Y będzie posiadał wyświetlacz FullHd, 13mpx aparat samsunga (S5K3M2), oraz szybkie dwukanalowe pamieci LPDDR3 RAM o częstotliwości 933MHz.

Obrazek

Z przodu, producent zamierza umieścić 5mpx kamerke OmniVision OV5670, nad całością z 64bit SOC sprawować będzie kontrolę Android 5.0 ze znaną nam dobrze nakladka producenta MIUI w wersji oznaczonej numerkiem v6.

Czy mamy ...
Czytaj więcej : Xiaomi H3Y - nowy phablet z 64bit MT6795 | Wyświetlone : 2159 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

LeTV pokazuje swoje nowe telefony - S1, S1 Pro i S1 Max.

LeTV przedstawiło swoją nową ofertę w Chinach, najtańszy z oferowanych smarfonów bedzie można nabyć od 1499 Yuanów najdroższy to wydatek 2699 Yuanów. Poniżej możecie znaleźć resztę informacji, a tutaj możecie przeczytać wcześniejszy wątek, w którym zapowiadany był bezramkowiec od LeTV, którym okazał się być model S1.
Obrazek

Wcześniej mogliśmy doświadczyć licznych przecieków, ale pytaniem które nurtowało większość osób zainteresowanych bezramkowych smarfonem było nie to co pokażą dokładnie, ale kiedy pokażą to wszystkim ...
Czytaj więcej : LeTV pokazuje swoje nowe telefony - S1, S1 Pro i S1 Max. | Wyświetlone : 2863 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Radio 2 DIN

Witam mam pytanie czy ktoś kupował radio, stacje multimedialną 2 din w chinach ???? jeśli tak to proszę o jakieś podpowiedzi co warto kupić .
Czytaj więcej : Radio 2 DIN | Wyświetlone : 68064 | Odpowiedzi : 180 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD.

Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD.

Na moim starym Jiayu G3 po wyjęciu karty SD nie można było zainstalować żadnej aplikacji.
Mimo ,że było miejsce na pamięci wewnętrznej.
Natknąłem się na opisy ludzi ,którzy używali środowiska ADB i używali komendy adb push do instalacji.
Nie musiałem się w to bawić ponieważ po włączeniu w telefonie opcji USB debbuging i posadzeniu sterowników, a także wtyczki do Total Commandera
http://totalcmd.net/plugring/android_adb.html ...
Czytaj więcej : Instalowanie aplikacji na telefonie BEZ karty SD. | Wyświetlone : 6071 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Poradniki

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570