Teraz jest 22 gru 2025, o 07:42

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Chińskie telefony w najlepszych cenach w sieci

Telefony Xiaomi i inne chińskie w najlepszych cenach.
>>Okazje, promocje i kupony na chińskie telefony<<
Czytaj od ostatniego wpisu, aktualne kupony zniżkowe.
Okazje i promocje z chińskich sklepów: kupony-rabatowe-aliexpress-gearbest-i-pozostala-chinskie-sklepy-t34844-60.html#p358110

Jeszcze więcej okazji, kuponów i cebulowych ofert z chińskich sklepów: https://www.facebook.com/groups/1617013738540194/
https://www.facebook.com/groups/896933127040326/
Czytaj więcej : Chińskie telefony w najlepszych cenach w sieci | Wyświetlone : 5031 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ZTE

Telefony Xiaomi Najtaniej

Telefony Xiaomi i inne chińskie w najlepszych cenach.
<< Okazje, promocje i kupony na chińskie telefony<<

Czytaj od ostatniego wpisu, aktualne kupony zniżkowe

>>codzienna porcja kuponów nie tylko na telefony<<
Czytaj więcej : Telefony Xiaomi Najtaniej | Wyświetlone : 13887 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją

Xiaomi Mi Note 3 został zaprezentowany przy okazji wyczekiwanego Mi Mix 2. Okazało się że mi Note nie jest już flagowym przedstawicielem Xiaomi.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi Note 3
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Note 3 Wyrośnięty Mi6 z odchudzoną specyfikacją | Wyświetlone : 4101 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Nowości

Jaki antyradar ?

Witam.Czy ktoś kupował w Chinach antyradar? Czy ma ktoś jakieś doświadczenia ?
Czytaj więcej : Jaki antyradar ? | Wyświetlone : 1801 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Cool1 nie można wysłać MMSów w T-mobile.

Witam.

Mam tego T-mobile, początkowo był na romie bb72 teraz jest na LEREE i na każdym z nich nie mogę wysłać ani pobrać MMSów.
APN ustawiony prawidłowo (przynajmniej tak myślę) kombinowałem z jakimiś dziwnymi aplikacjami do ustawiania APNów i niestety nadal nic nie działa.
Ktoś mial podobny problem?
Czytaj więcej : Cool1 nie można wysłać MMSów w T-mobile. | Wyświetlone : 6474 | Odpowiedzi : 14 | Dział : LeTV LeEco

HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9)

W ostatnich miesiącach zadebiutowało wiele modeli różnych Azjatyckich marek telefonów, które chciały zagarnąć niewielki kawałek kupujących zainteresowanych Xiaomi Mi MIX. Do grona takich firm możemy również zaliczyć HOMTOM z nowym modelem S8.

Obrazek
Swoją drogą najwyraźniej wszystkie marki w chinach wzięły sobie za cel zalać rynek modelami S8, jakby miało to w jakimś stopniu przybliżyć ich do popularności pierwowzoru. Wracając do nowego modelu HOMTOM, telefon wyposażony został w 8-rdzeniowy procesor MTK6750T z taktowaniem 1.5GH, wspierać ...
Czytaj więcej : HOMTOM S8 z wyświetlaczem 5.7-cala (18:9) | Wyświetlone : 1969 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje

Xiaomi Mi 6 za 675 złotych? Tak, takie oferty są w sklepie gearbest.com.
Wiele super ofert dostępne jest w sklepie gearbest.com, jednak ilość kuponów jest ograniczona, więc trzeba się śpieszyć z zakupem.
Obrazek

Kilka przykładowych promocji
Godzina 12:00
Xiaomi Mi Band 2 za 16.99 dolarów z kodem harvest063 (ok. 60 złotych)
Xiaomi Power Bank 2 za 21.99 dolarów z kodem harvest070 (ok. 78 złotych)
Waga Xiaomi Smart Weight Scale za 37.99 dolarów z kodem harvest064 ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi 6 6/64 GB za 189.99 dolarów + inne super promocje | Wyświetlone : 2250 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA.

Wszystko wskazuje na to, że po Xiaomi Mi A1 kolejnym telefon z Androidem będzie Redmi 5A. Telefon pojawił się już na TENAA.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi 5A
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5A zauważony w TENNA. | Wyświetlone : 1730 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Letv s3 x626

Witam. Czy posiada ktoś poradnik jak zrootować ten model? Czy da radę na poradnikach i narzędziach od "Le 2" (specyfikacja taka sama lub podobna)?

Code:
CPU: Helio X20 MTK6797 deca-core 64bit 2.3GHz, GPU: Mali T880

Android 6.0 OS, 4GB RAM +32GB ROM

Dual camera:8.0MP front camera and 21.0MP back camera
Czytaj więcej : Letv s3 x626 | Wyświetlone : 34560 | Odpowiedzi : 192 | Dział : LeTV LeEco

Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu

Od jutra przez 4 kolejne dni sklep Banggood.com celebrował będzie podsumowanie 11 rocznicy istnienia. Z tej okazji dla klientów przygotowano wiele zniżek i promocji.
Obrazek
W tym dniu wiele artykułów będzie można kupić o 11 dolarów taniej, lub z 11% upustem.
Nie zapomnij w tym dniu odwiedzić tej strony.

Dobiega też końca Giveaway, gdzie czekają na was trzy nagrody, zapraszam do udziału.
banggood-com-rozdaje-nagrody-giveaway-konkurs-t34925.html

Poniżej Kilka kuponów z banggood.com, ...
Czytaj więcej : Banggood.com podsumowanie 11 rocznicy sklepu | Wyświetlone : 1745 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591