Teraz jest 8 sie 2025, o 05:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kamera na zewnątrz budynku

Witam,

poszukuję kamerki, którą będę mógł zaczepić na dworze. Tak się składa, że również w miejscu gdzie będę chciał ją zamontować 2 metry dalej mam router. Dlatego fajnie jakby można było ją podłączyć do sieci po kablu. Zależ mi również na tym, aby można było podglądać poprzez aplikację na żywo co się dzieje.
Dzięki za pomoc
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Kamera na zewnątrz budynku | Wyświetlone : 3847 | Odpowiedzi : 5 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zmiana Leeco x626 na..?

Witam, pytanko jak w opisie. Żona posiada Leeco x626 4gb ramu, jako iż ja szukam telefonu dla siebie to wziąłbym od niej owego lecoo a jej chciałbym zamówić coś nowego, tylko pytanie co?
Wyczaiłem kilka modeli tak do 320/350 zł, wiem że rewelacji nie będzie ale może akurat. Wielkość 5,5' - 6' i w miarę fajny aparat żeby mozna bylo zdjęcie pstryknać lub coś nagrać
1) Umidigi A3 PRO - tutaj jestem póki co zdecydowany ...
Czytaj więcej : Zmiana Leeco x626 na..? | Wyświetlone : 1969 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Mi9 Global problem z Mi PCSuite

Mam ten telefon od ponad tygodnia i ciągle nie mogę znaleźć wersji PCSuite, która by go normalnie obsługiwała. Czy są może jakieś inne, alternatywne file managery, które sobie z nimi poradzą w Windows 10?
Czytaj więcej : Mi9 Global problem z Mi PCSuite | Wyświetlone : 2879 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Xiaomi

Co się dzieje z przesyłką EU Priority Line w Banggood ?

Do tej pory EU Priority Line była z ubezpieczeniem od Vat (Tariff insurance US$0,00). Teraz tego ubezpieczenia nie widzę - czyżby coś się zmieniło ? Czy ta przesyłka jeszcze chroni przed Vatem ?
Czytaj więcej : Co się dzieje z przesyłką EU Priority Line w Banggood ? | Wyświetlone : 24345 | Odpowiedzi : 120 | Dział : Banggood.com

Elephone u pro czy.. no własnie?

Cześć, rozgladam się za nowym telefonem. W jednym ze sklepów jest elephone u pro za około750pln. Czytam i oglądam recenzje- raczej mało zachęcające, choć powstawały, kiedy ten telefon kosztował około1500pln.
I teraz pytanie- on jest aż taki zły? A jesli tak to co byście polecili - najlepiej w szkle i koniecznie AMOLED. Tak to cen polskich Xiaomi mi9 se. Swoja drogą zobaczyłem jakąś dziwną tendencję ostatnio ten mi9se jest nawet tańszy w Polsce niż w ...
Czytaj więcej : Elephone u pro czy.. no własnie? | Wyświetlone : 1879 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Retro games, którą wersję?

Witam, z racji, że ja rocznik 83 i moje lata dzieciece i młodzieńcze przypadają na lata 80 i 90 :-) a wtedy panował Pegasus :-) postanowiłem sobie sprawić prezent i zakupić retro games w Chinach.
Z tego co widzę sa 3 wersje jedna zaokraglony pegasus z 2 opcjami 8bit i duzo gier a druga to 16bit i mniej gier ...
Czytaj więcej : Retro games, którą wersję? | Wyświetlone : 2674 | Odpowiedzi : 8 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Redmi K20 pro

Witam
Gdzieś można już dorwać w normalnej cenie ??
Czytaj więcej : Redmi K20 pro | Wyświetlone : 2770 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Xiaomi

Lyca Mobile obejście blokady tetheringu

Czy w Lyca Mobile można jakoś obejść blokadę tetheringu? W jaki sposób?
Czytaj więcej : Lyca Mobile obejście blokady tetheringu | Wyświetlone : 2686 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Redmi K20 Pro i Redmi K20

Redmi K20 Pro i Redmi K20 - to dwa najnowsze telefony które dziś zostaną oficjalnie zaprezentowane światu. Jednak już teraz możemy poznać wiele szczegółów tych urządzeń.

Czytaj dalej
Redmi K20 i Redmi K20 Pro

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : Redmi K20 Pro i Redmi K20 | Wyświetlone : 2481 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Meizu m6 jak zrobić factory reset w fastboot?

Mam meizu m711h, czyli m6. Dziecko zablokowało ekran jakąś blokadą. Najłatwiej zrobić factory reset, ale przy próbie wyłączenia telefon nie reaguje na pomarańczowe kółeczko "wyłącz". Jak wyłączam przytrzymując długo klawisz fizyczny to robi restart. Do recovery nie udaje mi się wejść, kombinacją power + vol+. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale 100x próbowałem i nie działa. Za to w fastboot przechodzi bez problemu. Jak mogę zresetować to urządzenie do fabrycznych?
Próbowałem wgrywać różne stery, ...
Czytaj więcej : Meizu m6 jak zrobić factory reset w fastboot? | Wyświetlone : 2888 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579