• Reklama

Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez marx » 29 maja 2017, o 23:43

Xiaomi Mi6 był długo wyczekiwanym telefonem z którym fani marki wiązali duże nadzieje. Czy wszystkie oczekiwania zostały spełnione? A może Xiaomi ma coraz trudniej czymś zaskoczyć swoich klientów. Poniżej opisałem swoje pierwsze chwile z telefonem.
Obrazek

Czytaj dalej
Pierwsze chwile z Xiaomi Mi6
marx
Administrator
 
Posty: 7487
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 228
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez Flyagaric » 30 maja 2017, o 01:02

Z kuponem kosztował 139.99 ??
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3461
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 111
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez marx » 30 maja 2017, o 07:16

oczywiście 439,99$, poprawiłem.
marx
Administrator
 
Posty: 7487
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 228
Telefon:: Dual sim

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez Flyagaric » 30 maja 2017, o 15:52

IMHO, świetny i już niedługo będzie dostępny w świetnych cenach. Bardzo żałuję, że "poszli w ajfony" i wycieli 3.5mm jacka.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3461
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 111
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez marx » 30 maja 2017, o 19:05

Spodziewaj się, że większość tegorocznych flagowców będzie bez gniazda Jack 3,5mm, a w przyszłym roku gniazdo 3,5mm będze dostępne w niektórych budżetowcach.
marx
Administrator
 
Posty: 7487
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 228
Telefon:: Dual sim

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez Flyagaric » 30 maja 2017, o 19:37

Domyślam się i głosuję portfelem.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3461
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 111
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez bartazzz » 31 maja 2017, o 02:14

Czekam na mi6c

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5550
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA


Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez INTseed » 1 cze 2017, o 19:09

Jak mocna jest dioda w porównaniu z s7 przy robieniu zdjęć w ciemnych miejscach?
INTseed
VIP
 
Posty: 1106
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez Rafal1435 » 3 cze 2017, o 10:34

Coraz bardziej w tyle zostają, nie wystarczy włożyć nowego procesora i więcej ramu
Rafal1435
AKTYWNY
 
Posty: 567
Dołączył(a): 25 lip 2014, o 14:19
Pochwały: 21
Telefon:: Elephone P9000

Re: Xiaomi Mi6 już w moich rękach, pierwsze opinie

Postprzez Flyagaric » 3 cze 2017, o 13:19

Przecież do tego się nie ograniczyli - zapomniałeś, że miniJacka wycięli! ...
Widziałem test na gsmarena i twierdzą, że aparat wyraźnie lepszy niż w Mi5. Dalej poza topką, ale jednak. Chociaż tyle.

Nie rozumiem jednego: można by trochę zmniejszyć górną i dolną ramkę i różnica w wyglądzie byłaby drastyczna i z całą pewnością wzbudzałby więcej emocji. Wcale nie musi być drugi Mix, a swoje pewnie by zrobiło. Wycięcie miniJacka jest dla mnie niezrozumiałe, ale to wychodzą kompleksy Chińczyków odnośnie produktów Apple.
Oby się nie obudzili z ręką w nocniku.
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3461
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 111
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers


Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama