Teraz jest 5 maja 2025, o 00:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[LeTV Leree Le 3] Ekran - brak reakcji na dotyk

Mam problem z ekranem w Leree Le 3. Kilka dni temu ekran przestał reagować na dotyk. Po ok 2-3 godzinach wszystko wróciło do normy. Minęło kila dni i ekran zachowuje się następująco: po dłuższym czasie (kilka godzin) nieużywania telefonu wszystko działa ok. Po kilku chwilach ekran albo przestaje całkowicie reagować na dotyk, albo początkowo reaguje dopiero za n-tym razem po czym całkowicie przestaje reagować.

Ktoś ma pomysł co może być problemem ?
Czytaj więcej : [LeTV Leree Le 3] Ekran - brak reakcji na dotyk | Wyświetlone : 1349 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

EDL mode bez możliwości uruchomienia telefonu

Witam.

Mój problem chociaż dosyć popularny to nadal bez rozwiązania..
Podczas próby wgrania twrp poprzez program QFIL niestety "operacja" się nie powiodła i program się zawiesił. Od tej pory telefon nie potrafi się uruchomić. Gdy wpinam do ładowarki lub komputer to miga czerwona dioda led (EDL mode..) Gdy próbuję po prostu włączyć to raz mignie czerwona dioda i na ekranie wyświetla się czerwona pusta ikona baterii. Próbowałem wgrywać na nowo cały system i twrp poprzez ...
Czytaj więcej : EDL mode bez możliwości uruchomienia telefonu | Wyświetlone : 2593 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Coolpad

Interntet na karte rok ważnosci

Witam, szukam prostej oferty na karte, potrzebuję na początek pakiet ok 10GB z możliwością wykorzystania przez przynajmniej rok w rozsądnej cenie.
Czytaj więcej : Interntet na karte rok ważnosci | Wyświetlone : 2691 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[Meizu mx6] problem ze sklepem play - aplikacje nie pobieraj

Witam
Mam ponowny problem z poprawnym działaniem sklepu play (mam pobrane stąd- https://google-play-services.apkcafe.pl/meizu/mx6 ) na MX6, wersji systemu android 7.1.1, Nr kompilacji Flyme 7.0.0.0G.

Żadna aplikacja nagle nie chce się pobierać ani aktualizować - ciągłe info 'Czekam na pobieranie...'. Poprzednim razem dodatkowo w ogóle nie chciał uruchomić się YouTube - wymagano aktualizacji aplikacji, a podczas próby pobrania/aktualizacji występował błąd (nie pamiętam komunikatu).

Po przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych i ...
Czytaj więcej : [Meizu mx6] problem ze sklepem play - aplikacje nie pobieraj | Wyświetlone : 2724 | Odpowiedzi : 4 | Dział : MEIZU

LePro x722 unbrick

Witam dostałem od kolegi telefon LePro x722 . Komputer nie wykrywa telefonu , Qfil również . Czy jest jakaś możliwość unbricka.
Dodam że telefon nie reaguje na ładowarke oraz przyciski . Kolega powiedział mi że próbował go unbricko'wać ale jeszcze bardziej pogorszył sprawę bo po jego próbach jest tak jak opisałem.
Czytaj więcej : LePro x722 unbrick | Wyświetlone : 1338 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pomoc techniczna

Brak opcji "system update"

Witam, jestem dość świeżym posiadaczem Letv x526. EUI bardzo mi sie podoba i chętnie zostanę przy stockowym romie. Mam tylko jeden istotny problem - w opcjach nie mam żadnej zakładki "system update" ani nic zwiazanego z aktualizacjami OTA. Wiem że dostępna jest aktualizacja EUI do 5.9 (ja mam 5.8), ale nawet nie mam żadnego narzędzia w telefonie jak ją wyszukać :( Telefon zamawiany z gearbest. Robiłem factory reset nic nie dało. Czy ktoś ma jakiś ...
Czytaj więcej : Brak opcji "system update" | Wyświetlone : 1485 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

LePro x722 unbrick

Witam dostałem od kolegi telefon LePro x722 . Komputer nie wykrywa telefonu , Qfil również . Czy jest jakaś możliwość unbricka.
Dodam że telefon nie reaguje na ładowarke oraz przyciski . Kolega powiedział mi że próbował go unbricko'wać ale jeszcze bardziej pogorszył sprawę bo po jego próbach jest tak jak opisałem.
Czytaj więcej : LePro x722 unbrick | Wyświetlone : 2301 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Redmi pozostanie przy dużych bateriach.

Wczoraj Lu Wibing, wiceprezes Xiaomi Group i dyrektor generalny marki Redmi zorganizował ankietę dla fanów Redmi z pytaniem: "Jakie czynniki / funkcje najbardziej Cię interesują, gdy kupujesz telefony komórkowe dla swoich rodziców?" Wyniki głosowania pokazują, że duże baterie i przystępność cenowa jest najważniejszym kryterium dla większości użytkowników Redmi.
Obrazek
Czytaj dalej
Redmi nadal z dużymi bateriami
Czytaj więcej : Redmi pozostanie przy dużych bateriach. | Wyświetlone : 1819 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Obsługa EUI

Cześć,
od wczoraj posiadam Leree Le3.
Przesiadłem się z telefonu ze zwykłym Androidem 6 (Nubia M2) i nie mogę znaleźć jednej funkcji.
Jak w Leree włączyć szybki dostęp do ustawień telefonu przesunięciem palca z górnej części ekranu w dół, który do tej pory miałem w każdym telefonie?
W Leree jest tylko lista powiadomień, ale nie ma dostępu do ustawień.

Poza tym jaki rom polecacie do Leree Le3? W tej chwili mam wersję z kwietnia 2017. ...
Czytaj więcej : Obsługa EUI | Wyświetlone : 1306 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Aktualizacja w Oukitel MIX2

Cześć;

Posiadam Oukitel Mix2 od ponad roku.
Ma on wbudowany program Bezprzewodowa aktualizacja lecz nigdy żadnej nie pobrał.
Jest w nim dodatkowa funkcja Aktualna lokalizacja i przenosi mnie no systemu plików abym ją podał.
Wie ktoś jak to zrobić ?
Czytaj więcej : Aktualizacja w Oukitel MIX2 | Wyświetlone : 1858 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Oukitel

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571