Teraz jest 28 kwi 2025, o 10:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

GooPhone S5 klon Samsunga Galaxy S5 za 900zł

GooPhone to firma znana z podróbek telefonów Iphone i Samsunga. Niemal natychmiast po premierze Samsunga Galaxy S5 wypuścili klona o nazwie GooPhone S5 !

Obrazek

GooPhone S5 w specyfikacji ma 5-calowy wyświetlacz 1920 x 1080, procesor MT6592 2GHz octacore, 2GB RAM, 32GB pamięci wewnętrznej, 13 mega pikseli aparat główny, 5 mega pikseli z przodu i Android 4.2.
W telefonie znalazło się ponadto miejsce na akumulator o pojemności 2800 mAh, podwójny slot kart SIM (GSM: 850/900/1800/1900 ...
Czytaj więcej : GooPhone S5 klon Samsunga Galaxy S5 za 900zł | Wyświetlone : 1895 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Rejestrator jazdy

Ktoś zamawiał jakiś rejestrator z chin?
Są jakieś godne uwagi w rozsądnych cenach?
Czytaj więcej : Rejestrator jazdy | Wyświetlone : 79085 | Odpowiedzi : 322 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Cubot X6 najtańszy 8-rdzeniowy telefon za 175$

Cubot przygotowuje się do uruchomienia ośmiordzeniowego telefonu dual SIM Cubot X6.

Obrazek

Ośmiordzeniowce szybko zalały rynek i już widzimy szybki spadek cen.
Jak zauważył użytkownik naszego forum -Dablju telefon z wyglądu przypomina nieco Ioceana, z boku z kolei podobny jest do Xperii Neo/V
Jest to obecnie najtańszy Octa Core na rynku.

Skrócona specyfikacja

CPU: MTK6592@1.7GHz
GPU: Mali-450 MP4
Pamięć ROM: 16GB
Pamięć RAM: 1GB

Wyświetlacz: 5.0" IPS OGS 1280 x 720 pixels ...
Czytaj więcej : Cubot X6 najtańszy 8-rdzeniowy telefon za 175$ | Wyświetlone : 2047 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

G3S który rom jest najlepszy?

Witam serdecznie, za pare dni przyjdzi oczekiwany G3s i zastanawiam się jaki rom wgrac. Generalnie przegladalem wszystkie tematy ale bylo wiele porpozycji jedne nowsze drugie starsze trzecie niesprawdzone, a moze cos sie zmienilo, dlatego tez pytam który mi polecacie :D

Dziekuje i pozdrawiam
Czytaj więcej : G3S który rom jest najlepszy? | Wyświetlone : 1675 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Brak synchronizacji kontaktow z google [Hummer H1+]

Witam,
Stałem się szczęśliwym posiadaczem mojego pierwszego chińskiego telefonu - Hummer hh1+ z procesorem MTK6572 (brand: alps). ROM 4.2.2. Niestety mam problem z synchronizacją kontaktów - po prostu nie ma takiej opcji. Przy dodawaniu konta mogę wybrać synchronizację poczty gmail, kalendarza ale nie ma opcji kontaktów. Nie działa też aplikacja googlowa "hangout" z powodu starego "google play services" - niestety update kończy się niepowodzeniem ( zły certyfikat). Czy można jakoś dodać synchronizację kontaktów google, czy ...
Czytaj więcej : Brak synchronizacji kontaktow z google [Hummer H1+] | Wyświetlone : 4070 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pytania, problemy

Szukam 3-4 telefonów (zaopatrzenie rodziny :)

Witam, chciałem się was poradzić w sprawie wyboru paru telefonów (mam zaopatrzyć rodzinę w Chińczyki), będą to 2-4 modele, dostosowane dla zapotrzebowań oraz wieku posiadaczy :)
- Dopytuje tutaj gdyż na ali jest okropnie wielki wybór, od marek, przez klony, po podróby... I tutaj jest haczyk - potrzebuję koniecznie aby parametry były prawdziwe, nie podrobione... Dlatego myślałem o markach jak Star, iNew, ZTE itd... (tylko te prawdziwe, nie "niby star")

1. Szukam czegoś maksymalnie taniego, ...
Czytaj więcej : Szukam 3-4 telefonów (zaopatrzenie rodziny :) | Wyświetlone : 1650 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nokia Lumia 920

Dlaczego na aliexpress jest różnica w cenie tego telefonu nawet 100 dolarów? Przeglądam aukcje i od sprzedawców którzy mają 99% pozytywnych komentarzy, Lumia 920 kosztuje jakieś 260 dolarów, a np. na ebayu kosztuje ponad 300 (nawet ciężko znaleźć ten telefon w takiej cenie, wszystko grubo powyżej).
Czytaj więcej : Nokia Lumia 920 | Wyświetlone : 2844 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wyjście słuchawkowe nie trybi

Nie wiem jak to opisać ale mam dwa tel w domu tronsmart ts7 i doogee dg500. Oba podłączone do wzmacniacza (onkyo a-8230) w domu potrafią odtworzyć dźwięk przez kabel RCA - jack
(jak również RCA - RCA - RCA żenskie - jack żeńskie - jack-jack (ten jack-jack używam w samochodzie stąd tak skomplikowane połączenie by sprawdzić przewód)).

Problem pojawia się gdy podłączam telefony do aux w samochodzie, radio (delco cdr500) co prawda przerobione własnoręcznie ale ...
Czytaj więcej : Wyjście słuchawkowe nie trybi | Wyświetlone : 1403 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Mediatek MT6595 LTE w telefonie z Android 4.4.2 KitKat

Na trwających w Barcelonie targach MWC reporter portalu gizchina.es dostrzegł telefon pracujący z procesorem tajwańskiego producenta Mediatek MT6595 z 4G LTE i Androidem 4.4 KitKat!

Obrazek

Co ciekawe telefon z tym procesorem dostrzeżono jeszcze przed oficjalną premierą osmiordzeniowego chipsetu MT6595 od MediaTek'a.
Zauważony telefon działa z systemem Android 4.4 w wersji 4.4.2 KitKat, i jest to chyba pierwsze działające urządzenie z układem Mediatek na którym działa łączność w standardzie 4G LTE !

zródło:gizchina
Czytaj więcej : Mediatek MT6595 LTE w telefonie z Android 4.4.2 KitKat | Wyświetlone : 1174 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Lenovo S660

Lenovo na targach WMC w Barcelonie zaprezentowało już trzeci telefon z czterordzeniowym procesorem MT6582.

Obrazek

Lenovo S660 nie jest tak ładny jak Lenovo S850 i nie ma dużej baterii jak w Lenovo S860 , ale jest znacznie tańszy i kosztuje jedynie 229 dolarów. Za tę kwotę otrzymamy 4,7-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 960 x 540, 1.3GHz quad-core MT6582 chipset,bateria 3000mAh, 1GB pamięci RAM i 16GB pamięci na aplikacje.

W porównaniu do smartfonów od lokalnych chińskich producentów ...
Czytaj więcej : Lenovo S660 | Wyświetlone : 2598 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570