Teraz jest 4 maja 2025, o 21:16

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Testy i opis klonow wzgledem znanych nam powszechnie modeli

Witam

Mam taki pomysl dla osob ktore zajmuja sie administracja forum, azeby jesli istnieje mozliwosc zalozenia odpowiedniego tematu lub tez podwieszenia tematu do tematow glownych dzialu, gdzie bedize mozna umieszczac fotorelacje i jakies linki do polsko jezycznych stron. W takim temacie uzytkownicy chinskich klonow dziela sie swoimi spostrzezeniami :) :-P

Nie wiem, ale albo slabo szukam albo faktycznie takiego tematu nie ma tutaj ani nigdzie.... juz nie ...
Czytaj więcej : Testy i opis klonow wzgledem znanych nam powszechnie modeli | Wyświetlone : 3749 | Odpowiedzi : 16

Test słuchawek do naszych smartphonów

Zamówiłem w chinach słuchaweczki do mojego G3.

Przeszukałem fora, głownie takie tematyczne o odtwarzaczach mp3 i słuchawkach.
Wybrałem dwa modele
JBM MJ800

http://www.ebay.pl/itm/180861061403?ssP ... 4409wt_907
Oraz Xkdun CK-700

http://www.eforchina.com/v/106174
Któr porównam z popularnymi creativami EP-630

JBM MJ800 juz dotarły,

Na pierwszy ogień creative vs JBM
Pudełko dość duze, wielkosci np. pudełka telefonu newman n1, wysuwane a ...
Czytaj więcej : Test słuchawek do naszych smartphonów | Wyświetlone : 2454 | Odpowiedzi : 0

Najlepsze telefony w danej kategorii cenowej

Mam taki pomysł, aby doświadczeni użytkownicy telefonów z PRC wybrali najlepsze modele z danej kategorii cenowej, podając krótkie uzasadnienie czemu akurat ten model wybrali. Proponuje kategorie
do 60$ - około 200zł
do 110 $ - około 350zł
do 160 $ - około 500zł
do 230 $ - około 700zł
do 320 $ - około 1000zł
powyżej 320$

Mam nadzieje ze powstanie nam ciekawy przewodnik po telefonach

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Najlepsze telefony w danej kategorii cenowej | Wyświetlone : 1683 | Odpowiedzi : 0

[GSM] Dyskusja na temat Bedove I5 vs Hero 2000+

Który lepszy ?? doradźcie :)
Czytaj więcej : [GSM] Dyskusja na temat Bedove I5 vs Hero 2000+ | Wyświetlone : 1887 | Odpowiedzi : 2

Chinski telefon z nfc?

Cześć, zastanawiam sie na telefonem z Chin i orientujecie sie czy jest jakis wspierajacy technologie NFC?
Czytaj więcej : Chinski telefon z nfc? | Wyświetlone : 2084 | Odpowiedzi : 1

Wybór telefonu

Witam!
Niedawno zacząłem się interesować telefonami z Chin... i niektóre modele bardzo mi się spodobały... i szukając informacji o którymś modelu trafiłem na Waszą stronę :)

Mam problem... bo jest dość dużo modeli i ciężko się w nich na początku połapać.

Najpierw spodobał mi się:
ZTE V970

Później zobaczyłem ciekawe modele jak:
JIAYU G3
NEWMAN N1
THL W5

Proszę o pomoc w podjęciu decyzji... najbardziej spodobał mi się wygląd ZTE i z tego co ...
Czytaj więcej : Wybór telefonu | Wyświetlone : 2617 | Odpowiedzi : 10

Jak kupić tanio jak się targować o Chińszczyzne Poradnik!

Oto poradnik który może i nie uszczęśliwi sprzedawców używanych telefonów z chin typu Nokla Sciphone itd.

Oto sposób jak maxymalnie obniżyć cenę przy utargu
jakie argumenty użyjemy?
-Zawsze mów że dotyk (oporowy) jest tragiczny :D oile widzisz go na zywo
- Drugim najważniejszym i najbardziej tutaj istotnym argumentem jest...(czytaj poniżej)

Wielu sprzedawców używców kupiła je na allegro jak wiadomo tam cena takiego telefonu wynosi np. 65 zł+ 75-80zł wysyłka i wystawia za np. 150zł licząc ...
Czytaj więcej : Jak kupić tanio jak się targować o Chińszczyzne Poradnik! | Wyświetlone : 2366 | Odpowiedzi : 0

Smartfon Y9300, Android 4.0 - czy warto?

Witam serdecznie - mój pierwszy post na forum, którego chyba zostanę stałym bywalcem :)

Przejdę do sedna. Chciałbym kupić smartfona z obsługą WiFi, najlepiej dual sim i Androidem na pokładzie. Nie stać mnie na wydatek rzędu 1000 zł w górę, więc w sukurs idą chińskie alternatywy. Sporo się naszukałem, analizowałem warianty i odrzucałem najsłabsze. Wreszcie zostało coś, co prezentuje się sensownie: http://allegro.pl/nowy-smartfon-y9300-a ... 51064.html

Tu pojawia się moje pytanie ...
Czytaj więcej : Smartfon Y9300, Android 4.0 - czy warto? | Wyświetlone : 4121 | Odpowiedzi : 18

najlepszy klon samsung galaxy S3

witam i pytam- czy może ktoś podać nazwę najlepszego klona samsunga galaxy S3.(nie chodzi mi o cenę) chcę po prostu najlepszy chiński odpowiednik tego telefonu, którym bez problemu mógłbym się posługiwać w Polsce tzn. polskie menu, zasięg itd.
Czytaj więcej : najlepszy klon samsung galaxy S3 | Wyświetlone : 3521 | Odpowiedzi : 6

Ranking procesorów

Witam,

jestem laikiem ale może istnieje coś takiego jak ranking procesorów do chińskich/popularnych smartfonów coś w deseń tego dla komputerów:
http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-pro ... 344.0.html
Czytaj więcej : Ranking procesorów | Wyświetlone : 2124 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571