Teraz jest 22 gru 2025, o 06:06

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem

Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi pracujący pod kontrolą Android One reklamowany jest hasłem "Stworzony przez Xiaomi, zasilany przez Google'a"
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Xiaomi Mi A1 z Androidem One
Czytaj więcej : Xiaomi Mi A1, pierwszy telefon Xiaomi z czystym Androidem | Wyświetlone : 3539 | Odpowiedzi : 18 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r

Xiaomi Mi 6 wydaje się być dobrym telefonem, jednak chiński koncern pracuje już nad jego ulepszona wersją, Xiaomi Mi 7.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi MI 7 w zapowiedziach
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 w 1 kwartale 2018r | Wyświetlone : 2082 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Brak calej galerii

Zrobiłem zdjęcie, wszedłem w galerie, wyszedłem,potem wszedłem jeszcze raz a moim oczom ukazał się widok pustych szarych miejsc po zdjęciach i filmikach. Uruchomiłem telefon i pusto. Zostały ostatnio zrobione zdjęcia w ilosci 6szt. Ponad 100 poszło na spacer. Jakis dobry program recovery znacie?

Program DiscDigger widzi te zdjęcia,ale jest płatny i nic nie mogę zrobić.

Wysłane z mojego C106-9 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Brak calej galerii | Wyświetlone : 1754 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Vernee MIX 2 chwali sie projektem

Vernee jest coraz bliżej wydania telefonu Vernee MIX 2, firma zaprezentowała zajawkę nowego telefonu.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Vernee MIX 2 Zapowiedż
Czytaj więcej : Vernee MIX 2 chwali sie projektem | Wyświetlone : 1814 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Zakup z Chin czy z Rosji?

Witam, mój sprzedawca ma możliwość poza Chinami wysłać paczkę również z Rosji -czy Rosja to dobry wybór czy jakieś niespodzianki?
Czytaj więcej : Zakup z Chin czy z Rosji? | Wyświetlone : 1801 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Przekierowania po kliknięciu w link

Witam

Nie da się klikać w linki bez przekierowania...
Każdy klikalny link kieruje do strony

http://js.mamydirect.com/redir/clickGat ... aliexpress

i przechodzi do

https://www.jouwweb.nl/

dzieje się to tylko na tym forum. 0 wirusów. Trzeba kopiować i wklejać w pasek url.
Czytaj więcej : Przekierowania po kliknięciu w link | Wyświetlone : 6309 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą

Kilka dni temu wypłynęła specyfikacja nowego modelu Huawei Honor 7X. Nowy model Huawei zapowiada się bardzo ciekawie nie tylko pod względem specyfikacji, ale i ceny.

Obrazek
Huawei Honor 7X oferował będzie 5.5-calowy ekran FHD w rozdzielczości (oczywiście) 1080p. Nie potwierdzono jeszcze procesora, ale najbardziej wiarygodny wydaje się Kirin 670 z dwoma rdzeniami taktowanymi 2.2 GHz oraz czterema Cortex A52 o taktowaniu 2.0 GHz. Układ graficzny Mali G72MP4 powinien sobie poradzić nawet z bardziej wymagającymi oczekiwaniami ...
Czytaj więcej : Honor 7X z procesorem Kirin 670 i podwójną kamerą | Wyświetlone : 1746 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Blackview i trojany od Chińczyka?

Z rok temu kupiłem na Ali Blackview dla Mamy.
Mama nie wchodzi na żadne strony, a internetu używa wyłącznie do odbierania poczty i korzystania z Messengera.

Po kilku miesiącach od zakupu zaczęły się problemy z samoistnie wyskakującymi propozycjami instalowania jakiś aplikacji.
(Od razu powiedziałem Mamie, aby nic nie instalowała)
Zainstalowałem jej Kasperskiego i niby usuwał trojany, lecz nawet mimo braku dostępu do internetu po pewnym czasie pojawiały się ponownie.

Jest do dosyć uciążliwe i pytanie ...
Czytaj więcej : Blackview i trojany od Chińczyka? | Wyświetlone : 2534 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

TV BoX HD23 nie włącza się

Witam. Zakupiłem tv box HD23. Dokładnie taki : https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_265524.html

Po zakupie, normalnie podłączyłem urządzenie do telewizora i zasilacz do gniazdka i działało wszystko, mogłem przemieszczać się po menu i wybierać aplikacje, z których chcę korzystać. Ale nie działał internet, był "problem z uwierzytelnieniem". Okazało się, że problem leżał w ustawieniach routera, ale między czasie tv box zawiesił się i po odłączeniu zasilania i ponownym uruchomieniu pojawia się jedynie logo ...
Czytaj więcej : TV BoX HD23 nie włącza się | Wyświetlone : 2164 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$

Oukitel K3 trafił właśnie do przedsprzedaży za 139.99$.
Obrazek

Oukitela K3 można zamówić w dobrze znanym sklepie Banggood w cenie 139.99$ czyli około 510zł

Przypomnę tylko, ze trwa rozdawanka w której można za darmo zdobyć kilka gadżetów od sklepu banggood.com

Czytaj dalej
Oukitel K3 przedsprzedaż
Czytaj więcej : Oukitel K3 4 kamery, 6000mAh , 4GB RAM i android 7 za 140$ | Wyświetlone : 6760 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591