Teraz jest 4 maja 2025, o 09:08

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

xiaomi note 5a problem z bootloaderem

Witam. Może ktoś jest w stanie mi pomóc bo zaczynam tracić cierpliwość. Próbuje odblokować bootloadera żeby wgrać miuipolska bo przyleciał od sprzedawcy w wersji CN/EN. Otrzymałem zgodę na odblokowanie i po odrobinie kłopotów z błędem 10008 udało się powiązać konto xiaomi z telefonem. W MiUnlock kończy się na 99% i wyskakuje komunikat że nie może odblokować. Po ostatniej próbie wyskoczył komunikat: "Couldn't unlock. After 264 hours of trying to unlock the device." Wnioskuję że teraz ...
Czytaj więcej : xiaomi note 5a problem z bootloaderem | Wyświetlone : 1615 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Huawei Nova 2S od 7 Grudnia

Przedwczoraj do sieci wyciekły zdjęcia, a wczoraj Huawei oficjalnie potwierdził, że Nova 2 zadebiutuje 7 grudnia.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Huawei Nowa 2S Specyfikacja i cena
Czytaj więcej : Huawei Nova 2S od 7 Grudnia | Wyświetlone : 1639 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Vivo X20 w sprzedaży z wysyłką do Polski

Vivo pomimo że jest jednym z największych producentów telefonów na świecie jest marką niemal nieznaną w Europie.
Sytuacja to szybko się zmieni, ponieważ firma jest oficjalnym sponsorem Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej w Rosji.
Firma w ofercie ma szeroki wachlarz urządzeń, które do tanich nie należą ale pomimo tego znajdują wielu kupców. Jednym z nowszych telefonów jest Vivo X20
Obrazek
Obrazek

Telefony Vivo nie należą do najtańszych, ale oferują solidną jakość wykonania, mają przyzwoita wydajność, ...
Czytaj więcej : Vivo X20 w sprzedaży z wysyłką do Polski | Wyświetlone : 1832 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 5 Specyfikacja i cena

Już wkrótce Mi MIX 2 nie będzie jedynym telefon Xiaomi z ekranem 18: 9, kolejnymi telefonami będą Redmi 5 i Redmi Note 5. Dzięki China Telecom znamy już specyfikację i cenę Xiaomi Redmi 5

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 Specyfikacja i cena | Wyświetlone : 3347 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Nowości

OUKITEL C8 pełna specyfikacja dostępna

OUKITEL wypycha kolejne modele by zdążyć przed końcem roku, kolejnym modelem jest OUKITEL C8. Tym razem na szczęście mamy tu do czynienia z 4G. Co w przypadku najtańszych rozwiązań tej marki nie jest zawsze pewnym parametrem.

Obrazek

Specyfikacja jest stosunkowo atrakcyjna jeśli spojrzy się na cenę, która w promocji wynosi około 80$, standardowo telefon jest do nabycia o około 10$ drożej.

RAM/ROM: 2GB RAM+16GB ROM, 64GB microSD
Chipset: MT6737 4-core 1.3GHz Mali400 MP2
Kolory: black, ...
Czytaj więcej : OUKITEL C8 pełna specyfikacja dostępna | Wyświetlone : 1572 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Cyber Week w Banggood.com

Dzień singla, Czarny piątek, Cyber Monday a nawet Cyber Week, to najpopularniejsze wydarzenia handlowe które wywodzą się z USA, a obecnie są celebrowane we wszystkich rozwiniętych krajach świata.
Obrazek
Chińskie sklepy szturmem podbijają serca klientów w różnych krajach, w tym także w Polsce. Najpopularniejsze chińskie sklepy z okazji wymienionych eventów także organizują wyprzedaże. Wiele takich super przecen jest często sztuczne, polegające na wcześniejszym podniesieniu cen, aby w dniu promocji w wielkim hukiem obniżyć ceny. Nie ...
Czytaj więcej : Cyber Week w Banggood.com | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Elephone S9 z powiadomieniami w Logo

Przez ostatnie tygodnie Elephone nie wydał żadnego nowego telefony, ale wielkimi krokami zbliża się premiera Elephone S9.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Elephone S9 Giętki wyświetlacz i powiadomienia w Logo
Czytaj więcej : Elephone S9 z powiadomieniami w Logo | Wyświetlone : 2063 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

OPPO A79 Specyfikacja i cena

Po wydaniu telefonu z pełnoekranowym ekranem o proporcjach wyświetlacza 18: 9 - Oppo F5, firma wyda kolejny smartfon w Chinach. Oppo A79 został zauważony w TENAA i na portalu China Telecom dzięki czemu znamy pełną specyfikacje,wygląd i ceny.
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO A79
Czytaj więcej : OPPO A79 Specyfikacja i cena | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Pierwsze chwile z Xiaomi Mi MIX 2

Niemal rok temu firma Xiaomi zaprezentowała telefon MI MIX dzięki któremu o firmie stało się naprawdę głośno. Chińczycy udowodnili światu, że potrafią wyprodukować nowoczesny, innowacyjny smartfon z 6,44 calowym ekranem otoczonymi ceramiczną obudową z wąskimi ramkami i brakiem górnej belki, z ultrasonicznym czujnikiem zbliżeniowym i piezoelektrycznym głośnikiem do rozmów.. Co prawda Sharp dużo wcześniej zaprezentował bezramkowego Aquosa Crystal, to jednak Xiaomi Mi MIX stal się wzorem do kopiowania przez wielu innych chińskich producentów telefonów.
Obrazek ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi Mi MIX 2 | Wyświetlone : 1650 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Wymiana wyświetlacza XIAOMI 4X

Siema,

upadł mi telefon (biały front), wiadomo, pajęczynka. Dotyk działa. Szukam teraz wyświetlacza z jak najlepszym stosunkiem cena/jakość. Coś ktoś kupował ostatnio? Może warto gdzieś kupić oryginał? Mogę prosić o linki zarówno z chińskich sklepów jak i allegro? Z tego co wyczytałem to najlepiej brać z ramką.

A może ktoś poleci jakiś serwis w Krakowie co by mi to wymienili w rozsądnej cenie?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wymiana wyświetlacza XIAOMI 4X | Wyświetlone : 2254 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571