Teraz jest 4 maja 2025, o 20:54

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Jakie klawiaturki uzywacie na swoich słuchawkach

Jakie klawiatury są najlepsze według was.? Jeśli zapomniałem o jakieś to dajcie znać.
Ja zaznaczyłem TouchPal, chociaz swype jest chyba lepsza ale niestety dyskwalifikuja ją fakt ze nie działa prawidłowo na 4.1.2

https://dl.dropbox.com/u/27705781/keyboard.rar klawiaturki do testowania :)
Czytaj więcej : Jakie klawiaturki uzywacie na swoich słuchawkach | Wyświetlone : 1511 | Odpowiedzi : 3

Ile jest wart telefon Acer Liquid E

Ile Waszym zdaniem jest warty telefon Acer Liquid E ?
Czytaj więcej : Ile jest wart telefon Acer Liquid E | Wyświetlone : 1689 | Odpowiedzi : 6

Serwis chińskich telefonów

Szykuje sie z zamiarem otwarcia serwisu a przy okazji sprzedazy i skupu telefonów, tabletów z chin. Ze wzgledu na to ze Wy jestescie w temacie bardziej zorientowani niz ja to napiszcie czy jest wogole sens zabierania sie za to?
Czytaj więcej : Serwis chińskich telefonów | Wyświetlone : 2489 | Odpowiedzi : 11

Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą

Stało się... upadek mojego Jiayu G2 z 30cm na terakotę spowodował pęknięcie po długości szybki ekranu. Chińczyk przed moim zakupem twierdził że jest 100% przekonany że telefon posiada Gorilla Glass 2. W jaki s posób mogę teraz próbować reklamować telefon żeby zostało to uznane przez chińczyka? Zdaję zobie sprawę że to uszkodzenie mechaniczne powstałe z winy użyszkodnika, ale moment... kupowałem przecież Gorilla Glass 2. Wszyscy dobrze wiemy z YouTube jak wyglądają testy GG2, czyli upadek ...
Czytaj więcej : Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą | Wyświetlone : 2251 | Odpowiedzi : 8

[chin] Wasze opinje

Witam jakiś czas temu zaczęły interesować mnie telefony z chin i tak trafiłem na waszą stronkę zamierzam kupić konkretny telefon gdzie kolorki będą wyraźne spory wyświetlacz i nie popsuje się po miesiącu używania jak na razie najbardziej podoba mi się Star N9589 co wy o nim myślicie wie może ktoś gdzie znajdę jakiś test a może ma ktoś lepszy pomysł w podobnej cenie.

Dodam ze teraz znalazłem telefon UMI X2
Czytaj więcej : [chin] Wasze opinje | Wyświetlone : 1708 | Odpowiedzi : 6

Uchwyt do samochodu dla smartphona

http://www.aliexpress.com/item/For-ipho ... 35048.html
Polecam, bo bardzo dobry. Kupiłem na tej aukcji i jestem zadowolony. Bardzo dobre trzymanie i blokada. Do tego uniwerslny.
Czytaj więcej : Uchwyt do samochodu dla smartphona | Wyświetlone : 1414 | Odpowiedzi : 2

ladowarka bezprzewodowa

http://www.aliexpress.com/item/Newest-1 ... 92999.html

jakie telefony mozna. tym ładować
Czytaj więcej : ladowarka bezprzewodowa | Wyświetlone : 1458 | Odpowiedzi : 1

i9300 4" WIFI,2SIM

Witam.Kupiłem w/w telefon.Miał być jęz.polski.ale jak się okazało jest, tylko częściowy.(nie znam angielskiego)
Wiem,że popełniłem duży błąd kupując ten telefon,ale na zwrot jest już za późno.
W telefonie są foldery
My Music
Photos
Received
Telefon ma pojemność 45,KB Wolnego jest 18,5 KB tak,że tu już nic nie wstawię.
Włożyłem kartę SD o pojemności 1GB i na niej mam wszystko,ale nie wiem jak powstawiać swoje dzwonki i fotki.
Czy w ogóle jest to możliwe?
Telefon chciałem ...
Czytaj więcej : i9300 4" WIFI,2SIM | Wyświetlone : 3646 | Odpowiedzi : 14

Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :)

Witam :)

Przychodzę do Was z pytaniem czy znajdę jakiś w miarę dobry smartfon z ekranem w okolicach 5". Szczerze najbardziej mnie interesowałaby firma lenovo lub zte ale czekam na wszystkie propozycje :)

Zaznaczam iż nie zależy mi na jakiejś maszynie niczym ferrari a raczej potrzebuje telefonu z wifi i androidem lub windowsem opcjonalnie jeżeli takowe się znajdą.

Nie zależy mi na :
* Aero2
* 3G - używam 2G. Do internetu mam tablet, opcjonalnie ...
Czytaj więcej : Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :) | Wyświetlone : 1729 | Odpowiedzi : 0

[chin] Telefon - dokładna kopia Note I

Witam. Czy istnieje chińska dokładna kopia Samsunga Note I? Chodzi mi tu o pełen design, jak najlepsze wykonanie i głównie o bebechy. Chciał bym, aby telefon odpalał romy pod Note'a i nie było żadnych problemów z niezgodnością sprzętu. Jakieś pomysły Koledzy?
Czytaj więcej : [chin] Telefon - dokładna kopia Note I | Wyświetlone : 1861 | Odpowiedzi : 3

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571