nieoszukujenavacie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Oj to tego nie zrobiłem bo nie wiedziałem :(
Ale ciągle jest odblokowany to chyba powinien działać, ale aż tak dobrze się nie znam
W każdym razie teraz mam TWRP więc jak coś to wszystko będę mógł sobie przez niego instalować ewentualnie
Znalazłem sposób na zmianę języka klawiatury po tym jak wywala opcje Input&Languages w romie. Wszedlem w ustawienia i skorzystałem z lupki, w której wpadłem gboard. To domyślna klawiatura w romie, tam mogłem zmienić język klawiatury ;)
Ps: W romie c10 od Heinekena mam pewien bug, czasem po wygaszeniu ekranu nie mogę go wybudzić, ani przyciskiem power ani przez czytnik musiałem długo trzymać power żeby się wyłączył. Póki co wyłączyłem opcje podświetlenia ekranu po wzięciu telefonu do ręki bez odblokowywania w ustawieniach, na tą chwilę jeszcze błąd nie powrócił, ale zobaczymy na dniach - ktoś też coś takiego miał? ;P
PS2: wiecie czy stopkę z przyciskami back/home/i ten kwadrat od aplikacji w tle da się zamienić tak żeby przycisk back był po prawej stronie bo kciukiem nie sięgam do lewej