Teraz jest 5 maja 2025, o 00:51

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Które modele mogą poszczycić się wysoką jakością dzwięku?

Jakiś czas już szukam telefonu, może tu mi się uda znaleść :D

Mam ZTE Blade i nie jestem zadowolona z jego jakości dzwięku na słuchawkach, po pierwsze mam 5 różnych kompletów słuchaweki i niestety 3 z nich (te lepszej jakości) grają tragicznie, słyszę jakieś pogłosy, elektroniczne jakby dzwieki w tle... Jeszcze to że jak się podłączy słuchawki bez muzyki to słychać szmer ?? szum... czy coś takiego.

Szukam telefonu który ma b.dobry hardware odnośnie dzwięku. ...
Czytaj więcej : Które modele mogą poszczycić się wysoką jakością dzwięku? | Wyświetlone : 1966 | Odpowiedzi : 3

serwisy z kamerkami na telefonie z androidem

proszę mi powiedzieć czy na smartfonach z androidem działają bez problemów takie serwisy z kamerkami jak OnCam fotka.tv czy showup

UWAGA!, 2 serwisy są adresowane dla dorosłych.
Czytaj więcej : serwisy z kamerkami na telefonie z androidem | Wyświetlone : 1855 | Odpowiedzi : 0

SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano

Cześć,

Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam tutaj. W wyszukiwarce nic nie znalazłem.

Vordon wypuszcza sporo Tabletów i Nawigacji. Wyszukując ten telefon w google natknąłem się na markę Dignity które jest chyba tym samym co Vordon i też na ich stronie znajduje się ten telefon. Albo to jest marka Dignity, a telefon nazywa sie Vordon. Nie wiem.

Co sądzicie o tym telefonie? Zastanawiam się nad kupnem z polskiego magazynu.

Gość na YT nagrał ...
Czytaj więcej : SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano | Wyświetlone : 4905 | Odpowiedzi : 2

[konfiguracja] Iphone 3G blad1015

witam mam iphone trzy g wczoraj robilem restore ios i ciach i tunes wywalil blad 1015 prubowalem wszystkiego chyba Ireb Tinny umbrela i Sn0wa terz da sie kurna wyjsc z trybu recovery?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Iphone 3G blad1015 | Wyświetlone : 1950 | Odpowiedzi : 2

Spolszczenie Androida

Witam serdecznie mam prośbę kupiłem z ali HTC ONE X... Nie mam w nim PL ;/ Moja wina bo nie doczytałem, ale miałem nadzieję że more locale 2 mi pomoże niestety spolszczył tylko sklep! Dane jakie mi pokazuje telefon to
android 4.1.9
baseband version 4.o
kernel 1.28.708.10
builid 4.12

a czy Miui można dograć z PL nakładka?

to mój pierwszy telefon z androidem więc z góry dzięki za pomoc i zrozumienie...

pozdrawiam!

[ Dodano: 2012-11-23, ...
Czytaj więcej : Spolszczenie Androida | Wyświetlone : 2415 | Odpowiedzi : 1

[dualsim] HAIPAI X720d

Witam,

jestem tu nowy ale chciałbym zapytać czy ktoś już może testował / miał w rękach taki telefon:

Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/New-MTK6577-Mobile-Phone-dual-core-Android-4-0-phone-really-4-7-inch-multi-touch/641668524.html

czy warto kupić? jaka jakość połączeń (chodzi o to czy jest w miare głośny)?

czy da się zrobić root'a w takim telefonie?

no i język polski, czy za pomocą aplikacji MoreLocale2 da się go jakoś spolszczyć? :)

dzięki za wszystkie informację, uwagi, opinie.

pozdrawiam.
Czytaj więcej : [dualsim] HAIPAI X720d | Wyświetlone : 1951 | Odpowiedzi : 2

Coś z przyszłości wizja Shieciero ;) co za 10 lat ? czytaj:)

Technologia za 10 lat ?
Dziś opiszę technologię którą widzę sobie za 10 lat . Myślę że projekt ten będzie łatwy i nie zbyt skomplikowany
Technologia już dzisiaj ma jasny cel (Być prosta , tania , i jak najbardziej mobilna) Świadczą miedzy o tym produkcje takich korporacji
jak Apple , Samsung czy też Nokia. Ostatnia wymieniona firma jest może nie tak bardzo rozwinięta technologicznie jak SGH czy APP ale
wkroczyła potężnie wydając produkty już zaawansowane ...
Czytaj więcej : Coś z przyszłości wizja Shieciero ;) co za 10 lat ? czytaj:) | Wyświetlone : 1842 | Odpowiedzi : 0

Rejestracja numeru w plusie

Witam, chcę zarejestrować swój numer telefonu w sieci plus celem jego przeniesienia do virgin.

Czy da się to zrobić online czy trzeba się udać do salonu plusa?
Czytaj więcej : Rejestracja numeru w plusie | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 2

[klon] Czy policja mnie nie zgarnie za klona IPhona?

Witam, chcę sobie kupić Hero H2000+, który wygląda jak IPhone. Czy policja podczas kontroli nie zrekwiruje telefonu? Bo jak wiadomo podróbek nie można posiadać np. Adidasa Nike itp. Tylko właśnie czy ten telefon podchodzi pod podróbkę czy jest to full legalna kopia (pierwowzór)? A jak jest w przypadku klonów SIII i One X?
Czytaj więcej : [klon] Czy policja mnie nie zgarnie za klona IPhona? | Wyświetlone : 2112 | Odpowiedzi : 2

[podróbka] Jakość chińskich telefonów

Witam wszystkich bo to mj pierwszy temat.
Oczy juz mnie bolą od czytania o tych wszystkich smartphonach z chin.
Raz jestem za kupnem raz nie.
Nurtuje mnie kilka pytan na które nie znalazłem odpowiedzi.
1. Jaka jest jakość wykonania np. Hero 9300,newmann N1, N9770?
2. czy lepie szukac dobrych marek, ZOPO, Huiwei, ZTE, Jiayu czy HERO, Star,Bedowe, Haipai itp. tez są godne uwagi?
3. Jak z jakością przez słuchawki/ Duzo słucham muzyki, mam obecnie HTC ...
Czytaj więcej : [podróbka] Jakość chińskich telefonów | Wyświetlone : 4473 | Odpowiedzi : 12

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571