Teraz jest 11 paź 2025, o 03:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cool1 MMSy

witam

Działają komuś mmsy w plusie?? bo doradziłem ziomkowi ten telefon jest w miarę zadowolony tylko te mmsy. Wszystkie ustawienia ze strony plusa wpisane.
Ale tam jest jeden APN którego nie można usunąć ...jakieś pomysły??
Czytaj więcej : Cool1 MMSy | Wyświetlone : 2577 | Odpowiedzi : 6 | Dział : LeTV LeEco

Lenovo phab2 - dotyk

Witam! Chcialem wymienic wyswietlacz w moim phab2. Otoz kiedy wyswietlacz przyszedl, nie sprawdzilem czy dziala tylko od razu go zamontowalem i okazalo sie, ze dotyk nie dziala. Teraz nie wiem czy ja cos zrobilem zle czy dostalem wadliwy egzemplarz. Telefon rozebralem 2 razy, zeby zobaczyc czy wszystko podlaczone. Nie moge sprawdzic na starym wyswietlaczu czy dziala dotyk poniewaz urwalem w nim tasme ;c Nie wiem teraz co jest przyczyna i czy warto kupic kolejny wyswietlacz? ...
Czytaj więcej : Lenovo phab2 - dotyk | Wyświetlone : 2667 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Moto g7 Rendery

Jednym z pierwszych urządzeń Lenovo , które zadebiutuje w pierwszych miesiącach 2019 r. jest Moto G7. Do tej pory pojawiły się liczne spekulacje dotyczące tego smartfonu, a teraz mamy zestaw renderów mówiących nam jak będzie wyglądał.

Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Moto G7
Czytaj więcej : Moto g7 Rendery | Wyświetlone : 1786 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps

Cześć,

Od dłuższego czasu myślałem o zmianie oświetlenia w moim pokoju. Wybór padł na produkt Xiaomi, a dokładniej - Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED w wersji Starry Lampshade czyli „Gwieździsty klosz”.
2200lm, 2700-6500K, CRI 95 (wskaśnik oddawania barw – dla słońca 100) i efekt gwieździstego nieba (to tylko efekt na lampie, a nie na suficie).

Lampę zamówiłem tutaj: https://www.gearbest.com/flush-ceiling- ... d=18911138 . Fast-08 to magazyn znajdujący się w Polsce ...
Czytaj więcej : Recenzja Lampy Xiaomi Yeelight JIAOYUE 480 LED Starry Lamps | Wyświetlone : 5345 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka

sklep Dresslily nie wysyła towaru

Witam pierwszego grudnia kupiłem w promocji krótkofalówki w tym sklepie.Mimo , że minął miesiąc ciągle mam processing , czyli nawet nie wysłany towar. Kupowałem przez pay pal jest tam jakaś ochrona kupującego? Jak zmusić sklep do wysłania towaru?
Czytaj więcej : sklep Dresslily nie wysyła towaru | Wyświetlone : 1739 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583