Teraz jest 4 maja 2025, o 21:03

Nowości Nowości dla Dyskusje ogólne o telefonach

Mapa strony Dyskusje ogólne o telefonach » Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

[dualsim] Praca na 1 karcie

Czy w telefonach dualsim, jeśli używam tylko jednej karty, to czy będą wyświetlały się ciągle jakieś komunikaty/powiadomienia o tym?
Głównie interesuje mnie oryginalne oprogramowanie Zopo, a także Lewa.
Czytaj więcej : [dualsim] Praca na 1 karcie | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 2

Brak GPS w chinskich telefonach ?

Moze lamerskie pytanie zadam :-/ , ale czy jest jakas mozliwosc uzycia navigacji, jesli w danym telefonie nie ma GPS i AGPS ?
Mam na oku pare telefonow i w dwoch brakuje GPS . Potwierdzili mi to tez sprzedawcy jak do nich napisalem . W jednym widze info tylko o GPRS .
Pewnie brakuje w nich odpowiednich nadajnikow , ale moze jest jakis inny sposob ? Laikiem ...
Czytaj więcej : Brak GPS w chinskich telefonach ? | Wyświetlone : 1921 | Odpowiedzi : 6

"Mniej to więcej"

http://www.gsmarena.com/join_our_quest_for_a_highend_compact_android_smartphone-news-5858.php

Co sądzicie?
Czytaj więcej : "Mniej to więcej" | Wyświetlone : 1290 | Odpowiedzi : 0

[dualsim] Samsung Galaxy S+ vs Zte V970

Nie wiedziałem gdzie dodać ten krótki filmik.
Jest to porównanie wyświetlaczy dwóch smartfonów.
Jakość wyświetlacza wypada lepiej u samsunga.
Cała reszta jest na plus w ZTE.
http://www.youtube.com/watch?v=MH0P8GUc3ow
Czytaj więcej : [dualsim] Samsung Galaxy S+ vs Zte V970 | Wyświetlone : 1649 | Odpowiedzi : 1

Moje testy/recenzje

Dziś w mojej głowie zrodził się moim zdaniem ciekawy pomysł. Pomyślałem: "kupię jakiś telefon, będę przez jakiś czas testował, później zrobię recenzję i telefon sprzedam. Dołorzę trochę kasy i kupię następny itd."

Więc zaczynamy od dziś. Telefon do 300zł(oczywiście chiński). Poniżej ankieta, który mam zrecenzować?
Czytaj więcej : Moje testy/recenzje | Wyświetlone : 2123 | Odpowiedzi : 10

[dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2

Witam. Pomyślałem sobie, że warto byłoby zrobić listę dualsimów obsługujących darmowy internet AERO2.

Proszę więc podawajcie poniżej modele na których sprawdziliście/jesteście pewnie, że AERO działa.

Myślę, że możemy z tego stworzyć listę którą potem będzie można podkleić do jakichś poradników etc.
Czytaj więcej : [dualsim] Dualsim'y współpracujące z AERO2 | Wyświetlone : 1831 | Odpowiedzi : 1

Ingress na chinolach

Witam

Czy ktoś używa/gra w Ingress na telefonach z alieexpress?
Kombinuję co kupić, a chciałbym wykorzystać go również do grania.
Czytaj więcej : Ingress na chinolach | Wyświetlone : 1478 | Odpowiedzi : 1

Gwarancja

Witam.
Mam w planach kupno DualSima w granicach ok. 300/400 zł.
Chce wypróbować tani telefon z Chin, by w przyszłości, jeśli
ten będzie dobry kupić droższy.
Jedyne czego się boje to gwarancja, a dokładniej wysyłanie
reklamacji do Chin.
Czy jest możliwość zakupu takiego telefonu z Polską gwarancją ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Gwarancja | Wyświetlone : 1754 | Odpowiedzi : 3

Renomowane chińskie marki telefonów

Witam,

Jestem nowy w temacie chińskich wynalazków. Przeglądając Aliexpress można natrafić na różnego rodzaju nazwy telefonów które przyznam szczerze nic mi nie mówią (nie wiem czy ich produkcja odbywa się w większym garażu czy też w fabryce).

Chciałbym w tym temacie zebrać wszystkie marki cieszące się uznaniem na wschodzie jak i na świecie (tzn. takie które cieszą się popularnością) - przydałoby się również podawać adresy ich oficjalnych stron internetowych.

Popularne w skali globalnej:
- ZTE, ...
Czytaj więcej : Renomowane chińskie marki telefonów | Wyświetlone : 5333 | Odpowiedzi : 12

Pochwalcie się co upolowaliście

Czy kupowaliście tylko z użyciem kuponu balonikowego czy coś dodatkowo z przeceny ?
Swoją drogą w późniejszym czasie czy rzeczywiście się to opłacało :) Ufam że każdy będzie zadowolony ze swojego zakupu!
Czytaj więcej : Pochwalcie się co upolowaliście | Wyświetlone : 1946 | Odpowiedzi : 7

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571