przez smietana » 15 maja 2019, o 16:15
Dzięki za propozycje ale po przygodzie z Meizu mimo zakupu w PL, w jednym ze sklepów(sieciówka) wersji Global M6 podziękuje. Z racji braku certyfikacji Google Play, przestały mi się wysyłać smsy, dodatkowo sklep Google Play przestał działć albo działał mega wolno, pobierał kilka razy ten sam plik po godzinie a potem godzinę instalował. Pobrałem nawet nowy full rom oficjalny Global, co się okazało po instalcji brak Google Play, ale za to smsy działały i internet, zainstalowałem Google Play po wielkich bojach to znowu smsy się nie wysyłały. Telefon zakupiony 2 lata temu. Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony Meizu.
Nowy, dobry telefon i albo pozbawiony podstawowej funkcji albo brak aplikacji, bo nie ma google play...co czyni go zwyklym telefonem a nie smartfonem. Oszukancze Global romy, bez sklepu..
Takze ja tej firmie podziekuje. Nie wazne czy teraz jest super i jak stary uwazaja ten telefon, ale to jest tragedia i nie dopuszczalne. To mam sony j, kupiony w 2012 i sklep play dziala, smsy dzialaja..a telefon premiera chyba 2011 jeszcze na starszym andku niz ten na meizu.