Witam, dość sporawy problem. Dostałem telefon zamówiony na http://www.fastcardtech.com/. Wszystko było ok, ale przeszkadzało mi brak języka polskiego. Długo się nie zastanawiałem i stwierdziłem że wgram inny ROM. Pobrałem kilka z internetu, 3 systemy przetestowałem wgrywając przez CWM i z tym nie było problemu ponieważ za każdym razem miałem możliwość powrotu do poprzedniego systemu ponieważ zrobiłem Backup. Jako że jeden ROM znalazłem do wgrania poprzez SP Flash Tool to stwierdziłem że spróbuje. Niestety po tej operacji Ucegliłem telefon. Telefon po podłączeniu z baterią czy bez jest wykrywany przez system, program SP Flash Tool też go widzi, niestety gdy chce wgrać jakiś soft po Po 15-20 sekundach wywala błąd :
BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)
I w tej chwili przez swoje kombinowanie nie potrafię wgrać żadnego romu itp... Mam cegłę za 8 stówek :( Proszę o Pomoc jak rozwiązać mój problem.
Ps. Zamówiłem telefon wraz z kolegom wiec mam dostep do systemu który był wgrany oryginalnie
Ps.1 chyba że istnieje program który potrafi wykorzystać pliki z CWM które mam na dysku twardym