Naprawdę świetny jest ten średniak Meziu X8 w dodatku w Chinach można wyrwać za ok 700 zł wersję 4/64 Global ;) . Jak to meizu wykonanie świetne, X8 jest naprawdę ładny i dobrze leży w dłoni, ekran też niczego sobie, jest to bardzo dobry IPS a notch nie jest irytujący bo płytko wchodzi w ekran. Aparat, jak dla mnie super, chociaż nie jestem wymagający to zdjęcia porównywalne do tych z OnePlus 6. Najbardziej zaskoczyła mnie pozytywnie bateria, nie wiem czy to zasługa optymalizacji i podzespołów czy to, jak korzystam z tego smartfona, głównie przeglądanie internetu, YouTube, maile, SMS czy kilka połączeń to bez problemu osiągam 10h SOT, tak 10h i to przy baterii 3210 mAh. Wydajność i działanie stoi na wysokim poziomie, Snapdragon 710 z Adreno 616 oraz 4GB RAM LPDDR4X zapewnie komfortową i płynną pracę. W tej cenie ten smartfon to kozak, jest nawet złącze słuchawkowe. Na minus to brak NFC, ale dla mnie to akurat nie problem. Szkoda tylko, ze producent nie dodaje w zestawie dedykowanego etui.
Wysłane z mojego kalkulatora przy użyciu Tapatalka
Autor postu otrzymał pochwałę