Teraz jest 27 kwi 2025, o 23:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

1% z podatku

Witajcie.
Piszę z prośbą od kuzynki mojej żony.
Jako, ze przyszedł wspaniały okres rozliczeń podatkowych i można przekazać 1% na OPP. Jeśli nie chcesz, żeby ten 1% nie zginął w dziurze budżetowej to proszę przeczytaj tekst poniżej.

Jest to kuzynka mojej żony chorująca na SM stwardnienie rozsiane.

"PRZECZYTAJ MNIE
:-)

Jestem chora na przewlekłą, nieuleczalną chorobę jaką jest stwardnienie rozsiane (SM). W związku z tym, jak co ...
Czytaj więcej : 1% z podatku | Wyświetlone : 2157 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

NUBIA Z9 - napędzana przez Snapdragon'a 810

Qualcomm Snapragon 810 będzie napędział najnowsze Nubie, wyposażony w cztery rdzenie główne zbudowane na architekturze ARM Cortex-A57 o częstotliwości taktowania 2.0 GHz oraz cztery pomocnicze opierające się o architekturę ARM Cortex-A53, zaś za grafikę odpowiada chip graficzny Adreno 430, który względem Adreno 420. Wsparcie ze strony 3-gigabajtowej pamięci operacyjnej RAM typu LPDDR3 o częstotliwości taktowania 1866 MHz.

Dostępne warianty 32/64/128 GB wewnętrznej pamięci, podczas gdy Nubia Z9 Max ma być oferowana wyłącznie z 32-gigabajtową pamięcią ...
Czytaj więcej : NUBIA Z9 - napędzana przez Snapdragon'a 810 | Wyświetlone : 4599 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Rootowanie

Znalazłem w sieci plik RomasterSu_2.1.5_150213_2075.apk, którym można rootować większość telefonów z Androidem (8000 urządzeń). Jest też iRoot_1.7.9 do instalowania z komputera. Ponieważ program ten jest w j. chińskim, dla mnie zupełnie nieprzydatny i po zainstalowaniu dałem sobie z nim spokój. Natomiast posłużyłem się stroną http://maciejkubiak.komorkomania.pl/936 ... ch-samsung i zainstalowałem programy użytkowe, które tam są opisane. Za pomocą Clean Master usunąłem chińskie, pozostawiając podstawowy - ROOT. Zainstalowałem na MT7007 - ...
Czytaj więcej : Rootowanie | Wyświetlone : 2085 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

ZTE Grand S3 ze skanerem tęczówki oka

ZTE to największy chiński producent elektroniki i liczący się producent telefonów. Na targach w Barcelonie zaprezentował smartfon Grand S3 który wyróżnia się na tle konkurentów za sprawą skanera tęczówki oka.
Obrazek

ZTE Grand S3 posiada 5.5-calowy wyświetlacz Full HD i czterordzeniowy procesor Snapdragon 801 2.5 GHz, z układem graficznym Adreno 330 , 3 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci na dane z możliwością rozbudowy poprzez slot kart microSD. Aparat tylny z podwójną lampą LED ...
Czytaj więcej : ZTE Grand S3 ze skanerem tęczówki oka | Wyświetlone : 3285 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

ECOO E04 64bit, LTE 2GB RAM za 670zł!!

Chiny obfitują w wielu producentów smartfonów i stale przybywa kolejnych. Nowe marki aby zaistnieć na rynku muszą oferować niskie ceny, wysoką specyfikację i atrakcyjny wygląd. Jednym z takich urządzeń jest ECOO E04

Obrazek

ECOO E04 został wyposażony w 5.5 calowy wyświetlacz IPS w rozdzielczości FullHD (1920 x 1080 pixeli) pod którym kryje się tajwański ośmiordzeniowy 64 bitowy procesor MediaTek MT6752 o taktowaniu 1.7GHz, układ graficzny to ARM MALI-T760. Smartfon posiada 2 GB pamięci RAM i ...
Czytaj więcej : ECOO E04 64bit, LTE 2GB RAM za 670zł!! | Wyświetlone : 2545 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Lenovo A7000 z systemem audio Dolby Atmos

Podczas tegorocznych targów Mobile World Congress firma Lenovo już drugi raz zaskoczyła uczestników. Za pierwszym razem był to fotograficzny VIBE Shot, a dziś zaprezentowano pierwszy na świecie smartfon z systemem dźwięku Dolby ATMOS.

Obrazek

Dolby Atmos to system zbliżony do dźwięku przestrzennego, ale stosowany w urządzeniach przenośnych. Dolby Atmos zaoferuje lepszy dźwięk przestrzenny nawet przy użyciu podstawowych słuchawek, ale najlepsze efekty usłyszymy po podłączeniu do instalacji kina domowego.

Ponadto telefon wyposażono w 5.5-calowy wyświetlacz IPS ...
Czytaj więcej : Lenovo A7000 z systemem audio Dolby Atmos | Wyświetlone : 2256 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Lenovo VIBE Shot i Lenovo A7000

W ostatnim czasie Lenovo awansował na trzecią pozycję wśród największych producentów smartfonów. Całkiem niedawno podczas CES 2015 w Las Vegas ogłosił debiut kilku nowych modeli wraz z interesującymi tabletami a teraz podczas trwających właśnie targów w Barcelonie Lenowo zaprezentowało kolejne dwa smartfony. Jest to VIBE Shot dla fanów fotografii i A7000.

Lenovo VIBE Shot to smartfon pozwalający zapomnieć o noszeniu ze sobą aparatu fotograficznego. Smartfon ten jest wyposażony w 16megapikselowy aparat z 6 elementowym obiektywem, ...
Czytaj więcej : Lenovo VIBE Shot i Lenovo A7000 | Wyświetlone : 1699 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zabezpieczenie domku jednorodzinnego

Hej,
Czy interesował się ktoś z was systemami zabezpieczającymi domy przed włamaniem? Jakieś alarmy / kamery ip itp. ?
Potrzebowałbym czegoś takiego, a jestem zielony w temacie i w sumie nie wiem, gdzie się udać, żeby na ten temat poczytać.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Zabezpieczenie domku jednorodzinnego | Wyświetlone : 1816 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

200GB od Sandisk-a

Pamięć wewnętrzna dzisiejszych smartfonów oscyluje pomiędzy 4GB dla tych najtańszych do 128GB dla najbardziej zaawansowanych technologicznie. Dla wiekszości z nas nawet 32 GB to wiecej niż potrzebujemy zwłaszcza że możemy sporą część danych przechowywać w "chmurach".A co z sytuacjami w których będziemy potrzebować więcej gigbajtów? Może jesteśmy często w podróży a nie wszędzie jest zasięg sieci komórkowej i nasz smartfon musi przechować więcej danych?
Bez względu na powodu zdarza się nam posiłkować kartami mikroSD.
Pewnie ...
Czytaj więcej : 200GB od Sandisk-a | Wyświetlone : 1432 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Huawei-nowy dual sim z LTE

Huawei to znany prawie wszystkim globalny dostawca rozwiązań teleinformatycznych.
Na rozpoczynające się już jutro targi MWC w Barcelonie Huawei przygotowało między innymi nowy 7 calowy (!) smartfon.
Wyświetlacz tego imponującego smartfonu to 1200x1900 ekran HD IPS z kątami widzenia 178 stopni. 64 bitowy procesor Kirin 930 taktowany na 2.0 GHz to produkt własny firmy Huawei i wspiera on technologie LTE Cat 6 z teoretyczną prędkością pobierania dochodzącą do 300Mbps. Znajdziemy tu też 64-bitowy GPU Mali-T628 ...
Czytaj więcej : Huawei-nowy dual sim z LTE | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570