Teraz jest 4 maja 2025, o 23:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Chiński Nowy Rok 2019

Chiński Nowy Rok 2019 4-10.02.2019
Obrazek

Chiński Nowy Rok, zwany też Świętem Wiosny (春节 Chunjie), jest najważniejszym i najbardziej hucznie obchodzonym świętem w Chinach. W 2019 roku przypada on na dni 4-10 lutego i jest to Rok Świni. W tym okresie zamknięte są banki i urzędy, a także wiele firm, fabryki punktów usługowych. Chińczycy wykorzystują ten czas na spotkania rodzinne i wyjazdy do krewnych. Często przemierzają wiele tysięcy kilometrów, dlatego ten okres nazywany jest ...
Czytaj więcej : Chiński Nowy Rok 2019 | Wyświetlone : 1850 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OPPO Find X2 od czerwca w sprzedaży

OPPO Find X był jednym z najbardziej innowacyjnych smartfonów w 2018 roku. Wyposażony był w wysuwany tułów który zakrywał przednie kamery, co pozwoliło osiągnąć imponujący stosunek ekranu do przedniego panela osiągając 87%
Obrazek
Po ogromnym sukcesie OPPO wydało jeszcze kilka innych smartfonów, ale żaden z nich nie spotkał się z podobnym uznaniem. Wśród fanów marki pojawiło się oczekiwanie na godnego następcę Find X. Wszystko wskazuje, że nie trzeba będzie długo czekać na nowy model i ...
Czytaj więcej : OPPO Find X2 od czerwca w sprzedaży | Wyświetlone : 1777 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Honor K2 dzieci zegarek daje dziecku wspaniałe dzieciństwo

Honor K2 kids smart watch przyjmuje 1,3-calowy ekran dotykowy TFT o rozdzielczości 240 × 240 pikseli, procesor MT2503AVE, 4 MB pamięci RAM i 16 GB pamięci flash. Ponieważ pojemność baterii wynosi 600 mAh, ładowanie przez około 2 godziny wystarcza na 7 dni użytkowania w trybie gotowości. Zegarek jest wyposażony w pasek silikonowy do żywności i mieści się na nadgarstku z zasięgiem od 110 do 180 mm. Stopień ochrony IP67 pozwala zanurzyć zegarek pod wodą na ...
Czytaj więcej : Honor K2 dzieci zegarek daje dziecku wspaniałe dzieciństwo | Wyświetlone : 3025 | Odpowiedzi : 1 | Dział : gearvita.com

Mi8 global a china

Witam, jak rozróżnić wersję global od China? Czy sa jakieś niedogodności w związku z posiadaniem China ver?
Czytaj więcej : Mi8 global a china | Wyświetlone : 1563 | Odpowiedzi : 9 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Najlepszy kalendarz (aplikacja) na Jiayu S3

Kłaniam się.

Jaki polecicie kalendarz dla Jiayu S3? Posiadam ROM:

https://www.needrom.com/download/mados- ... -20180422/

W kalendarzu systemowym (nie wiem jaki to, jest tylko napisane wersja kompilacji 8.1.0) po dodaniu wydarzenia widać w tym dniu (w widoku miesięcznym) tylko kolorowe kreski oznaczające wydarzenie. Kiedyś miałem Google Calendar i obcinało opis wydarzenia (nie wyświetlało wszystkich liter)? Jest jakiś kalendarz, który wyświetla cały opis wydarzenia? Może to wina ustawień w systemie (jak to ...
Czytaj więcej : Najlepszy kalendarz (aplikacja) na Jiayu S3 | Wyświetlone : 1735 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

DOOGEE Y8, Ekran 6,1" z łezką, Face ID, Android 9 za 266zł

DOOGEE Y8 jest pierwszym budżetowym telefonem z dużym ekranem z wycięciem w kształcie kropli wody, czyli najbardziej akceptowalnym przez użytkowników.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Główne cechy

- Ekrany o przekątnej 6,1 cala z rozdzielczością 1280 * 600 pikseli
- Procesor Quad Core o częstotliwości MTK6739 1,5 GHz
- Obsługa Touch ID i Face ID
- 3 GB pamięci RAM + 16 GB ROM, obsługa rozszerzenia kart TF o 128 GB
- Aparat 8-MP i 5-MP z ...
Czytaj więcej : DOOGEE Y8, Ekran 6,1" z łezką, Face ID, Android 9 za 266zł | Wyświetlone : 1827 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

powidoki po wymianie ekranu

sam zmieniałem ekran w penovo p2, zamawiałem a ali, po zamontowaniu ekran działa ale ma jakieś powidoki czy jak by tego nie nazwać, np górna belka powiadomień się podwaja drugi raz w połowie ekranu - to wina bubla jaki dostałem czy np źle wsadzonych styków?
Czytaj więcej : powidoki po wymianie ekranu | Wyświetlone : 2353 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi Mix 2s różnica między CN i Global

Witam.
Wersja CN jest tańsza a obsługuje wszystkie pasma. Jeśli coś trzeba wgrać to nie jest problem. Mogę mieć jakieś problemy jak wybiorę wersje chińską?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Mix 2s różnica między CN i Global | Wyświetlone : 5054 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Xiaomi

Lenovo k5 Pro 4GB/64GB, Snap636, 4050mAh itp.

Cześć.
W październiku ubiegłego już roku miała miejsce premiera Lenovo k5 Pro. Smartphone jest praktycznie sklonowanym wzorem od Xiaomi Redmi Note 5. Bardzo podobne specyfikacje, jednak z parametrów wynika, że na + bateria, aparat, port typu C i kilku innych rzeczy posiada Lenovo. Poza tym udziela też gwarancji na terenie Polski.
Obecnie cena tego telefonu to 155,50$ na aliexpress. Można obniżyć cenę kuponem -10$. Co myślicie? Aktualnie szukam sobie telefonu. Nigdy nie miałem styczności z ...
Czytaj więcej : Lenovo k5 Pro 4GB/64GB, Snap636, 4050mAh itp. | Wyświetlone : 3316 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Lenovo

Konkurs, Oczyszczacz powietrza

Na kanale telchina.pl trwa konkurs w którym do wygrania jest oczyszczacz powietrza. Fundatorem nagrody jest sklep Gearbest
https://www.youtube.com/watch?v=4m24nKyhCXI
Czytaj więcej : Konkurs, Oczyszczacz powietrza | Wyświetlone : 18190 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Konkursy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571