przez shk997 » 25 paź 2013, o 23:51
Witam, pojawily sie nowe fakty! Dzis juz mnie rozrywalo, bo nigdzie nikt mi nie mogl pomoc. Pisalem na xda itp i zero jakiejkolwiek odpowiediz, nawet chinczyki nie wiedzieli co sie dzieje! Stwierdzilem ze gorzej byc nie moze, rozebralem telefon. Podczas rozbiorki wsadzilem baterie z nadzieja ze dioda juz nie swieci i jakims cudem sie to naprawilo... I wiecie co? Przestlao swiecic! Powiadomienia dzialaja bo swieci na pomaranczowo i zielono. Wiec nie pozostaje mi nic jak sie cieszyc, zaczalem skladac spowrotem juz mam zakrecac srubki i stwierdzilem ze sprobuje jeszcze raz. Wsadzam baterie, a tu zonk... Swieci na niebiesko :/. Odkrylem punkt, w którym jeśli mocniej nacisne to sie zapala, a jesli poluzuje to gasnie, jest to jakies uszkodzenie mechaniczne, podejrzewam ze od trzymania w kieszenii i chodzenia/biegania/jazdy na rowerze cos powoduje zwarcie. Zaraz zabieram sie do rozebrania telefonu calkowicie i sprawdzeniu co powoduje to 'zwarcie'.
Mam nadzieje ze problem z bateria zniknie razem z ta pieprzona niebieska dioda...
Pozdrawiam ;)