Teraz jest 4 maja 2025, o 20:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży

Telefon Ulefone T1 Premium Edition posiada nietuzinkową obudowę, która przykuwa uwagę oraz niezłą specyfikację.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
T1 Premium Edition jest już dostępny w sklepach internetowych, w Banggood można go kupić za 269.99$. Dodatkowo dostaniemy prezenty warte 40$. Cena telefonu ma systematycznie rosnąc, przynajmniej w pierwszym okresie sprzedaży.

Czytaj dalej
Ulefone T1 Premium Edition
Czytaj więcej : Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Kupiłem telefon i... dziwne wiadomości

Cześć, kupiłem telefon, niestety ma on jakiś problem i kontaktowałem się ze sprzedającym w sprawie problemów. W sumie to napisałem info o technicznej usterce telefonu.

Obrazek

Tam są dwie wiadomości które nie były przeze mnie wysłane. O co chodzi? Nie do końca to rozumiem...
Czytaj więcej : Kupiłem telefon i... dziwne wiadomości | Wyświetlone : 1962 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami

Od dłuższego czasu widoczny jest trend wzrostu przekątnej wyświetlaczy. Pełnoekranowe wyświetlacze stały się w tym roku rzeczywistością, jednak w przyszłym roku czeka nas kolejna rewolucja. Składane telefony z dwoma ekranami trafią do sprzedaży.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefony ze składanymi ekranami
Czytaj więcej : Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami | Wyświetlone : 1817 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada.

Dopiero co zakończyło się szaleństw zakupowe związane z Dniem Singla, a już szykuje się kolejny event, tym razem nazwany Czarny Piątek.
Obrazek

Jednym z bardziej lubianych sklepów za niskie ceny, doskonałą obsługę i wsparcie posprzedażowe jest sklep Banggood.com.

Już teraz można się zapoznać z atrakcjami przygotowanymi przez sklep Banggood.
Nie zabraknie bonusów dla nowych klientów , Gier i atrakcyjnych przecen dla wszystkich. Już teraz zaczynają się tematyczne wyprzedaże w poszczególne dni

Czytaj dalej
Czarny Piątek ...
Czytaj więcej : Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada. | Wyświetlone : 1740 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Radio samochodowe czy warto ?

witam. czy warto kupić radio samochodowe w chinach ? takie z dużym wyświetlaczem, GPS,odtwarzacz filmów i muzyki i innymi bajerami. znacie jakieś sprawdzone marki ? chodzi mi np. o coś takiego :
https://www.gearbest.com/fm-transmitter ... 90783.html
Czytaj więcej : Radio samochodowe czy warto ? | Wyświetlone : 2389 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Samsung Galaxy J5 2017 czy Huawei P9 lite

Witam, wiem, że może wyżej wymienione telefony nie są tutaj najpopularniejsze, ale poprosiłbym osoby znające charakterystyki obu, aby się wypowiedziały.
Zależy głównie na:
-płynności i szybkości działania, braku przycięć
-możliwościach aparatu
-solidnej baterii
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Samsung Galaxy J5 2017 czy Huawei P9 lite | Wyświetlone : 3879 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą

Największy event sprzedażowy na świecie już za nami, znamy już wyniki sprzedaży największych chińskich platform handlowych. Zeszłoroczne rekordy zostały pobite.
Obrazek

W Sniu Singla wydano dziesiątki miliardów dolarów.
Czytaj więcej : 11.11 Alibaba i JD z rekordową sprzedażą | Wyświetlone : 1769 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

PayPal + Revolut

Cześć. Może ktoś mi po krótce wyjaśni, bo użyłem Revoluta i PayPala pierwszy raz, ogólnie pierwszy raz zrobiłem zakup z chińskiego sklepu(GearBest). Może opisze co i jak:
1. Założyłem konto PayPal
2. Pobrałem App i zalożyłem konto na Revolut
3. Potwierdziłem i aktywowałem wirtualną kartę MASTERCARD
3. Doładowałem konto Revolut-a, z karty debetowej (VISA - NestBank) w złotówkach
4. Revolut - zamieniłem np. 1000zł na 280$
5. PayPal - podpiąłem 2 karty: VISA NESTBANK i ...
Czytaj więcej : PayPal + Revolut | Wyświetlone : 2283 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz.

Niedawno testowałem Doogee MIX , a Chińczycy już wypuścili jego udoskonaloną wersję która podąża za wszystkimi najmodniejszymi trendami.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Doogee MIX 2 w popularny sklepie Banggood kosztuje w promocyjnym okresie jedynie 199.99$ czyli 704 zł

Czytaj Dalej
Doogee MIX 2
Czytaj więcej : Doogee Mix 2 ma prawie wszystko czego chcesz. | Wyświetlone : 5317 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Przejście z abonamentu na kartę

W lutym kończy mi się obecna umowa na abonament i wraz z końcem tej umowy chciałbym przejść na ofertę na kartę. Jestem w Plusie i od marca chciałbym kupić kartę Plusha. Kompletnie się na tym nie znam, więc czy jest szansa, aby pozostać przy obecnym numerze telefonu przechodząc do Plusha? I czy muszę pisać jakieś wypowiedzenie, przechodząc z abonamentu na kartę?
Czytaj więcej : Przejście z abonamentu na kartę | Wyświetlone : 1842 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571