Teraz jest 8 sie 2025, o 15:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

smartwatch SIM+GPS

Kto poleci jakiś zegarek z GPS i funkcją dzwonienia tzn. ze slotem na kartę SIM?
Czytaj więcej : smartwatch SIM+GPS | Wyświetlone : 3188 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Meizu 16th zmiana zegara blokady ekranu głównego

Witam,
czy wiecie może jak zmienić zegar blokady ekranu głównego.
Czytaj więcej : Meizu 16th zmiana zegara blokady ekranu głównego | Wyświetlone : 2355 | Odpowiedzi : 3 | Dział : MEIZU

MI8 Lite czy Mi Note 3

Witam.
Zastanawiam się nad zakupem bowego telefonu.
Preferuję stare konstrukcje o rozmiarach "starych" 5-5,15 cala.
Nie podoba mi się notch.
Który telefon polecacie? MI 8 Lite czy Mi Note 3? Który telefon ma lepszy zasięg oraz który dłużj wytrzymuje na 1 ładowaniu.
Czytaj więcej : MI8 Lite czy Mi Note 3 | Wyświetlone : 1976 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Aparat w Huawei P20 Pro vs Xiaomi,Meizu OnePlus etc.

Tak sobie przeglądam grupę facebookowa https://www.facebook.com/groups/436903130428511/ i patrzę na zdjęcia robione Huwei P20 Pro, no jestem pod wielkim wrazeniem jak ten smartphon robi zdjęcia. Zastanawia mnie czy istnieje wśród producentów Xiaomi, Meizu, onePlus jakiś model który dorównuje jakością robionych zdjęć? Oczywiście mowa o takich w podobnym pułapie cenowym.
Czytaj więcej : Aparat w Huawei P20 Pro vs Xiaomi,Meizu OnePlus etc. | Wyświetlone : 5070 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Porównania telefonów

Gapps

Witam, mam problem polegający na tym ze po zainstalowaniu gapps, mianowicie muszę wpisać email który był kiedyś wpisany na tym telefonie, najgorsze jest to że poprzednie konto zrobiłem na szybko i nie pamiętam żadnych danych da się coś z tym zrobić ?
Czytaj więcej : Gapps | Wyświetlone : 2151 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Xiaomi

Rom i gapps

Witam, mam problem polegający na tym ze po zainstalowaniu gapps, mianowicie muszę wpisać email który był kiedyś wpisany na tym telefonie, najgorsze jest to że poprzednie konto zrobiłem na szybko i nie pamiętam żadnych danych da się coś z tym zrobić ? Drugie pytanie jaki stabilny room polecanie do le max 2 ?

Z góry dzięki pozdrawiam
Czytaj więcej : Rom i gapps | Wyświetlone : 2398 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

Gry-planszówki - co ciekawego można znaleźć na ALi?

Właśnie zamówiłem "Totem" vel ""Jungle Speed". Cena 8,5 USD. Na wakacjach ta gra spowodowała, że dwie dorosłe osoby wylądowały pod stołem ze śmiechu. Polecam ;)
Coś innego możecie podrzucić?

Oukitel K12 kolejny telefon z baterią 10000mAh

Model K12 ma kontynuować tradycje modeli "K", czyli "przede wszystkim wielka bateria", dlatego w tym modelu znajdziemy baterie 10000mAh z obsługą szybkiego ładowania 5V/6A.

Obrazek
OUKITEL K12 wydaje się być "ulepszoną wersją" K10, czyli wiekszy ekran i moc procerosa..Ekran 6.3 inch FHD+ (2340*1080). Teoretycznie dzięki optymalizacji ekranu względem przestrzeni na froncie ma się na nim lepiej pracować. Na stronie producenta można jeszcze wyczytać, że telefon otrzyma 6GB pamięci RAM oraz 64 GB pamięci ROM. Urządzenie ...
Czytaj więcej : Oukitel K12 kolejny telefon z baterią 10000mAh | Wyświetlone : 3084 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Co się stało z firmą Ramos

Jak w tytule czy ktoś wie co się stało z firmą Ramos, robili fajne tablety. Ostatnio szukałem romu do swojego tabletu Ramos i10s i wydaje mi się że ta firma zapadła się pod ziemię.
Czytaj więcej : Co się stało z firmą Ramos | Wyświetlone : 2288 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Projektory Byintek - czy warto?

Cześć,

zastanawiam się nad zakupem projektora do domu w cenie max. 1000zł. Przeglądałem trochę ali i znalazłem twory marki Byintek - mają jakis tam model M1080 https://www.aliexpress.com/store/product/BYINTEK-M1080-Smart-2GB-16GB-Android-WIFI-FULL-HD-1080P-Portable-LED-Mini-Projector-1920x1080-LCD/736783_32935026665.html - pytanie, czy ma to sens?
Nie zależy mi na wersji z Androidem - mam Mi BOXa.

Z ciekawości napisałem do nich z pytaniem co z gwaranacją i dumnie odpisali, że mają oddział w Polsce... ciekawa sprawa.

Miał ktoś z nimi do czynienia? Czy to jakiś bubel? Ma ...
Czytaj więcej : Projektory Byintek - czy warto? | Wyświetlone : 3106 | Odpowiedzi : 1 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579