Teraz jest 4 maja 2025, o 13:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi redrice s1

Witam
Po zresetowanie teł. (Redrice 1S) do ustawień fabrycznych, wgrywałem nowy rom . Doszło do 98% i kicha. Teraz można wejść tylko w tryb recovery lub fastboot. Czy można go jeszcze uratować, miał iść na prezent dla dziadków. Stan igła, zero rys. Teraz żałuję że chciałem wgrać nowsze miui. Jak tak to proszę gdzie znajdę dobry rom i jak go teraz wgrać.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Xiaomi redrice s1 | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Nowy telefon OUKITEL K9 z ekranem 7.12

Tym razem OUKITEL zamierz zaproponować fanom jednego z modeli Huawei, własny produkt. OUKITEL K9 ma posiadać ogromny ekran 7.12-cali o rozdzielczości 1080*2244.

Obrazek

Model K9 pracował będzie z procesorem Helio P35 (MT6765, cortex A53), osiem rdzeni z taktowaniem 2.3Ghz CPU oraz GPU IMG GE8320 680MHz. Całość ma pracować na baterii 6000mAh i szczerze mówiąc narazie tyle wiadomo o tym modelu. Zapewne na dniach pojawią się kolejne informacje. Do sprzedaży trafi w maju, według informacji prasowych.
Czytaj więcej : Nowy telefon OUKITEL K9 z ekranem 7.12 | Wyświetlone : 2600 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Wysyłka kurierem z Chin

Ile czasu średnio idzie przesyłka kurierska z ali ???
Czytaj więcej : Wysyłka kurierem z Chin | Wyświetlone : 1949 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Umidigi Power posiada dużą baterię, NFC i LTE B20

NUMIDIGI Power jest najnowszym telefonem firmy z ogromną baterią, który trafi do sprzedaży 22 Kwietnia. Po udanym wprowadzeniu na rynek najnowszych modeli z aparatami 48MP, takimi jak UMIDIGI S3 i F1 Play, chińska marka ma nadzieję, że Power będzie także odniesie podobny sukces.

Czytaj dalej
UMIDIGI Power, 5150mAh, NFC i LTE B20

Obrazek
Czytaj więcej : Umidigi Power posiada dużą baterię, NFC i LTE B20 | Wyświetlone : 2599 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Poptel V9: telefon z systemem Android i wyświetlaczem Multi-

Nowy produkt Poptel jest bardzo interesujący, zawiera zarówno telefon Cordelss, jak i tablet 8 ”obsługiwany przez Androida. Dzięki Poptel V9 możesz wykonywać połączenia, wideokonferencje i zarządzać Smart Home. Wszystko w jednym produkcie ,

Kliknij, jeżeli film nie działa

Odwiedź oficjalną stronę internetową, aby uzyskać więcej informacji: https://www.poptelmobile.com/product/POPTEL-V9-7.html

Źródło: strona Poptel
Czytaj więcej : Poptel V9: telefon z systemem Android i wyświetlaczem Multi- | Wyświetlone : 2140 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Wytrzymały, wodoszczelny telefon do 700zł

Szukam wytrzymałego, wodoszczelnego telefonu do ww kwoty. Może być z Chin, może troszkę warzyć, chciałbym, żeby nie zamulał - zależy mi także, żebym nie musiał w nim zmieniać softu - był prosty system z językiem pl.
Kiedyś rzucił mi się w oczy Cubot King Kong 3 i mi się podobał pod względem parametrów , ale przegapiłem promocje i teraz stoi trochę za drogo. Możecie coś polecić? - ewentualnie linki z kodem:)
Czytaj więcej : Wytrzymały, wodoszczelny telefon do 700zł | Wyświetlone : 3799 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Feiyu Vimble 2 stabilizator pozwala uwielbiać strzelanie

Aby uniknąć drżenia aparatu telefonicznego wpływającego na Twoją kreatywność, Feiyu Vimble 2 - przedłużana przeguby specjalnie zaprojektowane dla smartfonów, które zredefiniują wideografię smartfona, sprawią, że wideografia będzie wolniejsza. Fotografowanie jest stabilne, możesz spróbować nagrać swoje życie. Gdziekolwiek to jest uliczne ujęcie, wycieczki lub igraszki na trawie, uwolnij swoją kreatywność, przesuń soczewkę smartfona, złap każdą dynamiczną chwilę, nagrywając je jak film idealnie.

Cechy produktu:
● Rozszerzalna od 11 cm do 29 cm, zapewnia szerszą ramkę smartfona. ...
Czytaj więcej : Feiyu Vimble 2 stabilizator pozwala uwielbiać strzelanie | Wyświetlone : 2133 | Odpowiedzi : 1 | Dział : gearvita.com

Pro 6 Plus i brak kompasu w Google maps

Od zawsze w moim meizu kompas w Google maps działał tragicznie. To znaczy niedokładnie. Teraz przestał działać całkowicie. Sama aplikacja kompas, działa bez zarzutu tylko jakby Google maps nie chciał współpracować z systemowym kompasem. Wie ktoś jak to naprawić? Flyme mam najnowszą wersję Global

Wysłane z mojego PRO 6 Plus przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Pro 6 Plus i brak kompasu w Google maps | Wyświetlone : 1466 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Stalowe butelki

Witam. Chcę kupić dla całej rodziny butelki stalowe bo już mi ten plastik bokiem wychodzi. W Polsce ceny masakra w porównaniu do Chin. Mam w związku z tym pytanie czy ktoś już kupował takie rzeczy i może podzielić się doświadczeniami odnośnie wykonania, czy nie rdzewieją, czy nie dają jakiegoś zapachu?
Czytaj więcej : Stalowe butelki | Wyświetlone : 2178 | Odpowiedzi : 2 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Gearbest umożliwił płatność za zakupy przy odbiorze towaru.

GearBest uruchomił usługę „Płatność przy odbiorze”:
https://pl.gearbest.com/promotion-Gotow ... d=20320972
Obrazek
1. Płatność przy odbiorze jest dostępna dla wszystkich miast w Polsce.
2. Każde zamówienie musi mieć wartość od 20 do 100 USD
3. W 100% bezpieczne zakupy na terenie całej Polski

Gearbest ma zaszczyt poinformować, iż Polska jest jednym z pierwszych krajów, który wprowadził metodę płatności przy odbiorze (COD). Jest to jedna z najpopularniejszych metod płatności w Polsce.

Więcej ...
Czytaj więcej : Gearbest umożliwił płatność za zakupy przy odbiorze towaru. | Wyświetlone : 2187 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571