Teraz jest 1 wrz 2025, o 02:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

xiaomi redmi note 5

Witam,kto jest posiadaczem redmi note 5? warto kupic note 5 majac note 4?? jakie sa wasze wrażenia??
Czytaj więcej : xiaomi redmi note 5 | Wyświetlone : 8414 | Odpowiedzi : 23 | Dział : Xiaomi

Nubia z17 Lite

Bardzo powaznie zastanawiam sie nad Z17 Lite. Telefon ma dobre parametry jak na cene 600 zl.
Na tym forum jest o niej bardzo malo opinie, znalazlem kilka recenzji na youtube i jak w tej cenie to naprawde super telefon. Znalazlrm rom Lineage os na xda

https://forum.xda-developers.com/nubia- ... 1-t3790895

Kozystalem juz kiedys z Lineage i nprawde przyjemny rom.
Co o nim moga powiedziec posiadacze tego telefonu ?
Czytaj więcej : Nubia z17 Lite | Wyświetlone : 1439 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusja o telefonach ZTE

Redmi note 4X, wyswietlacz after market lub dobry zamiennik

Witam!

Potrzebuję nowego wyświetlacza do Xiaomi redmi note 4X, boję sie troche aukcji z alledrogo, nie chce trafic na odrzut z produkcji, może ktos cos polecieć żeby w miare szybko wymienić? Ew. Ma może ktos na sprzedaż?
Czytaj więcej : Redmi note 4X, wyswietlacz after market lub dobry zamiennik | Wyświetlone : 2363 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Mija Codoon S1

Dotarła może do kogoś już Mija Codoon S1? Szukam apki z którą będzie wszystko działało. Mifit nie paruje, Amazfit Watch też, a Wearfit niby się łączy ale nie pobiera danych.
Czytaj więcej : Mija Codoon S1 | Wyświetlone : 8878 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Meizu Ep52, opinie?

Witam, mam pytanko, jakie polecacie słuchawki BT do 250zl? Myślę nad Meizu Ep52 ale może jest coś do czego warto dołożyć?
Czytaj więcej : Meizu Ep52, opinie? | Wyświetlone : 3601 | Odpowiedzi : 1 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Aliexpress zwrot

Witam
Zakupiłem na Aliexprees wyświetlacz do telefonu który okazał się uszkodzony
Po nieudanej próbie kontaktu z sprzedającym założyłem spór jego status w tej chwili to zwrot sprzdajacy prosił mnie tylko o zdjęcie telefonu czy jest kompatybilny z wyświetlaczem i mam pytanie czy mogę coś jeszcze negocjować w sprawie odesłania wyświetlacza ? chodzi mi o koszty odesłania czy to już nie podlega dyskusji
Druga sprawa to za wyświetlacz płaciłem przez Paypal czy mogę jeszcze otworzyć drugi ...
Czytaj więcej : Aliexpress zwrot | Wyświetlone : 3127 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LeEco Le Max 2 X829 EUI - przesunięty dotyk po wymianie LCD

Hej, mam problem jak w tytule.

Miesiąc temu zamówiłem z aliexpress nowy wyświetlacz (miałem trochę pęknięty) i wczoraj postanowiłem dopiero go wymienić.

Efekt taki jak na zdjęciu, mam może nie tyle co przesunięty dotyk tylko wyświetla przesunięty obraz - lewa połówka jest po prawej stronie i na odwrót.

Pytanie- czy jest możliwe, że to problem z telefonem? Czy to będzie 100% wina nowego LCD ? Ten ekran, który zdejmowałem pękł mi w kilku miejscach i ...
Czytaj więcej : LeEco Le Max 2 X829 EUI - przesunięty dotyk po wymianie LCD | Wyświetlone : 2305 | Odpowiedzi : 4 | Dział : LeTV LeEco

Wesołych świąt !

Obrazek

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia:
Niech ten piękny świąteczny czas będzie radością,
spokojem i odpoczynkiem
oraz nadzieją na spełnienie marzeń.
Czytaj więcej : Wesołych świąt ! | Wyświetlone : 4808 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

gearvita.com

witam

zamawiał ktoś kiedyś coś z tego sklepu ?
Czytaj więcej : gearvita.com | Wyświetlone : 3411 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Chińskie sklepy

Pulsometr dla dzieci i doroslych

Witam kupował ktos i czy poleca ktos takie urzadzenie na palec badajace puls i wysycenie tlenem krwii ? Potrzebuje dosc dokladnych pomiarow dla dziecka ale i pozniej dla dorosłych. Na ali jest mnostwo takich urzadzen ale no name nie wiem czy jest sens kupowac dlatego prosze o rade i podpowiedz co kupic i za ile. Pozdrawiam i Wesołych Swiąt życzę.
Czytaj więcej : Pulsometr dla dzieci i doroslych | Wyświetlone : 2179 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164983 • Liczba wątków: 5376 • Liczba użytkowników: 39582