Teraz jest 3 maja 2025, o 03:32

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Kontak z ali po nie otrzymaniu zwrotu

Na w stępię chciałbym się przywitać.
Czytam forum od jakiegoś czasu lecz po raz pierwszy mam problem, który postanowiłem opisać, gdyż nie znalazłem takiego problemu.
Kupiłem na ali buty. Otrzymałem uszkodzone. Poprosiłem o refundację od sprzedawcy i taką otrzymałem. Wszystko ok.
W statusie zwrotu w Informacja o zwrocie jest z datą 25.05 i jest informacja, ze trwa operacja zwrotu lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy. Poniżej zdjecie
Próbowałem napisać do sprzedawcy lecz on odesłał ...
Czytaj więcej : Kontak z ali po nie otrzymaniu zwrotu | Wyświetlone : 1868 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Czy są jakieś promocje na LG V30?

Chcę kupić LG V30 i chciałem sprawdzić czy są na niego teraz jakieś promocje.
Czytaj więcej : Czy są jakieś promocje na LG V30? | Wyświetlone : 2491 | Odpowiedzi : 0 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Xiaomi masażer do jaj: uspokoić stres całego dnia dla ciebie

Xiaomi egg electric massager może pomóc złagodzić sztywność i ból mięśni, rozluźnić powięź mięśniową, zwiększyć krążenie krwi i złagodzić ból mięśni po treningu, oferując regenerację wzmacniając głęboki masaż perkusyjny. Masażer został zaprojektowany z cichym silnikiem, a dźwięk jest tak niski, jak 38 db. Jest bezprzewodowy i łatwy w obsłudze, możesz używać głębokiego masażu tkanek w dowolnym miejscu i czasie bez przeszkadzania innym.

Cechy produktu:
● Obsługa jednym przyciskiem, wysokiej jakości materiały ABS, ochrona środowiska naturalnego. ...
Czytaj więcej : Xiaomi masażer do jaj: uspokoić stres całego dnia dla ciebie | Wyświetlone : 1806 | Odpowiedzi : 4 | Dział : gearvita.com

Jakie szkło i jakie etui do xiaomi redmi note 7???

Witam jakie szkło polecacie na cały ekran?

Jakie etui żeby zasłaniało aparat??
Korzysta ktoś może z etui 360°???
Czytaj więcej : Jakie szkło i jakie etui do xiaomi redmi note 7??? | Wyświetlone : 5767 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Xiaomi

Jaka kamerkę cofania kupić????

Jaka kamerkę cofania kupić?

Witam mam radio PIONEER AVH-X3700DAB jaka kamerkę polecacie żeby dobrze było widać?mam forda cmax .
Czytaj więcej : Jaka kamerkę cofania kupić???? | Wyświetlone : 2388 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Akcesoria Rowerowe, motocyklowe i samochodowe

Huawei Honor 3C LTE H30-L02 - jak wgrać GApps?

Moi drodzy, mam od lat paru telefon:
Huawei Honor 3C LTE H30-L02
i ostatnio wgrałem od nowa system (otrzymany parę lat temu od Goldiego z Ali).
Ma on procesor HiSilicon Kirin 910 oraz 2GB RAM + 16GB ROM, czyli wersja inna niż ta sprzedawana oficjalnie w naszym kraju.
Na pokładzie jest Android 4.4.2, wgrany z automatu z systemem SuperSu

No i nie mam teraz pojęcia jak załadować GApps-y do nie go.

HELP!!!
Czytaj więcej : Huawei Honor 3C LTE H30-L02 - jak wgrać GApps? | Wyświetlone : 5012 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Huawei

Xiaomi Boling przenośna chłodziarka do napojów

Xiaomi portable drink cooler o duży pojemności 350 ml, puszki i kubki można umieścić w środku, celu szybkiego schłodzenia napoju, wody, piwa, kawy, lodów itp. O objętości 12,5 × 12,5 × 10 cm i wadze tylko 540 g, jest bardzo przenośny i może być używany w domu, biurze, podróży, pikniku i kempingu. Mini lodówka jest wyposażona w inteligentny przełącznik dotykowy, bardzo wygodny w obsłudze. To jest obowiązkowe na lato.

Cechy produktu:
● Kubek jest wykonany ...
Czytaj więcej : Xiaomi Boling przenośna chłodziarka do napojów | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Maska do nurkowania

Zakupiłem w zeszłym roku w Decathlonie maskę do nurkowania https://www.decathlon.pl/maska-easybreath-id_8304664.html i jestem z niej zadowolony. Chcę dokupić drugą i widzę, że na Ali są różnej maści m.in. nowe modele trochę droższe z nowym systemem oddychania np. http://pl.aliexpress.com/item/32873611424.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.a36186d0nhhoOi&algo_pvid=22de31cb-b7df-400b-995c-1b00a80240eb&algo_expid=22de31cb-b7df-400b-995c-1b00a80240eb-20&btsid=cd904d20-30ce-4732-9c76-acc86d41d6e5&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_10%2Csearchweb201603_52
Czy ktoś miał już styczność z nową maską i może coś podpowiedzieć.
Czytaj więcej : Maska do nurkowania | Wyświetlone : 2712 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Beelink Z83 II Mini PC - Intel Atom x5-Z8350, Windows 10 OS

Beelink Z83 II jest wyposażony w wydajny procesor Intel X5-Z8350 i system operacyjny Windows 10, umożliwiający dostęp do katalogu aplikacji Windows Store, z którego można pobierać programy do oglądania kanałów telewizyjnych i filmów online.

Główne parametry:
Procesor: procesor Intel Atom x5-Z8350 (2M pamięć podręczna, do 1,92 GHz)
GPU: Intel HD Graphics 400
RAM: DDR3 4 GB
ROM: 64 GB eMMC
Rozwiń pamięć: karta microSD do 128 GB
Ethernet: LAN 1000 Mb ...
Czytaj więcej : Beelink Z83 II Mini PC - Intel Atom x5-Z8350, Windows 10 OS | Wyświetlone : 2101 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Baseus A01 - budżetowe słuchawka ze wszystkim, czego wymagać

Ten elegancki Baseus A01 dla tych, którzy cenią czysty dźwięk, stabilne połączenie, aktywną redukcję szumów oraz piękną i kompaktową konstrukcję. Pomoże Ci we wszystkich działaniach, od jazdy po bieganie i zapewni wysokiej jakości dźwięk w odległości do 10 metrów. Dzięki nausznikowi z miękkiego silikonu medycznego słuchawki są całkowicie nieszkodliwe.

Cechy produktu:
● Zaawansowany układ Bluetooth V4.1, buduje szybsze połączenie i przesyła stabilny sygnał z dużą prędkością.
● Może być połączony z dwoma urządzeniami Bluetooth jednocześnie ...
Czytaj więcej : Baseus A01 - budżetowe słuchawka ze wszystkim, czego wymagać | Wyświetlone : 1606 | Odpowiedzi : 0 | Dział : gearvita.com

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571