Teraz jest 4 maja 2025, o 21:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Coolpad Cool 3 za 85$

Coolpad wprowadził na rynek najnowszy smartfon CoolPad Cool 3. Telefon zaprezentowano w Indiach gdzie wyceniono go na 85 $ i ma być konkurentem cenowym dla Xiaomi Redmi 6A.

Obrazek
Obrazek

Czytaj Dalej
Coolpad Cool 3
Czytaj więcej : Coolpad Cool 3 za 85$ | Wyświetlone : 3005 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Doogee mix bateria

Żona korzysta z tego wynalazku już ponad rok i ostatnio strasznie spadła żywotność baterii. Sprawdzałem i raczej soft nie drenuje, nie instalowała nic nowego więc chyba zostaje wymienić baterię. Czy ktoś kupował i może jakąś polecić?
Czytaj więcej : Doogee mix bateria | Wyświetlone : 16473 | Odpowiedzi : 0 | Dział : DOOGEE

Aplikacja do emaili

Hejka, jaką aplikację do obsługi poczty polecacie? Miałem wcześniej Androida 6, zero problemów, teraz Android 8 i synchronizacja obojętnie jaki program pocztowy zainstaluję - nie działa. Wersja Push ani czasowa (odbieranie co 15, 30min). Tylko sprawdza po podłączeniu do sieci (wcześniejszym rozłączeniu), lub po ręcznym uruchomieniu aplikacji.
Czytaj więcej : Aplikacja do emaili | Wyświetlone : 1386 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Telefony OPPO w Polsce. Gdzie kupić i ceny?

Oppo, marka która na rodzimym Chińskim rynku od kilku lat zajmuje czołową pozycje przed Xiaomi, a za Huawei, w Polsce jest praktycznie nieznana. Od 31 stycznia smartfony OPPO są oficjalnie dostępne w Polsce oraz w Wielkiej Brytanii i Turcji . Gdzie kupić telefony Oppo i ile za nie zapłacimy?

Obrazek

W Polsce na początek dostępne będą cztery modele smartfonów Oppo: Find X, RX17 Neo, RX17 Pro i AX7. Smartfony chińskiej firmy dostępne są strefie Oppo ...
Czytaj więcej : Telefony OPPO w Polsce. Gdzie kupić i ceny? | Wyświetlone : 3675 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Lenovo X2 CU Rom

Witam
Potrzebuję ROM do tego telefonu, wgrałem wersję EU i nie widzi karty SIM.
Czy ktoś ma taki ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Lenovo X2 CU Rom | Wyświetlone : 2938 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROM'y i modyfikacje

obowiązki celne

Mam nietypowe pytanie.
Czy celnicy liczą sztuki w zatrzymanych paczkach? czy przy dokumentacji celnej trzeba podać liczbę sztuk danego towaru, czy wystarczą screeny z banku i zamówienia i tyle?
Czytaj więcej : obowiązki celne | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Spór na aliexpressi odmowa odesłania LCD

Witajcie. Mam problem na alli. Może ktoś pomoże mi wybrnąć z tego bo pierwszy raz mam spór i sytuacja sie skomplikowała. Zakupiłem LCD,wyświetlacz załozony w serwisie i wychodzi że wyświetlacz wadliwy. Pasy pionowe,jakieś rozjaśnienia. Dowody wysłane, łącznie z wgraniem nowego romu bo chinol się uparł że to wina softu. Aliexpress przyznał pełen zwrot, po paru przepychankach ze sprzedawcą. Okazuje się że Refund only wiąże się z odesłaniem LCD. Miałem 9 dni na wprowadzenie numeru odsyłanego ...
Czytaj więcej : Spór na aliexpressi odmowa odesłania LCD | Wyświetlone : 1787 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Re: Le x620 co z tą pamięcią?!

Czemu założyłaś drugi raz ten sam temat?? Dostałaś odpowiedź w poprzednim! Spam.
Czytaj więcej : Re: Le x620 co z tą pamięcią?! | Wyświetlone : 2476 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusja o telefonach LeEco LeTV

Le x620 co z tą pamięcią?!

Cześć mam pytanie czy tak ma być czy ja czegoś nie rozumiem w tym chińskim telefonie. Mowa o le eco x620. Mam problem z pamięcią. Telefon jest pusty sformatowany w ustawieniach po kliknięciu na "Pamięć" pokazuje się takie info: Storage capacity 16 GB, All 16 GB capacity formatted to 14,68 GB, Used 10,25 GB, Available 4,42 GB. Moje pytanie brzmi czy te telefony mają serio tylko 4 GB pamięci a przecież nie mają dodatkowego wejścia ...
Czytaj więcej : Le x620 co z tą pamięcią?! | Wyświetlone : 2590 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

ZTE Nubia V18

Cześć ktoś ma ten telefon? Specyfikacja całkiem fajna cena rewelacyjna 550zł

Producent Nubia
Segment Smartfon ze średniej półki
System operacyjny Android 7.1 Nougat
Przekątna ekranu 6.01 cali
Rozdzielczość ekranu 2160 x 1080 piseli
Model procesora Qualcomm Snapdragon 625
Maksymalna pamięć operacyjna 4 GB RAM
Maksymalna pamięć wewnętrzna 64 GB
Rozdzielczość matrycy 13 Mpix
Pojemność akumulatora 4000 mAh
Czytaj więcej : ZTE Nubia V18 | Wyświetlone : 1857 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusja o telefonach ZTE

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571