Teraz jest 5 maja 2025, o 06:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r

Xiaomi Mi 6 wydaje się być dobrym telefonem, jednak chiński koncern pracuje już nad jego ulepszona wersją, Xiaomi Mi 7.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi MI 7 w zapowiedziach
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r | Wyświetlone : 1932 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Brak calej galerii

Zrobiłem zdjęcie, wszedłem w galerie, wyszedłem,potem wszedłem jeszcze raz a moim oczom ukazał się widok pustych szarych miejsc po zdjęciach i filmikach. Uruchomiłem telefon i pusto. Zostały ostatnio zrobione zdjęcia w ilosci 6szt. Ponad 100 poszło na spacer. Jakis dobry program recovery znacie?

Program DiscDigger widzi te zdjęcia,ale jest płatny i nic nie mogę zrobić.

Wysłane z mojego C106-9 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Brak calej galerii | Wyświetlone : 1598 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Vernee MIX 2 chwali sie projektem

Vernee jest coraz bliżej wydania telefonu Vernee MIX 2, firma zaprezentowała zajawkę nowego telefonu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vernee MIX 2 Zapowiedż
Czytaj więcej : Vernee MIX 2 chwali sie projektem | Wyświetlone : 1657 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zakup z Chin czy z Rosji?

Witam, mój sprzedawca ma możliwość poza Chinami wysłać paczkę również z Rosji -czy Rosja to dobry wybór czy jakieś niespodzianki?
Czytaj więcej : Zakup z Chin czy z Rosji? | Wyświetlone : 1601 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Przekierowania po kliknięciu w link

Witam

Nie da się klikać w linki bez przekierowania...
Każdy klikalny link kieruje do strony

http://js.mamydirect.com/redir/clickGat ... aliexpress

i przechodzi do

https://www.jouwweb.nl/

dzieje się to tylko na tym forum. 0 wirusów. Trzeba kopiować i wklejać w pasek url.
Czytaj więcej : Przekierowania po kliknięciu w link | Wyświetlone : 6047 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą

Kilka dni temu wypłynęła specyfikacja nowego modelu Huawei Honor 7X. Nowy model Huawei zapowiada się bardzo ciekawie nie tylko pod względem specyfikacji, ale i ceny.

Obrazek
Huawei Honor 7X oferował będzie 5.5-calowy ekran FHD w rozdzielczości (oczywiście) 1080p. Nie potwierdzono jeszcze procesora, ale najbardziej wiarygodny wydaje się Kirin 670 z dwoma rdzeniami taktowanymi 2.2 GHz oraz czterema Cortex A52 o taktowaniu 2.0 GHz. Układ graficzny Mali G72MP4 powinien sobie poradzić nawet z bardziej wymagającymi oczekiwaniami ...
Czytaj więcej : Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą | Wyświetlone : 1595 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Blackview i trojany od Chińczyka?

Z rok temu kupiłem na Ali Blackview dla Mamy.
Mama nie wchodzi na żadne strony, a internetu używa wyłącznie do odbierania poczty i korzystania z Messengera.

Po kilku miesiącach od zakupu zaczęły się problemy z samoistnie wyskakującymi propozycjami instalowania jakiś aplikacji.
(Od razu powiedziałem Mamie, aby nic nie instalowała)
Zainstalowałem jej Kasperskiego i niby usuwał trojany, lecz nawet mimo braku dostępu do internetu po pewnym czasie pojawiały się ponownie.

Jest do dosyć uciążliwe i pytanie ...
Czytaj więcej : Blackview i trojany od Chińczyka? | Wyświetlone : 2324 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

TV BoX HD23 nie włącza się

Witam. Zakupiłem tv box HD23. Dokładnie taki : https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_265524.html

Po zakupie, normalnie podłączyłem urządzenie do telewizora i zasilacz do gniazdka i działało wszystko, mogłem przemieszczać się po menu i wybierać aplikacje, z których chcę korzystać. Ale nie działał internet, był "problem z uwierzytelnieniem". Okazało się, że problem leżał w ustawieniach routera, ale między czasie tv box zawiesił się i po odłączeniu zasilania i ponownym uruchomieniu pojawia się jedynie logo ...
Czytaj więcej : TV BoX HD23 nie włącza się | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$

Oukitel K3 trafił właśnie do przedsprzedaży za 139.99$.
Obrazek

Oukitela K3 można zamówić w dobrze znanym sklepie Banggood w cenie 139.99$ czyli około 510zł

Przypomnę tylko, ze trwa rozdawanka w której można za darmo zdobyć kilka gadżetów od sklepu banggood.com

Czytaj dalej
Oukitel K3 przedsprzedaż
Czytaj więcej : Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$ | Wyświetlone : 6430 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Karty micro sd

Witam.
Nie znalazłem tematu o kartach także ...sam założyłem :P
Tak sobie przeglądałem Gearbest, Banggood itp i widziałem że w swojej ofercie te sklepy( i w sumie inne) mają także karty sd.
Zastanawiam się czy ktoś kupował te karty i jak jest z ich jakością? Oczywiście chodzi mi o te bardziej "markowe" typu Mixza, Remax itp.
Może ktoś się orientuje ja sprawują się po roku i więcej?? Nie gubią pojemności? Nie tracą danych?

Z góry ...
Czytaj więcej : Karty micro sd | Wyświetlone : 4726 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Akcesoria

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571