SHARP AQUOS S2

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez moth » 13 lut 2018, o 01:31

wlasnie sobie robilem przeglad oferty joybuy i znowu byl niebieski s2 za 156$ dostepny, takze jak komus zalezy to moze jeszcze probowac go dorwac za tyle. kilka razy musialem odswiezyc bo co chwile sie zmienialo na out of stock ale w koncu kupiony
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 482
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 20:39
Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Reklama

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez Flyagaric » 13 lut 2018, o 02:56

Za późno przeczytałem - znów Out of Stock. Odświeżanie nie pomaga...

Test na GSMarena zaprzecza stabilizacji optycznej: https://www.gsmarena.com/sharp_aquos_s2 ... w-1700.php
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jakość zdjęć chwalą.
Bateria wypada świetnie, bo procek jeszcze mniej siorbie niż S625. Trochę jednak ostudził mi się zapał - przycięte rogi ekranu, brak OiS, to jeszcze nie do końca jest to co chcę.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4720
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 163
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez pete67 » 13 lut 2018, o 17:55

Tutaj piszą że optyczna stabilizacja również jest zaimplementowana
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-sharp-aquos-s2
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 730
Dołączył(a): 12 gru 2013, o 11:19
Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez Flyagaric » 13 lut 2018, o 19:01

Widziałem to, ale skoro test tego nie potwierdza, to skłonny jestem bardziej uwierzyć testerom, bo kimovil nie zawsze podaje wszystkie dane poprawnie.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4720
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 163
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez pete67 » 13 lut 2018, o 19:53

możesz mieć rację, ja tych testów nie widziałem dopiero teraz.

Przyjdzie sprzęt to dam cynk:)

już jest w drodze co mnie bardzo cieszy.
jeszcze żeby ominąć VAT.. :) hahaha
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 730
Dołączył(a): 12 gru 2013, o 11:19
Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez wilkw » 22 lut 2018, o 19:45

Mam Sharp Z3. Mogę pomóc w zmianie softu. Mój też przyszedł bez Google play. Ale wgrałem soft z tajwanskiej strony i pojawiły się aplikacji Google. Później spolszczylem przez program morelocale2 i jest ok.
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez bartazzz » 22 lut 2018, o 20:19

Miał root?

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5394
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez wilkw » 22 lut 2018, o 21:10

Nie, nie ma roota ale to nie przeszkadza aby zmienić room i użyc programu morelokale2
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez davneson » 22 lut 2018, o 21:46

Jak oceniacie tego szarpa

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
Jiayu G3----->Iocean X7 HD----> Meizu M1 Note
davneson
AKTYWNY
 
Posty: 243
Dołączył(a): 28 sty 2013, o 22:24
Lokalizacja: Kęty
Pochwały: 1
Telefon:: Meizu M1 Note
ROM: Flyme 4.3

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez pete67 » 23 lut 2018, o 23:15

wilkw napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


masz może jakiś tourial na uzycie tego programu
od kilku już lat sporadycznie coś ze trzy razy zmieniałem soft i tylko w xiaomi.
w sumie nie chciałbym go uceglić no i już mi się nie chce po prostu uczyc jak zmienić soft w konkret modelu.

Zdrowka
pete67
AKTYWNY
 
Posty: 730
Dołączył(a): 12 gru 2013, o 11:19
Pochwały: 17
Telefon:: Redmi Note
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez bartazzz » 24 lut 2018, o 12:05

morelocale to zwykła apka ale z tego co pamiętam to zawsze wymagała roota
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5394
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP AQUOS S2

Postprzez markus70 » 24 lut 2018, o 12:52

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
@up
Nie wymaga. Przez adb można nadać odpowiednie uprawnienia dla aplikacji. Google - morelocale adb i wszystko jasne..

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
markus70
VIP
 
Posty: 977
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 13:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 19
Telefon:: Z reguły Xiaomi :)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama