Teraz jest 9 sie 2025, o 22:56

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coolpad Cool Play 6

Witam,

Czy ktoś posiada ten model i może o nim napisać coś więcej? Wygląda podobnie do modelu Cool 1, ale ma 6GB RAM i 64GB ROM, procesor Snapdragon 653,. podwójną kamerę 13Mpx oraz baterię 4060mAh, przy tym nie jest znacząco droższy. Patrząc na specyfikację wygląda interesująco, jednak nie znalazłem nigdzie by posiadał NFC oraz obsługę pasma LTE 800.

Wysłane z mojego NX563J przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Coolpad Cool Play 6 | Wyświetlone : 17919 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Coolpad

Amazon Echo i Alexa

Moi mili czy ktoś bawił się może asystentem głosowym od Amazona ?
zastanawiam się nad zakupem po przeczytaniu wielu opinii jaka to ona intuicyjna oraz wszystkich ochów i achów.

Osobiście próbowałem "rozmawiać" z google now, ale wypowiadane przeze mnie "ok, google" (dla polskojęzycznego użytkownika jest to straszne łamanie języka) jest albo niezrozumiałe, albo opcja nasłuch nie zawsze jest włączona, co prawda testowałem go w telefonie a nie w google home, ale rozmawianie z googlem jakoś ...
Czytaj więcej : Amazon Echo i Alexa | Wyświetlone : 1792 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem.

Do sprzedaży trafił telefon Meizu M6 czyli budżetowa wersja Meizu M6 Note. Meizu M6 ma klasyczny wygląd i jest dostępny w czterech kolorach.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Meizu M6 Specyfikacja i zdjęcia
Czytaj więcej : Meizu M6 Budżetowiec z niezłym aparatem. | Wyświetlone : 4262 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Poradnik 162 kanałów TV za darmo

1. Kupujesz karte sim virgin za 0zł
2. Migrujesz do playa ( dostajesz 500zł i 50gb na 3miesiace - promocja ograniczona czasowo )
3. Rejestujesz się na https://yoy.tv/ i płacisz sms-em
4. Ogladasz 162 kanały wszędzie gdzie chcesz TV, tablet, komórka
Czytaj więcej : Poradnik 162 kanałów TV za darmo | Wyświetlone : 2260 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HydePark

OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8

Trzeba przyznać, że kwestią czasu była, zapowiedz przede wszystkim modelu bazującego na zainteresowaniu MIX 2 od Xiaomi. Dlatego nie dziwie pojawienie się modelu OUKITEL Mix 2, ale specyfikacja modelu C8 może również zainteresować.

Obrazek
Model OUKITEL Mix 2 posiadał będzie ekran bez ramek (80% frontu będzie zajmował ekran), podobnie jak Xiaomi Mix 2. Nie ujawniono całej specyfikacji, ale wiadomo, że znajdzie się tam 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM, firma zapowiedziała również że znajdzie ...
Czytaj więcej : OUKITEL zapowiada dwa nowe modele Mix 2 oraz OUKITEL C8 | Wyświetlone : 2245 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot

Xiaomi oficjalnie zaprezentował nowy odkurzacz automatyczny, robot nie jest kontynuacją popularnego i testowanego na telchina Xiaomi Mi Robot Vacuum Nowy odkurzacz będzie produkowany przez firmę Roborock z którą współpracuje Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Roborock Sweep One nie będzie tani, wyceniono go na 2499 Yuanów (380 USD). Dla porównania cena odkurzacza Mi Robot w momencie debiutu wynosiła 1699 juanów (258 USD).
Oczywiście ceny w chińskich sklepach wysyłkowych będą znacznie wyższe, obecnie w jednym ze sklepów ...
Czytaj więcej : Roborock Sweep One następca odkurzacza Xiaomi Mi Robot | Wyświetlone : 1684 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

UHANS MX najtańszym bezramkowcem

UHANS z małym opóźnieniem przystąpił do grona producentów "bezramkowych telefonów". Jednak firma chwali się , że UHANS MX będzie najtańszym takim telefonem jaki kiedykolwiek wyprodukowano.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Uhans MX tani bezramkowy telefon
Czytaj więcej : UHANS MX najtańszym bezramkowcem | Wyświetlone : 1620 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.]

Dzień dobry,
27 sierpnia tego roku zdecydowałem się na usługę pośrednictwa jaką oferował użytkownik Shayk. Niestety po przelaniu uzgodnionej kwoty, kontakt się urwał. Do chwili obecnej nie dostałem żadnych informacji o zamówieniu, sprzedający u którego zamówienie miało zostać zrealizowane upiera się, że nikt z Polski nie wykonał u niego żadnego zakupu, a sam Shayk nie odpowiada na monity wysyłane przeze mnie na wszelakie portale i komunikatory. Posiadam pełne dane tego użytkownika niezbędne do jego identyfikacji. ...
Czytaj więcej : Oszustwo, użytkownik Shayk [Tomasz G.] | Wyświetlone : 2432 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży

UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży, można go obecnie nabyć z 50 dolarowym rabatem.
Obrazek

W sklepie Gearbest telefon UMIDIGI S2 kosztuje 179.99$, co jest dość dobrą ceną biorąc wszystko pod uwagę.

Czytaj dalej
UMIDIGI S2 Cena i specyfikacja
Czytaj więcej : UMIDIGI S2 trafił do sprzedaży | Wyświetlone : 1755 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Instalacja fotowoltaiczna w domu

Mam zamiar założyc sobie taką elektrownię. 17 paneli Sharpa i inwerter Fronius Symo trójfazowy. Moc to 4.7kWp. Przeglądałem moje faktury z lat 2015 do teraz. Największy pobór miesięczny to 350kWh, a średnio to 320kWh załóżmy że rocznie będzie to 4000Kwh . Dach ze spadem w kierunku nieznacznie południowo-zachodnim. Brak drzew, budynków itp. Czy taka instalacja pokryje całkowite moje zapotrzebowanie? Jest tutaj ktos na forum kto posiada taką?
Czytaj więcej : Instalacja fotowoltaiczna w domu | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580