Teraz jest 4 maja 2025, o 07:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay

Assassin’s Creed IV Black Flag na Uplay za darmo!
Oferta potrwa do 18 grudnia.

https://freetrial.ubisoft.com/promotion ... k-flag/16/

Miłego grania :)
Czytaj więcej : Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay | Wyświetlone : 1969 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona

Poszukuję darmowej aplikacji do nagrywania otoczenia smartfona, lub dyktafon z możliwością zaprogramowania godzin rejestracji dźwięku.

Wiem ze jest dużo podobnych płatnych aplikacji, ale czy ktoś zna coś działającego i bezpłatnego /
Czytaj więcej : Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona | Wyświetlone : 1668 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845

Xiaomi Mi 7 ma być pierwszym telefonemz procesorem Snapdragon 845 który został zaprezentowany w zeszłym tygodniu. Najnowsze informacje mówią, że Xiaomi wyda Mi 7 w dużym i mały rozmiarze i oba z nich trafią jednocześnie do sprzedaży.
Obrazek
Obrazek
Xiaomi Mi 7 i Mi 7 Plus mogą zadebiutować jednocześnie w marcu przyszłego roku w cenie odpowiednio 2699 juanem (~ 408) i 2 999 juanów (~ 453 USD)
Czytaj dalej;
Xiaomi Mi 7 Plus i Mi ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845 | Wyświetlone : 3358 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

LeEco LeMax 2 nie włącza się (optymalizowanie aplikacji)

Witam, mam problem z telefonem - LeEco LeMax 2, mianowicie dzisiaj sam się wyłączył i od tamtej pory nie da się go włączyć, tzn. gdy go uruchamiam to pojawia się tylko ekran uruchamiania i co chwila pojawia się komunikat ''optymalizowanie aplikacji'' i już tak w kółko dopóki nie rozładuje się bateria. Próbowałam wejść do recovery mode (wciskając volume down + power), ale wtedy uruchamia się fastboot mode, w którym nic nie mogę zrobić poza tym, ...
Czytaj więcej : LeEco LeMax 2 nie włącza się (optymalizowanie aplikacji) | Wyświetlone : 4955 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Pomoc techniczna

Co planujesz kupić w 2018?

Jako, że rok nieubłaganie dobiega końca chciałbym, byśmy się wzajemnie podzielili tym, co każdy z Nas planuje zakupić w przyszłym, 2018 roku.

Ja osobiście planuję zakupić Nowego Smartfona 5,5/5,7/5,99 ", póki co się jeszcze zastanawiam , jeśli LeEco nie wypuści nic ciekawego (Uwielbiam EUI),
to wezmę Xiaomi Mi Note 2/3 . Jeden warunek, musi być czarny, a niestety w ofercie LeEco poza x600, którego mam i Le Pro 3 AI, którym się niedawno bawiłem nie ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2018? | Wyświetlone : 3819 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Kamerka sportowa z funkcją wideorejestratora

Witam,
tak jak w temacie - szukam kamerki sportowej z chin, która ma funkcję wideorejestratora, czyli nagrywa, a po czasie usuwa nieużywane klipy, dzięki czemu można nagrywać dalej, bez bawienia się w pamięci urządzenia ręcznie. Dodatkowo dobrze żeby miała ekran, a nie tylko i wyłącznie odczyt w komputerze, czy w aplikacji.
Budżet: 400zł
Czytaj więcej : Kamerka sportowa z funkcją wideorejestratora | Wyświetlone : 4269 | Odpowiedzi : 10 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A

Oficjalna premiera Xiaomi Redmi 5 i Xiaomi Redmi Note 5A już za nami. Warto zobaczyć czym różnią się te budżetowe telefony
Obrazek
Najbardziej widoczna różnica między Xiaomi Redmi 5 a Xiaomi Redmi Note 5A jest w ich wyświetlaczach: pierwszy ma pełnoekranowy wyświetlacz o proporcjach 18: 9, podczas gdy drugi ma klasyczny ekran 16: 9. Tak więc, Xiaomi Redmi 5 ma mniejsze wymiary i więcej pikseli, pomimo że rozmiar wyświetlacza jest prawie taki sam. Procesory są ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A | Wyświetlone : 2183 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu

Ulefone przygotowuje się do wydania kolejnej wersji swojego hitu, mamy już kilka informacji na temat nadchodzącego Ulefone Power 3.
Obrazek
Czytaj dalej
Ulefone power 3
Czytaj więcej : Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu | Wyświetlone : 1604 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23

Wiele można powiedzieć o marce OUKITEL, ale na pewno nie że wpadła w rutynę. Każdy kolejny telefon wydaje się być ostatnimi czasy jeszcze ciekawszy od swego poprzednika (czyściwie nie mówię tu o segmencie budżetowym).

Obrazek

Telefon ma posiadać wielką baterię, co w sumie jest znakiem rozpoznawalnym OUKITEL, jednak nie podano jeszcze jaka będzie to konkretnie wartość. Sercem telefonu będzie Helio P23 z 8 -rdzeniami (2.0Ghz), wsparty 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM, telefon ...
Czytaj więcej : OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23 | Wyświetlone : 3939 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Bożonarodzeniowe prezenty od Banggood

Z okazji świąt Bożego Narodzenia sklep banggod zorganizował event w którym do wygrania jest wiele ciekawych nagród.
Obrazek
Główna atrakcją jest układanie puzzli, każdy po zalogowaniu ma dziennie szans na odkrycie jakiegoś puzzelka, ilość dziennych szans można zwiększyć np poprzez udostępnienie informacji o tym wydarzeniu.
Szczegóły znajdziecie a stronie wydarzenia

Oczywiście nie trzeba brać udziału w loterii aby kupić w atrakcyjnych cenach świąteczne dekoracje i gadżety.
Warto odwiedzić poniższe linki:

https://goo.gl/jHLJNF ...
Czytaj więcej : Bożonarodzeniowe prezenty od Banggood | Wyświetlone : 1672 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571