SHARP AQUOS S2

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez bartazzz » 24 lut 2018, o 12:53

dzięki
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5394
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Reklama

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez wilkw » 25 lut 2018, o 19:38

pete67 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


masz może jakiś tourial na uzycie tego programu
od kilku już lat sporadycznie coś ze trzy razy zmieniałem soft i tylko w xiaomi.
w sumie nie chciałbym go uceglić no i już mi się nie chce po prostu uczyc jak zmienić soft w konkret modelu.

Zdrowka

W tym wątku opisałem jak robiłem w Sharp Z3, z Aquos S2 będzie to samo
sharp-z3-specyfikacje-cena-opinie-t36268-12.html
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez del » 4 mar 2018, o 11:45

Można prosić jakieś opinie o tym telefonie? :)
del
 
Posty: 32
Dołączył(a): 31 sty 2014, o 19:39
Pochwały: 1
Telefon:: ZTE

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez boroch » 4 mar 2018, o 12:30

del napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Z joybuy jeszcze chyba nikt nie dostał.
Ja czekam, ale dopiero 24 lutego bpost dostał info o przesyłce, więc jeszcze pewnie trochę potrwa zanim dojdzie :(

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez pete67 » 5 mar 2018, o 09:17

"2018-02-24 04:10 Artykuł został ogłoszony / bpost otrzymał informację"
chyba wszystkie telefony zamówione z tej promocji tak mają.
ten nowy rok tak przetrzymał.
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 730
Dołączył(a): 12 gru 2013, o 11:19
Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez wilkw » 6 mar 2018, o 20:01

Czy ten telefon ma diodę powiadomień?
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez becki » 7 mar 2018, o 12:13

Mój doszedł dzisiaj
2018-02-27 04:22 Item is announced / bpost received the information
2018-03-03 01:02 bpost has received the item
2018-03-03 03:50 Departure to country of destination
2018-03-04 11:12 Arrival from abroad
2018-03-05 08:08 Parcel is handled
2018-03-06 12:44 Not Delivered - Addressee not present- Message left
dzisiaj odebrałem na poczcie i na pierwszy rzut oka telefon sam w sobie ładny ten czytnik linji papilarnych jednak nie załapuje za każdym razem i soft ma dużo znamion chińskiego.
Oddam czarno-złoty silikon do Letv Le Max 2, szkiełko białe do Mi Mixa 2s
becki
AKTYWNY
 
Posty: 304
Dołączył(a): 14 sty 2015, o 17:33
Pochwały: 1
Telefon:: Mi Note 2

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez boroch » 7 mar 2018, o 12:54

becki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Będziesz próbował flashować?
http://forum.supersu.com/topic/4104/sha ... -be-rooted

Jakbyś robił flasha, to podziel się wrażeniami :)

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez valgir » 7 mar 2018, o 13:27

becki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



mozesz wrzucic pare pogladowych fotek aparatu?
valgir
 
Posty: 66
Dołączył(a): 28 sie 2015, o 20:27
Telefon:: motorola

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez becki » 7 mar 2018, o 14:05

Tamta metoda nie działa ale u mnie jest nowsza wersja softu może dlatego.
Narazie praca wzywa :( ale już mam pierwszy zwiech telefon wyłączył się i po paru minutach pod ładowarką dopiero coś zadziałał a baterii jest 80%
Oddam czarno-złoty silikon do Letv Le Max 2, szkiełko białe do Mi Mixa 2s
becki
AKTYWNY
 
Posty: 304
Dołączył(a): 14 sty 2015, o 17:33
Pochwały: 1
Telefon:: Mi Note 2

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez jeedek » 7 mar 2018, o 16:40

becki wszyscy czekamy na twoje wrażenia z użytkowania, jakość zdjęć i czy działa NFC :)
Avatar użytkownika
jeedek
AKTYWNY
 
Posty: 333
Dołączył(a): 14 sty 2016, o 14:37
Pochwały: 7
Telefon:: Honor Play

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez tpawel » 7 mar 2018, o 18:15

Hardwarowo jest nieźle. Oby trafił się jakiś dobry soft, choćby custom to będzie spoko
tpawel
VIP
 
Posty: 3749
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 11:14
Pochwały: 115
Telefon:: Le pro 3
ROM: Lineage OS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości