Teraz jest 8 sie 2025, o 05:47

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Jiayu G2F zapis w pamięci telefonu

mam Jiay2 G2F i nie mam w nim karty pamięci.
Mam wolne 2gb w pamięci telefonu, lecz gdy chcę coś zapisać to pisze że nie ma karty SD. Zmiana ustawienia na wewnętrzną pamięć nic nie dała.
Czytaj więcej : Jiayu G2F zapis w pamięci telefonu | Wyświetlone : 922 | Odpowiedzi : 1

Ile Chińczyk ma czasu na to aby można śledzić paczkę?

Jak w temacie. Ile czasu am sprzedawca aby nr pojawił sie w systemie trackingowym ? z tego ci pisze na ali to 10dni. ale roboczych ? Przedmiot zamówiłem 04-09
Czytaj więcej : Ile Chińczyk ma czasu na to aby można śledzić paczkę? | Wyświetlone : 1180 | Odpowiedzi : 10

Problem JIAYU g2

Witam mam pytanie odnośnie dyktafonu oraz kamery gdy chce coś nagrać telefon niby nagrywa poczym wyłancza karte sim musze wtedy znów wpisywać PIN , po czym gdy chce odtworzyć dzwieki które nagrałem słysze tylko trzaski telefon nie rejestruje dzwieku w kamerze oraz w dyktafonie nie wiem czy jest uszkodzony czy tylko coś mam w opcjach namieszane , prosze o pomoc
Czytaj więcej : Problem JIAYU g2 | Wyświetlone : 941 | Odpowiedzi : 0

Jiayu G4S - poziom naładowania baterii sam się podnosi

Jest to mój pierwszy post, więc chciałbym się z Wami przywitać. Forum przeglądałem już wcześniej, ale dopiero nietypowy problem zmobilizował mnie do rejestracji. Do rzeczy:

Od jakiegoś czasu (w sumie to chyba od pierwszego flasha) mam dziwny problem z baterią. Poziom naładowania potrafi się w ciągu ułamka sekundy podnieść o kilkadziesiąt procent bez podłączania telefonu do ładowarki. To raczej nie jest kwestia ROMu, bo wgrywałem 3 różne i cały czas jest to samo. Ktoś się ...
Czytaj więcej : Jiayu G4S - poziom naładowania baterii sam się podnosi | Wyświetlone : 1311 | Odpowiedzi : 4

Coolpad F1 - pare pytan

Witam, wlasnie dzisiaj dostalem Coolpada F1, zmienilem na jezyk polski ale i tak nie ktore rzeczy sa po angielsku. Co byscie proponowali zrobic? Nowy soft?
A druga rzecz to taka ze jak wlaczylem tel. to bylo 30% i gdy bylo 20% podlaczylem do ladowarki, no i nie rozladowalem do zera wlasnie. Chcialbym zeby dlugo trzymala batria, musze go rozladowac pare razy?
I ostatnia rzecz, teraz wyskoczylo jakies update system 23mb i nie wiem czy to ...
Czytaj więcej : Coolpad F1 - pare pytan | Wyświetlone : 962 | Odpowiedzi : 1

Pytanie dotyczące smartfonu Be United 3

Witam, posiadam telefon be united 3 i chcę zainstalować na nim jakiś rom, lecz jest mało portów na ten telefon. Możecie podać jakieś romy pod ten telefon ? Najbardziej zależy mi na cyanagen modzie lecz gdy go instaluje piszę ,,unsuported device'' Może ktoś zrobić port z CM na be united 3 ?
Czytaj więcej : Pytanie dotyczące smartfonu Be United 3 | Wyświetlone : 1111 | Odpowiedzi : 0

pomocy xiaomi 1s

Witam
Posiadam telefon xiaomi red rice 1s po około miesiącu przestały działac przyciski home beck,te na dole telefonu reszta działa czy ktos miał taki problem ?Reklamowc go czy da się to jakoś naprawic
Czytaj więcej : pomocy xiaomi 1s | Wyświetlone : 956 | Odpowiedzi : 2

Galaxy s5 pytanie o parametry oryginał/podróbka ?

Witam.

Mam taki problem a zarazem pytanie. Zakupiłem sobie na ali. Telefonik jakim jest Samsung Galaxy S5 (koln 1:1) i nie wiem czy szanowny chińczyk sie pomylił i wysłał mi oryginał czy program Antutu błędnie odczytuje dane.

wyświetla on bowiem:

Procesor: Qualcomm Snapdragon 801 8974AC (Jak w oryginale)
Karta graficzn: Andreo 330 (jak oryginał)

Jak to możliwe ? XD dodam że dla porównania sprawdziłem programem CPU Z

pokazał on procesor: Qualcomm Snapdragon 800 1.3GHz
Karta ...
Czytaj więcej : Galaxy s5 pytanie o parametry oryginał/podróbka ? | Wyświetlone : 7328 | Odpowiedzi : 35

Huawei g610s Invalid IMEI

Witam, posiadam huawei'a g610-u00, niestety po flashowaniu przez Sp flash tool nie mogę normalnie korzystać z telefonu ponieważ mam zły numer IMEI. Znalazłem sposób aby zmienić nr IMEI przez Engineering mode jednak nie mogę się do niego dostać. Próbowałem przez Mobileuncle tool oraz inne programy bądź kody serwisowe i nic. Czy wie ktoś w jaki sposób mogę odblokować Engineering mode? Lub wie ktoś w jaki sposób zmienić numer IMEI?
Z góry dziękuje za pomoc :)
Czytaj więcej : Huawei g610s Invalid IMEI | Wyświetlone : 1124 | Odpowiedzi : 0

Coolpad 7320 bootloop

Tak jak w temacie, zainstalowałem sterowniki telefon wyświetla się jako VCOM..... tylko po chwili znika z menadżera urządzeń tak ma być?
Czytaj więcej : Coolpad 7320 bootloop | Wyświetlone : 959 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579