Teraz jest 4 maja 2025, o 22:01

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lusterko samochodowe z trybem głośnomówiącym

Witam.

Poszukuję lusterka samochodowego lecz inaczej jak wszyscy bardziej zależy mi na trybie głośnomówiącym gdzie mogę sobie swobodnie rozmawiać niż na samym monitoringu co dzieje się przed samochodem.
Funkcje od najbardziej pożądanych:
- zestaw głośnomówiący
- tylna kamerka wspomagająca parkowanie
- dobra widoczność samego lusterka (może być fotochromowe?)
- nagrywanie w przyzwoitej jakości
- dopełnieniem byłaby możliwość zainstalowania Yanosika czy Map Google

Cena? Hmm wiadomo im lepiej tym mniej. Tak optymalnie byłoby 400zl ale zdaje ...
Czytaj więcej : Lusterko samochodowe z trybem głośnomówiącym | Wyświetlone : 5581 | Odpowiedzi : 14 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Ramy carbonowe z chin

Kupował ktoś coś? Jakie wrażenia ? Czy nie jest w dalszym ciągu ryzyk-fizyk ?

Jak to jest z tymi cłami ?
Antydumpingowe wynosi prawie 50%.
Od czego to w zasadzie zależy ?

Czy to się wogóle terazopłaca ?
Czy należy wierzyć nielicznym sprzedawcom którzy gwarantują wysyłkę bez cła ?
Czytaj więcej : Ramy carbonowe z chin | Wyświetlone : 3247 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

UC zatrzymał paczke szkła do telefonu i portfel

Witam jakie są opłaty celne za oclenie szkła do telefonu transakcja 7 zł i niestety UC złapał mi druga paczkę z etui do telefonu 30 zł. Jakie to są opłaty? W sumie nie wiedziałem, że UC interesuje się tak małymi wartościowo paczkami , że już wszystko sprawdzają chyba zbieraja na 500+. I mam czekac na ich list? bo oclili 4 marca i cisza jak po śmierci organisty.
Czytaj więcej : UC zatrzymał paczke szkła do telefonu i portfel | Wyświetlone : 2222 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Lampki na biurko - Yeelight MJTD01YL i PHILIPS Eyecare 2.0

Witajcie,

Dłuższy czas myślałem o wyborze lampki na biurko do pokoju. Początkowo myślałem o Blitzwolf, mam ładowarkę do telefonu i kilka kabli tego producenta, są świetnie wykonane, odstraszyła mnie błyszcząca obudowa (zbieranie kurzu i mikro ryski).
Ostatecznie padło na jedną z dwóch lampek:
Mijia PHILIPS Eyecare Smart Table Lamp 2 - https://www.gearbest.com/table-lamps/pp ... d=19932389 (wysyłka z Polski (brak VATu) oraz bardzo dobra cena porownując do innych sklepów)
Oraz
Xiaomi ...
Czytaj więcej : Lampki na biurko - Yeelight MJTD01YL i PHILIPS Eyecare 2.0 | Wyświetlone : 2848 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

Smart band/watch do 15$

Hej. Kupował ktoś ostatnio jakiś tani smartband czy smartwatch ?
Szukamy czegoś dla mamy do liczenia kroków i powiadamiania o połączeniach, najlepiej Smartband z racji małych gabarytów.
Wymagania:
- Chiny/Polska
- do 15$/60zł
- czytelny wyświetlacz (najlepiej kolorowy)
- normalna aplikacja bez irytujących błędów i chińskich krzaków (może są z językiem polskim?)
- pasek jak w zegarku, nie taki na bolec jak w Mi Band
- bateria trzymająca dłużej niż tydzień

Znajdę coś takiego?
Czytaj więcej : Smart band/watch do 15$ | Wyświetlone : 2734 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Ulefone S11 już wkrótce w sprzedaży

Na niedawno zakończonych targach MWC 2019 Ulefone zaprezentowało wiele modeli telefonów, jednym z nich jest Ulefone S11

Czytaj dalej
Ulefone S11 Specyfikacja

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Ulefone S11 już wkrótce w sprzedaży | Wyświetlone : 2050 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Mały dla córki do 600pln

Cena (bez VAT):600pln
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:5,2 max
Ilość RAM/ROM/Procesor:3gb minimum
Dual/Single sim:bez znaczenia
Preferowane marki:bez znaczenia
Miejsce zakupu(Polska/Chiny):bez znaczenia
Wymagania (parametry, funkcje):maximum 140mm wielkości
Opis:Potrzebuje kupic smartphon dla córki na komunię. Gdyby miał byc 5,5cala, nie pytał bym bo jest tego cała masa. Jednak z ekranem do 5,2cala i wielkością max 14cm to juz problem. Na dodatek nie moze być czarny a najlepiej różowy :(
No chyba ze znajdzie się jakiś z małymi ramkami 5.5cala ale ...
Czytaj więcej : Mały dla córki do 600pln | Wyświetlone : 8128 | Odpowiedzi : 58 | Dział : Jaki telefon kupić ?

LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y

Witam, niedawno kupiłem telefon LeEco Cool 1 Dual Coolpad i występuje problem z SMSami, nie dochodzą do mnie niektóre z nich. Próbowałem wymiany karty SIM oraz wracałem do ustawień fabrycznych ale nie pomogło. Jaka może być przyczyna, co mogę jeszcze zrobić?
Czytaj więcej : LeEco Cool 1 dual nie dochodzą niektóre sms-y | Wyświetlone : 2616 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$

Od 25 Lutego trwają targi MWC 2019 (Mobile World Congress) w Barcelonie , podczas których SAMSUNG i HUAWEI zaprezentowali swoje składane smartfony. Rozwiązanie to jest bardzo innowacyjne ale niesamowicie drogie, nie wszyscy mogą wydać 2299 €. Natomiast ciekawym rozwiązaniem może pochwalić się DOOGEE S90, telefon modułowy za około 300 USD. Jednym z dostępnych modułów jest moduł 5G .

Czytaj dalej;
DOOGEE S90 z modułem 5G

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : DOOGEE S90 z modułem 5G za 300$ | Wyświetlone : 1938 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji

Witajcie
Kupiłem Le X526 z wgranym LineageOS. Wczoraj po upadku system w ogóle nie chce wstać - pojawia sie ekran ładowania i następuje restart. Dodam że dzieje się to tylko pod kablem. Bez ładowania nie dzieje się nic. Po wciśnięciu VOLUP i PWR uruchamia mi się ładnie TWRP i wygląda jakby działał, tylko pokazuje ciągle 50% naładowania i podobnie jak wcześniej, po odpięciu ładowarki wszystko gaśnie. Myślę nad ponownym wgraniem LineageOS, jednak mam bardzo ważną ...
Czytaj więcej : X526 startuje tylko TWRP - kopia aplikacji | Wyświetlone : 1465 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571