Teraz jest 25 kwi 2025, o 23:46

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[S4 clone] Problem z aparatem

Witam, mam taki oto problem:
Galaxy s4 clone, nie wiem jak sprawdzić ROM.
Aparat robi zdjęcie, lecz nie zapisuje go. Wyświetla się jedynie jako szara miniaturka zajmująca 20kb. Kamera nagrywa normalnie, bez żadnych przeszkód iu zapisuje film. Wydaje mi się że może to być wina Romu, lecz czy ktoś byłby w stanie pomóc?
Czytaj więcej : [S4 clone] Problem z aparatem | Wyświetlone : 942 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

goophone

Witam

czy system w tym goophone to android ?

jest możliwość dogrania języka Polskiego ?

Obrazek
Obrazek
Czytaj więcej : goophone | Wyświetlone : 1527 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Android 4.4 KitKat na Mediatek MT6589T w FAEA F2S

W sieci pojawił się film nakręcony przez xDrShadowx z XDA Developer który pokazuje FAEA F2S z systemem Omni Rom opartym na Androidzie 4.4 KitKat.

Obrazek

FAEA jest jednym z niewielu chińskich producentów telefonów, który faktycznie próbuje wprowadzić ROMy osób trzecich do ich urządzeń. FAEA skupia się na sprzęcie Mediatek, który jest trudny do modyfikacji ROMu ponieważ Mediatek nie udostępnia źródeł kodu dla swoich procesorów.
Kilka miesięcy temu można było zobaczyć FAEA F2S pracujący na CyanogenMod, ...
Czytaj więcej : Android 4.4 KitKat na Mediatek MT6589T w FAEA F2S | Wyświetlone : 9365 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

W tym temacie nie prowadzimy dyskusji na temat naszych znalezisk, robimy to w osobnych tematach. W temacie proszę umieszczać tylko i wyłącznie link do aukcji (jako cytat lub kod) gdzie kupiliśmy przedmiot który jest u nas trudno dostępny lub znacznie droższy. Ponadto umieszczamy real foto i krótki opis. Można też podawać w jakiej cenie podobna rzecz jest dostępna w Polsce.

Problem z zapłatą na aliexpress

Witam forumowiczów jestem tu nowy, i będę tu teraz czasami uczęszczał.
Mam problem z zapłatą na aliexpress.
Założyłem tak jak było we wskazówkach na tym forum, e-konto w mbanku, i wirtualną kartę rozliczaną w $.
Kartę aktywowałem, i przelałem na nią 300zł.
Zakupy na alie... zrobiłem za 15$ bo zamówiłem taki jeden kontroler jak na razie na próbę.
Wybieram płatność Visa
Wpisuję imie i nazwisko
card No. 4281 xxxx xxxx 5133
Expiration Date 02.14
no ...
Czytaj więcej : Problem z zapłatą na aliexpress | Wyświetlone : 1973 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

InFocus M320m bardzo tani telefon z Mediatek MT6592

Do tej pory za najtańszy ośmiordzeniowy telefon uchodził Coolpad F1 którego Chińczycy wycenili na 888 juanów, ale pojawiła się tańsza propozycja - InFocus M320m za 799 Yuanów .

Obrazek

Telefon jest produkowany przez Foxconn, który produkuje m.in. Ipody, Iphony, PS2, PS3, Wii, Xboxy ,telefony dla motoroli i komputery dla DELLa. InFocus charakteryzuje niską cenę i wysoką specyfikacją. InFocus M320m będzie wyposażony w 8-rdzeniowy procesor tajwańskiego Mediateka MT6592 z zegarem 1.7GHz , 2GB RAM, 5.5-calowy wyświetlacz ...
Czytaj więcej : InFocus M320m bardzo tani telefon z Mediatek MT6592 | Wyświetlone : 1856 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Wytrzymalosc chinskich telefonow

Czesc, zamowilem dwa telefony telefony (iNew V3 dla siebie i Star N9500 dla znajomego) i czekam na przesylke. Wczoraj widzialem sie z kumplem ktory mowil ze po kupnie telefon dzialal spoko przez pierwsze pare tygodni, a pozniej wysiadl mu glosnik. Drugiemu znajomemu zrobila sie plama na wyswietlaczu. Obaj narzekali na kiepskie zdjecia.
Moje pytanie brzmi czy te telefony sa w stanie wytrzymac rok czy 18 miesiecy przy normalnym uzytkowaniu? Czy ktos kto ma telefon ponad ...
Czytaj więcej : Wytrzymalosc chinskich telefonow | Wyświetlone : 1903 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Nexus 6 będzie produkowany przez LENOVO ?

Dopiero co sfinalizowano zakup Motoroli przez chińskiego giganta, a już pojawiły się plotki że Nexus 6 będzie produkowany przez Lenovo.

Obrazek

Źródłem plotek jest rosyjski bloger Eldar Murtazin ,który to pierwszy informował o przejęciu przez Lenovo od google działu Motoroli produkującego telefony. .
Chiński koncern może tez produkować tablety z logiem Nexusa.
Nexus 6 może być ostatnim z serii, google podobno wycofuje się z telefonów na rzecz rozwoju androida.
Prawdopodobnie to nie jest koniec zabiegów ...
Czytaj więcej : Nexus 6 będzie produkowany przez LENOVO ? | Wyświetlone : 1331 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Podłączenie klawiatury fizycznej

Mam klawiaturkę do dongle, tu nie ma problemów bo mk908 ma OTG ale mój ts7 już OTG nie posiada (nie udało mi się tej funkcji uruchomić :( ) i nie mam możliwości podpiąć nadajnika, który jest dołączony do klawiatury.
Jest możliwość podłączenia jej bez adaptera? Bluetooth telefonu jej nie widzi.
klawiatura to: quer kom0331
Czytaj więcej : Podłączenie klawiatury fizycznej | Wyświetlone : 912 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Problem z Play Store

Mam pewien problem, otóż nie mogę nic pobrać ze sklepu play. W play wchodzę normalnie, wybieram aplikację, akceptuję i jedyne co się dzieje to pojawia się pasek instalowania. Nic więcej się nie dzieje. :cry:
Telefon Xiaomi RR.
Czytaj więcej : Problem z Play Store | Wyświetlone : 985 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569