Teraz jest 13 sie 2025, o 11:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

UMI X1 Pro 4x1,3 Ghz, 4.7 1280x720 za 365 zł, Aero2 ?

Umi X1 trafił na półki w 2012r oferując dwurdzeniowy procesor z wyświetlaczem 720p, na początku tego roku został ponownie zaktualizowany procesor do czterordzeniowego chipsetu MT6595 i przyjął nazwę Umi x 1s

Obrazek

Na początku 2014 UMI X1 doczeka się kolejnej aktualizacji procesora i zostanie wydany jako Umi X1 Pro. X1 Pro posiada chipset MT6582 o częstotliwości 1.3GHz znany nam z Zopo Zp820 , 1GB RAM i 4,7-calowy ekran IPS w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli. ...
Czytaj więcej : UMI X1 Pro 4x1,3 Ghz, 4.7 1280x720 za 365 zł, Aero2 ? | Wyświetlone : 6476 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pytanie laika

Witam
Jestem nowa na forum i choć szukam i szukam to nie mogę znaleźć odpowiedzi na pewne pytania:
1. Czy, gdy już kupię chińczyka to muszę coś w nim zmieniać (oprogramowanie czy coś)? (wiem, że dla większości z was to pytanie jest debilne ale ja naprawdę nie wiem ;) )
2. Czy telefon będzie odbierał moje domowe wifi?

Zaznaczę (nie wiem, czy to ważne), że kupię tel przez allegro bo jednak to mniej zachodu i ...
Czytaj więcej : Pytanie laika | Wyświetlone : 3077 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :(

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Ostatnio zakupiłem klona galaxy s4 , wszystko było wspaniale aż do czasu, gdy go nie zaktualizowałem(oczywiście przez wi-fi bo w pisało ,że dostępna jest nowa aktualizacja). Podstawowa wersja to v3, został zaktualizowany do wersji v6 i tu pojawia się problem. Wersja v6 ma błąd w łączeniu z aparatem - nie można robić zdjęć , pisze : nie można nawiązać połączenia z aparatem. Ale mówię sobie co tam, przecież na płytcę dostałem ...
Czytaj więcej : Mediatek MT6589 Problem Bardzo proszę o pomoc :( | Wyświetlone : 4852 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Pytania, problemy

TCL Idol X + 8-rdzeni antutu 32606 za 1000zł

Wczoraj po południu, TCL zaprosił media do Pekinu na premierę swojego nowego 8-rdzeniowego TCL Idol X +
Koncern ten znany jest w Europie z telefonów sprzedawanych pod marką Alcatel i telewizorów Thomson.

Obrazek

Producent wyposażył słuchawkę w układ MediaTek MT6592 z ośmioma rdzeniami Cortex-A7 o taktowaniu 2 GHz i 2 GB pamięci RAM.Ponadto będzie posiadał 5-calowy ekran IPS LCD o rozdzielczości 1080p, aparat o matrycy 13 MPix z przesłoną f/2.0, główny aparat ma również szybki ...
Czytaj więcej : TCL Idol X + 8-rdzeni antutu 32606 za 1000zł | Wyświetlone : 11938 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Gta sa na telefonach z mediatekami

Witam testował już ktoś Gta Sa na telefonach z układami takimi jak mtk6589 6582 jeżeli tak podzielcie się ustawieniami i jak to na nich lata pozdrawiam
Czytaj więcej : Gta sa na telefonach z mediatekami | Wyświetlone : 1626 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu?

Witam,

tak jak w temacie: Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy z chin lub z jakiegoś innego sklepu interetowego ? zależy mi na karcie ORYGINALNEJ, pojemność 32GB, szybki odczyt i zapis.

z góry dziękuję za propozycje
Czytaj więcej : Jaka karta pamięci od sprawdzonego sprzedawcy lub sklepu? | Wyświetlone : 2099 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Pytania, problemy

Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s

Witam posiadam telefon thl t100s tylko problem w tym że nie ma wgranego pl, jest może jakaś aplikacja, chociaż częściowo polonizująca system, system android 4.2.2 .
Czytaj więcej : Aplikacja polonizująca ?? android thl t100s | Wyświetlone : 933 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Rom JD

Code:
http://www.romjd.com/

Znalazłem taką stronkę. Korzystał ktoś z tego kiedyś? Znaczki wprawdzie zupełnie nic mi nie mówią i nic nie rozumiem, ale ważne jest to że zdaje się że mają tam całkiem pokaźną kolekcję ROMów. I to nawet do telefonów do których praktycznie nic poza tą stroną nie ma (a przynajmniej na "naszej", tej wyszukiwalnej stronie internetu, a nie tej azjatyckiej).
Czytaj więcej : Rom JD | Wyświetlone : 1125 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Umi X3 z 8-rdzeniowym procesorem z obsługą LTE!

Niedawno pokazaliśmy prototyp nowego UMI X3, a teraz znamy juz jego specyfikacje.

Obrazek

Pojawiły się już telefony z nowymi 8-rdzeniowymi procesorami od Mediateka, Umi chyba dobrze zrobiło nie spiesząc się z debiutem ponieważ teraz wyda telefon w wydajniejszej wersji 8-rdzeniowca MTK
Widzieliśmy kilka razy zdjęcia i kilka specyfikacji wyciekło, ale najnowsze dane są zdecydowanie najbardziej kuszące!

Najnowszy Umi X3 będzie wyposażony w ośmiordzeniowy chipset MT6592 z zegarem 2GHz i obsługą LTE 4G,ponadto telefon posiadał będzie ...
Czytaj więcej : Umi X3 z 8-rdzeniowym procesorem z obsługą LTE! | Wyświetlone : 1637 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

OPPO Find7 5,5-calowy wyświetlacz 2560 x 1440 538PPI

Przedstawiciele Oppo właśnie ogłosili że Oppo Find 7 będzie miał 5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 2560 x 1440!

Obrazek

Na oficjalnej stronie Oppo na Facebooku pojawiło się zdjęcie potwierdzające, że następny flagowy telefon pochwali się 5,5-calowym wyświetlaczem o rozdzielczości 2560 x 1440 i gęstości pikseli 538ppi!
Tym samym pogłoski podane nie niektórych portalach jakoby smartfon miał być wyposażony w 5,7" lib 7calowy wyświetlacz okazały sie nieprawdziwe.
Przypomnijmy że firma OPPO chce wykorzystać najlepsze dostępne podzespoły: wyświetlacz ...
Czytaj więcej : OPPO Find7 5,5-calowy wyświetlacz 2560 x 1440 538PPI | Wyświetlone : 1320 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164964 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580