Teraz jest 28 kwi 2025, o 08:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jiayu S2 gotowy do produkcji

Według najnowszych doniesień z fabryki Jiayu, sztandarowy 8-dzeniowy Jiayu S2 jest przygotowany do produkcji!

Obrazek

Te zdjęcie pokazuje model inżynieryjny białego Jiayu S2 . Urządzenie na zdjęciach jest finalną wersja telefonu , który według pracowników projektu jest już gotowy, aby trafić do produkcji, ale to nie znaczy że produkcją się już rozpocznie.
Mimo że telefon jest gotowy, JiaYu będzie teraz dążyć do zapewnienia ciągłości dostaw dla części takich jak wyświetlacze 1080, ośmiordzeniowe procesory i inne ...
Czytaj więcej : Jiayu S2 gotowy do produkcji | Wyświetlone : 2150 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Gionee Elife S szykuje niespodziankę na 19 Lutego

Nowy zwiastun Gionee wskazuje że możemy sie spodziewać że Gionee Elife S to nie tylko szczupły smartphon.

Obrazek

Gione Elife S ma mieć premierę 19 lutego, według plotek Gionee Elfie S może mierzyć zaledwie 5.8mm grubości co czyni go jednym z najcieńszych smartfonów na rynku.
Gionee Elife S w swej specyfikacji ma procesor octacore MT6592, 5-calowy wyświetlacz i 2GB RAM. Niespodzianka może być związana z akumulatorem lub kamerą.
Gionee uruchomi Elife S wieczorem 19 lutego, ...
Czytaj więcej : Gionee Elife S szykuje niespodziankę na 19 Lutego | Wyświetlone : 1128 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Goophone I5S - Rom z językiem polskim

Witam,

Czy jest ktoś w posiadaniu Romu/ nakładki/ przepisu jak uzyskać jezyk polski w Klonie Iphona 5S?

Od razu powiem ze nie interesują mnie informacje o tym telefonie typu ze to go..o itp.
Czytaj więcej : Goophone I5S - Rom z językiem polskim | Wyświetlone : 2209 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Pimp my ROM dla ulepszania

Witam.
Natrafilem na ciekawa apke Pimp my ROM, ktora moze wydluzyc zywotnosc baterii lub zwiekszyc wydajnosc tel. Zachecam do testow programu i wpisywania uwag.
Czytaj więcej : Pimp my ROM dla ulepszania | Wyświetlone : 2918 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

INSTRUKCJA WGRYWANIA - Gravity Box - ZTE V965

Przedstawiam instrukcję instalacji gravity boxa na nasz telefon ZTE V965. Wymagany ROOT. Oczywiście wszystko robisz na własne ryzyko, nie ponoszę odpowiedzialności za wszelkie szkody!
Prawdopodobnie będzie działał też z innymi telefonami z androidem Jelly Bean, lecz tego nie sprawdzałem gdyż nie mam na czym.
Jak ktoś potwierdzi to dopiszemy model do instrukcji.

Jedziemy...

1. Na początek dla własnego spokoju zrób sobie backup romu, danych itp.

2. Ściągamy Xposed Installer i instalujemy - ...
Czytaj więcej : INSTRUKCJA WGRYWANIA - Gravity Box - ZTE V965 | Wyświetlone : 6678 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Rom do chińskiego s4

Witam, x czasu temu kupiłem te cudo http://www.focalprice.com/MH0611L/S4_GT ... th_Wi.html

z dnia na dzień siadł dźwięk, tj stał się strasznie cichy, słychać tylko jak przyłoży się słuchawkę do ucha. Reset ustawień nei pomógł, więc wpadłem na pomysł aby wgrać innego androida - pytanie jaki rom pasowałby do tego modelu?

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Rom do chińskiego s4 | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Xiaomi Hongmi 1S DualSim z Qualcomm Snapdragon 400 za 130$

Xiaomi Hongmi z procesorem MT6589T 1.5GHz jest dostępny już od dawna i tylko kwestia czasu było kiedy nastąpi jego aktualizacja, a stało sie to bardzo szybko.

Obrazek

Montowany wcześniej procesor Mediatek został zastąpiony przez Qualcomm Snapdragon 400 pracujący z częstotliwością 1,6 GHz (czterordzeniowy MSM8628),pozostała specyfikacja to: grafika GPU Adreno 305 , 1 GB pamięci RAM, 8GB pamięci wewnętrznej, 4,7-calowy wyświetlacz 720p, Akumulator 2000mAh i kamera 8 mega pikseli z przesłoną F2.2.
Telefon będzie pracował pod ...
Czytaj więcej : Xiaomi Hongmi 1S DualSim z Qualcomm Snapdragon 400 za 130$ | Wyświetlone : 5379 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Nowości

Kopia zapaoswa S4 Clone

Witam serdecznie, mam pytanie do użytkowników forum - Jak zrobić kopię zapasową i czym ją później ewentualnie otworzyć , aby przywrócić telefon do stanu w którym był , gdy została zrobiona kopia?
Otóż, na moim S4 gdy zaktualizuję system to nie da się używać aparatu i trzeba bawić się FlashToolem i tak dalej, a chciałbym , aby kopia którą zrobię, nawet po niechcącym zaktualizowaniu mogła zostać przywrócona z poziomu telefonu.
Albo po prostu czy da ...
Czytaj więcej : Kopia zapaoswa S4 Clone | Wyświetlone : 945 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Wymiana USD na PLN po "niezbyt" przystępnym kursie

http://www.aliexpress.com/item/Poland-1 ... 69190.html

Ktoś chętny na ubicie biznesu życia? :-D
Czytaj więcej : Wymiana USD na PLN po "niezbyt" przystępnym kursie | Wyświetlone : 4521 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Humor

Xiaomi Mi3S i Xiaomi MI4 zadebiutują w tym roku

Znamy kilka szczegółów z najbliższej planów Xiaomi.
Xiaomi MI3 w wersji 4G LTE zostanie wydany w kwietniu tego roku, a źródłem najnowszych screenów Antutu, które opublikowano wczoraj jest Xiaomi Mi3S.

Obrazek

Xiaomi uruchomi Xiaomi Mi3S w kwietniu. Telefon będzie wizualnie taki sam jak Xiaomi MI3 ale otrzyma w ramach aktualizacji 3GB pamięci RAM, 8-megapikselowy aparat z tyłu i wsparcie 4G LTE (FDD, LTE / TD-LTE), telefon będzie zasilany przez procesor Snapdragon 800.
W tym samym ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi3S i Xiaomi MI4 zadebiutują w tym roku | Wyświetlone : 2445 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570