Teraz jest 3 maja 2025, o 03:30

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

ROOT a Alcatel 1x 2019

Czy znade tutaj jakiegoś doradcę jak zrobić ROOT w tym modelu, gdyż juz wszystko co można było próbowałem, i Kingoroot, android_root, iRoot, oraz inne. Po 3/4 Failed...!
Może są jakieś zabezpieczenia systemu Android 8.1 Oreo, gdyż telefon z Orange mam.
Czytaj więcej : ROOT a Alcatel 1x 2019 | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Xiaomi Dreame V9 bezprzewodowy odkurzacz

Xiaomi Dreame V9 waży tylko 1,5 kg, dzięki czemu możesz z łatwością go obsługiwać, a nawet zmienić go w ręczny odkurzacz, gdy go potrzebujesz. Aby ułatwić czyszczenie, pozycja instalacji ważnych elementów jest zoptymalizowana, a środek ciężkości jest przesunięty do tyłu, dzięki czemu jest lżejszy i bardziej elastyczny podczas pchania, ciągnięcia i podnoszenia.

Cechy produktu:
● Bezszczotkowy silnik cyfrowy Space3.0, osiąga obroty do 100 000 obr./min na minutę, generuje moc 120AW i moc ssania 20 000Pa. ...
Czytaj więcej : Xiaomi Dreame V9 bezprzewodowy odkurzacz | Wyświetlone : 1640 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Niedrogi Smarffon z dobrym aparatem

Cena (z VAT): około 1000 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:
Ilość RAM/ROM/Procesor:
Dual/Single sim: (koniecznie kara pamięci)
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): wolałbym w Polsce ale nie koniecznie
Wymagania (parametry, funkcje): Dobry aparat w tym do zdjęć w kiepskim oświetleniu, pojemna bateria, wzmocniony z normą IP67/IP68
Opis: Szukam telefonu, który mógłbym robić przyzwoite zdjęcia i materiał filmowy z wypadów w teren, prac w warsztacie oraz treningów. Coś co wystarczy na przyzwoity materiał na IT i Instagram.
Trafiłem na ...
Czytaj więcej : Niedrogi Smarffon z dobrym aparatem | Wyświetlone : 1987 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Xiaomi Haylou L1 z podwójny mikrofon redukcja szumów

Xiaomi Haylou L1 earphone z technologią Bluetooth 5.0 nowej generacji i potrójną redukcją szumów dla wyraźniejsze bezprzewodowe powołanie doświadczenie. Przyjmuje zintegrowaną projekt, a całe ciało ma tylko 8,7 g wagi, co znacznie zmniejsza obciążenie uszu. Używając wysokiej jakości polimerowej baterii litowej, nawet tak lekki i mały zestaw słuchawkowy może być używany nieprzerwanie przez 6,5 godziny.

Cechy produktu:
● Redukcja szumów z dwoma mikrofonami, czystsze odsłuch DSP, wyraźniejsze odbieranie CVC.
● Wykonane z aluminium lotniczego, przyjazne ...
Czytaj więcej : Xiaomi Haylou L1 z podwójny mikrofon redukcja szumów | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

obudowa/etui/bumper do Redmi 7

Kupiłem Redmi 7. Zastanawiam się teraz co kupić do ochrony przed uszkodzeniami (i gdzie?). Do tej pory w moim redmi 4a używałem szkła i silikonowej nakładki.

Nie wiem co będzie lepsze, tradycyjne zestawienie, którego używałem (gumowate etui i szkło) czy zamykane Etui Magnetyczne Glass Aluminium
https://allegro.pl/oferta/xiaomi-redmi- ... 92d6fc2737

https://allegro.pl/oferta/etui-360-case ... 8148793169

Chciałem kupić coś za jednym zamachem na gearbest, ale znalazłem tam etui ...
Czytaj więcej : obudowa/etui/bumper do Redmi 7 | Wyświetlone : 2425 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria

Forecum FK-D009 bezprzewodowy słoneczny dzwonek do drzwi

Forecum FK-D009 solar doorbell jest wykonany z ABS, ma 36 różnych melodii do wyboru. Dzwonek jest podłączony bezprzewodowo do odbiornika przy częstotliwości 433 MHz, odległość od odbiornika może wynosić do 100 metrów. Głośność dzwonka jest ustawiona na 4 poziomy, od 20 do 80 db. Dzwonek jest zasilany akumulatorem o pojemności 150 mAh, który w ciągu 4 godzin w pełni ładuje się przez słońce i może pracować nieprzerwanie od 8 do 12 godzin.

Cechy produktu:
● ...
Czytaj więcej : Forecum FK-D009 bezprzewodowy słoneczny dzwonek do drzwi | Wyświetlone : 1627 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

xiaomi redmi 7A

Witam

Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu (w wersji 3gb/32). Jak wygląda sprawa z vat jeżeli chodzi o gearbest? Póki co nie widziałem tej wersji ale pewnie w końcu się pojawi. Aktualnie były tylko "gorsze" wersje po 80 i 90usd.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : xiaomi redmi 7A | Wyświetlone : 11557 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Xiaomi

Baseus przenośny mini odkurzacz samochodowy

Baseus portable car vacuum cleaner zwiększa ciśnienie dzięki wielopoziomowemu cyklonowemu przepływowi powietrza i jest zaprojektowany przez spiralne łopatki wentylatora, zasysanie do 4000Pa i prędkość obrotową do 33000 obr./min, może łatwo zbierać papier, kurz, włosy i monety. Jest mały i przenośny, można go umieścić w schowku, gnieździe kubka i kieszeni samochodu, aby zaoszczędzić dużo miejsca. Dzięki bezprzewodowemu projektowi ręcznemu możesz pożegnać się z kablem i drutem wijącym.

Cechy produktu:
● Waga tylko 0,5 kg, mini i ...
Czytaj więcej : Baseus przenośny mini odkurzacz samochodowy | Wyświetlone : 1597 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Bluboo S8 Plus - budżetowy Galaxy S8 Plus podobny

Bluboo S8 Plus oferuje świetny design inspirowany Samsungiem Galaxy S8 Plus i przyzwoitymi specyfikacjami za 145,99 $.

Główne parametry:
Wyświetlacz: Ostry ekran HD + 6,0 cala, 1440 × 720 pikseli
Procesor: MTK6750T Octa Core 1,5 GHz
GPU: Mali-T860
System: Android 7.0
Pamięć: 4 GB RAM + 64 GB ROM
Pamięć zewnętrzna: karta TF do 256 GB
Kamera: kamery tylne 3.0MP + 16.0MP i przedni aparat 5.0MP (SW 8.0MP)
Karta SIM: Dual Nano SIM dual standby ...
Czytaj więcej : Bluboo S8 Plus - budżetowy Galaxy S8 Plus podobny | Wyświetlone : 1563 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Le eco Le max 2 wyłączył się i na nic nie reaguje

Witam,
Dzisiaj mój telefon nagle przestał działać. Gdy wzięłam go do ręki, był już wyłączony i nie można go już włączyć. Baterii miał jeszcze około 80%, jednak nawet, gdy włączam go do ładowarki, nie świeci dioda powiadomień. Podłączając go do komputera, niestety też bez reakcji - ani na telefonie, ani na komputerze. Próbując równocześnie wcisnąć klawisze start+vol, niestety też telefon nie reaguje. Jest jeszcze dla niego jakaś nadzieja, czy niestety muszę szukać czegoś nowego? ...
Czytaj więcej : Le eco Le max 2 wyłączył się i na nic nie reaguje | Wyświetlone : 1539 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571